Lightt, Ο τρόπος που χρησιμοποιείς την κάμερα του κινητού σου αλλάζει

Το να χρησιμοποιείς την κάμερα του κινητού για να τραβάς φωτογραφίες και video ειναι πλέον ξεπερασμένο. Τώρα μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές όπως το Lightt, το οποίο δημιουργεί επαναλαμβανόμενα clips φωτογραφιών, που μπορείς να στέλνεις στους φίλους σου και να τους αφήσεις να τα σχολιάσουν. Η εφαρμογή υπόσχεται αλλαγή του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με την κάμερα του iPhone.

Προτού να βιαστείς να πεις ότι αυτό που περιγράφουμε είναι ένα animated GIF, σπεύδουμε να σου εξηγήσουμε ποια είναι η αρχή λειτουργίας της εφαρμογής. Τραβά μικρά clips χωρίς ήχο τα οποία παίζουν επαναλαμβανόμενα. Για την ακρίβεια τραβά μια σειρά από φωτογραφίες, μία κάθε 10 δευτερόλεπτα και μετά τις αναπαράγει σε πολύ μεγάλη ταχύτητα. Μόλις γράψετε ένα τέτοιο clip, έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε όσα θέλετε και να τα μοιραστείτε με άλλους σε Twitter και Facebook. Οι φίλοι σας μπορούν να κάνουν Like ή να αφήσουν το σχόλιό τους. Η εφαρμογή δημιουργεί κοινωνική δικτύωση τύπου Instagram για να βλέπετε τα clips των άλλων ή να βρίσκετε το τι έχουν ανεβάσει οι φίλοι σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή Lightt δωρεάν από το App Store εδώ. Μέχρι στιγμής είναι μόνο για iPhone και δεν έχει γίνει γνωστό αν στο μέλλον θα υπάρξει και σε άλλες πλατφόρμες.

, Lightt, Ο τρόπος που χρησιμοποιείς την κάμερα του κινητού σου αλλάζει

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos

Δεν βλέπω κάποιο λόγο ύπαρξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

Η Apple θα ενισχύει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης με διακομιστές M2 Ultra

Ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 18 θα τροφοδοτούνται με κέντρα δεδομένων με διακομιστές εξοπλισμένους με τα τσιπ πυριτίου της.

Software Galaxy Samsung Samsung Galaxy S24

One UI 7.0: Η Samsung το δοκιμάζει στη σειρά Galaxy S24

H Samsung αυτή την περίοδο διανέμει το One UI 6.1 σε ορισμένες από τις παλαιότερες ναυαρχίδες της και παράλληλα εργάζεται πάνω στο One UI 7.0.

Software ChatGPT

ChatGPT: Η OpenAI ετοιμάζεται να ενσωματώσει λειτουργία αναζήτησης στο chatbot

H OpenAI φέρεται να ετοιμάζει μια λειτουργία αναζήτησης για το ChatGPT που θα μπορούσε να το μετατρέψει σε μια εναλλακτική στο Google Search.

Software

Godeal24 Γιορτή της Μητέρας: Αποκτήστε Office 2021 Pro για πάντα με μόνο 27.25€!

Το πιο πρόσφατο λογισμικό της Microsoft μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για την επιχείρησή σας ή για τις προσωπικές σας ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορεί να είναι δαπανηρό.