Linkedin: Δημιουργεί νέα πλατφόρμα για ελεύθερους επαγγελματίες

, Linkedin: Δημιουργεί νέα πλατφόρμα για ελεύθερους επαγγελματίες

To LinkedIn δημιουργεί νέα πλατφόρμα για Freelancers Marketplace που θα επιτρέπει τους επιχειρήσεις να βρίσκουν, να συνδέονται και να πληρώνουν ελεύθερους επαγγελματίες.

740 εκατομ. χρήστες του LinkedIn θα έχουν τη δυνατότητα να προσλάβουν ελεύθερους επαγγελματίες μέσω αυτής της πλατφόρμας. Αυτό το εγχείρημα σίγουρα φέρνει αντιμέτωπο το LinkedIn με μεγάλες εξίσου επιτυχημένες πλατφόρμες όπως Upwork και Fiverr.

Στην πλατφόρμα ο ελεύθερος επαγγελματίας θα έχει τη δυνατότητα ανάπτυξης τους ψηφιακού πορτοφολιού, το οποίο θα διευκολύνει τους πληρωμές. Αυτό θα μπορούσε τους να διαδραματίσει ρόλο στα διευρυμένα σχέδια του LinkedIn για να παρακινήσει τους δημιουργούς περιεχομένου να συνεχίσουν να δημοσιεύουν στην πλατφόρμα.

Η νέα αυτή υπηρεσία θα μπορούσε να επεκτείνει σημαντικά το LinkedIn και τις δυνατότητές του καθώς και να ενσωματώσει και άλλες πλατφόρμες στο μέλλον.

Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του LinkedIn για παροχή εργαλείων σύνδεσης για ελεύθερους επαγγελματίες και συναυλίες.

Το LinkedIn διαθέτει ήδη το ανεξάρτητο εργαλείο σύνδεσης «ProFinder», το οποίο επιτρέπει σε όλους να αναζητούν σχετικούς ελεύθερους επαγγελματίες ανά θέμα και να συνδέονται μαζί τους για διάφορα projects.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Internet Facebook Instagram Meta

Το Facebook και το Instagram σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση διαφημίσεων

Μετά τις έντονες διαμάχες των τελευταίων εβδομάδων, η Meta αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες του Facebook και του Instagram να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση διαφημίσεων για τους λογαριασμούς τους.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ο Elon Musk το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα

Ο Elon Musk εκθρόνισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barak Obama ως το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο Twitter.