Messenger Kids: Η νέα έκδοση για μικρά παιδιά

Messenger for kids official, Messenger Kids: Η νέα έκδοση για μικρά παιδιά
Σε αντίθεση με προηγούμενες γενιές, τα παιδιά σήμερα είναι πλήρως ικανά να χρησιμοποιήσουν διάφορα gadgets, έχοντας πρόσβαση σε smartphones, tablets, διαδίκτυο, social media κλπ., αλλά το μεγάλο ζήτημα είναι η ασφάλεια.

Όσο και να είναι εξοικειωμένα με το διαδίκτυο, δεν παύουν να είναι παιδιά και οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Διάφορες υπηρεσίες δίνουν στους γονείς τη δυνατότητα να ελέγχουν τις online δραστηριότητες των παιδιών και στο πλαίσιο αυτό το Facebook ανακοίνωσε ένα νέο app που ονομάζεται Messenger Kids.

Messenger for kids official, Messenger Kids: Η νέα έκδοση για μικρά παιδιά

Όπως φαίνεται και από το όνομα, είναι η εφαρμογή του Messenger που χρησιμοποιούν πάνω από 1 δισεκατ. χρήστες, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά.

Όπως αναφέρει το Facebook, το Messenger Kids είναι γεμάτο με features που επιτρέπουν στα παιδιά να συνδεθούν με τα αγαπημένα τους άτομα. Όταν ο γονιός ενεργοποιήσει και ρυθμίσει τον λογαριασμό, το παιδί μπορεί να ξεκινήσει ατομικές ή ομαδικές video συνομιλίες, με επαφές τις οποίες έχει εγκρίνει ο γονιός. Στην home screen εμφανίζονται οι επαφές που έχουν εγκριθεί και πόσες από αυτές είναι online.

Επομένως, τα παιδιά μπορούν να μιλήσουν μόνο με άτομα τα οποία οι γονείς γνωρίζουν και εμπιστεύονται και όχι με αγνώστους. Θα υπάρχουν επίσης και διάφορα άλλα διασκεδαστικά features όπως φίλτρα, emojis, ηχητικά εφέ κατά τη διάρκεια video κλήσεων.

Τέλος, αναφέρεται ότι δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις στο Messenger Kids και οι πληροφορίες των παιδιών δεν θα χρησιμοποιούνται για κανέναν διαφημιστικό λόγο. Η λήψη της εφαρμογής θα είναι δωρεάν και δεν θα υπάρχουν επιπλέον αγορές μέσα από αυτήν.

Η εφαρμογή προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για iOS στις ΗΠΑ, αργότερα θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές και σε Amazon App Store και Google Play Store.

Messenger for kids official, Messenger Kids: Η νέα έκδοση για μικρά παιδιά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Πολύ καλή κίνηση από το facebook !

pireotiskallipoliotis

Τα παιδιά μακρυά απο φου-μπου! Ακούτε γονείς;

Μανώλης

παιδί κάτω των 15 και με Facebook;;;; μήπως οι γονείς να το ξανασκεφτούν;;; μη πω κάτι πιο βαρύ!!!!

bezilys

Η φάση που το messager είναι είδη για παιδιά!! Και η αποχαύνωση συνεχίζεται!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Instagram Messenger

Meta: Νέα επιλογή αποσύνδεσης λογαριασμών Facebook, Instagram και Messenger

Προκειμένου να της επιτραπεί η συνέχιση της λειτουργίας στην Ευρώπη, η Meta έκανε αρκετές παραχωρήσεις αλλά έρχονται κι άλλες.

Internet Facebook Facebook Messenger Instagram

Η Meta διακόπτει την cross-app συνομιλία μεταξύ Messenger και Instagram

Η Meta ανακοίνωσε ότι η cross-app επικοινωνία ανάμεσα σε Messenger και Instagram θα καταργηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Software Facebook Messenger Messenger Meta

To Messenger θα σταματήσει να υποστηρίζει SMS

H εφαρμογή Messenger της Meta θα σταματήσει να υποστηρίζει SMS από τον Σεπτέμβριο, με την εταιρεία να ενημερώνει ήδη τους χρήστες.

Internet Facebook Messenger Meta

Η Meta φέρνει τα Community Chats σε Messenger και Facebook Groups

Η Meta μόλις ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα λειτουργία στο Facebook και το Messenger, το Community Chats.