Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Meizu, Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Με νέα κατεύθυνση, η Meizu εξετάζει το rebranding και μια ανανέωση της σειράς προϊόντων. Έχοντας αυτό κατά νου, ο αντιπρόεδρος της Meizu πήγε στο Weibo ρωτώντας τους ακολούθους του τη γνώμη τους για το νέο σχεδιασμό των καταστημάτων Meizu. Τα εμβληματικά καταστήματα θα είναι σημαντικά μεγαλύτερα και σύμφωνα με τα προτεινόμενα σχέδια, θα εκτίθενται και αυτοκίνητα.

Meizu, Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Η Meizu δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το δικό της όχημα, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον. Είναι πολύ πιθανό να εμφανίζει οχήματα Geely στους εκθεσιακούς της χώρους και να προσφέρει πλήρη εξυπηρέτηση πωλήσεων. Η επιβεβαίωση αυτών των σχεδίων προέρχεται από πρόσφατες αγγελίες εργασίας από τη Meizu – όλες σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία υποδηλώνοντας ότι η εταιρεία θέλει το δικό της μερίδιο στην αγορά αυτοκινήτων.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.

Smartphones Meizu Meizu Android smartphones

Meizu 18: Το πρώτο hands-on video, έρχεται με under-display selfie

Το επερχόμενο flagship Meizu 18 εμφανίστηκε σε hands-on video, το οποίο μας φανερώνει την under-display selfie κάμερα της συσκευής.