To Messenger σταματά να υποστηρίζει Windows Phone 8 & 8.1

messenger windows phone 8 support, To Messenger σταματά να υποστηρίζει Windows Phone 8 & 8.1

Όπως έγινε με την εφαρμογή του Skype για Windows Phone 8 και 8.1, και το Facebook από τέλη Μαρτίου σταματά την υποστήριξη του Messenger για τις παραπάνω εκδόσεις του Mobile OS της Microsoft. Πρόσφατα ξεκίνησε την αποστολή emails σε όσους χρησιμοποιούν το Messenger, ενημερώνοντάς τους για την σχετική απόφαση.

Η απόφαση δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη, μιας και το μερίδιο αγοράς του Windows Phone έχει συρρικνωθεί σημαντικά (λιγότερο από 1% πέρσι). Επομένως, όσοι θέλουν να παραμείνουν στο OS της Microsoft και να έχουν Messenger, θα πρέπει να μεταβούν σε Windows 10 Mobile.

Στο μήνυμά του το Facebook γράφει: “Thank you for choosing to use Messenger. We regret to inform you that since the end of March, the app version you’re using is no longer supported and you can not send and receive messages. To continue to send and receive messages from Facebook on your phone, update your Facebook app to the latest version”.

Δεδομένου του αριθμού των Windows Phone που δεν θα αναβαθμιστούν σε Windows 10 Mobile, μιας και ανήκουν στην low-end κατηγορία, η απόφαση του Facebook αναμένεται να επηρεάσει αρκετούς χρήστες.

Το Facebook Messenger για Windows 10 Mobile θα παραμείνει διαθέσιμο για download και θα συνεχίσει να έχει υποστήριξη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cybergeorge

Ξεφτίλα…

ΦΝ

Ε και… Εγώ και στο android δε το χρησιμοποιώ γιατί θεωρώ προβληματικό πρόγραμμα. Έτσι και αλλιώς πολλοί καλοί browser όπως πχ opera μπορείς να ανοίγεις κανονικά τo fc σε έκδοση κινητού και στους άλλους γίνεται αρκεί να βάλεις έκδοση υπολογιστή.
Πάντως καλό είναι η ms να σοβαρευτεί και με τις άλλες εταιρίες να οαραγει καλά τηλέφωνα. Έχει ένα λειτουργικό που μπορεί να δώσει και τι κάτι παραπάνω στα κινητά… Ας ασχοληθεί σοβαρά… Όλοι θα κερδισιυμε

Blats

Οντως ξεφτίλα……εγω που εχω τα widows 10 mobile μπορώ να πω οτι το messenger ειναι η χειρότερη εφαρμογή του Windows store!!
Καταναλώνει πολυ μπαταρια,ειναι πολυ βαριά εφαρμογη γενικά,δεν εχει βίντεο κλήση κ.α!
Καμια σχέση με Viber,what’s up
Και αυτο που γράφουν οτι υπάρχει υποστήριξη ειναι ψέμα…..εχει να πάρει update πολλούς μήνες!

Thodoris

Δεν την έχω και τώρα με το Android γιατί μπορεί να κάνει ένα καινούργιο κινητό να μοιάζει με παλιό στην ταχύτητα και την μπαταρία του. Άθλια εφαρμογή, ποσο μαλλον αν σκεφτεί κανείς ότι μας ανάγκασαν να το κατεβάσουμε

Vasilis

Δεν ξέρω τι λέτε υπόλοιποι αλλά εγώ με iPhone 6S plus το messenger πετάει δε μου ‘χει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην συσκευή ούτε στην μπαταρία ούτε πουθενά

KnightRider

Πιο ξεφτίλα πεθαίνεις !!!!

Gvirginia

Βλέπω να συρρικνώνεται και άλλο το ποσοστό, αφού σχεδόν το 80% έχει παλαιότερες εκδόσεις.

Δεν κατάλαβα το κομμάτι που λέει να αναβαθμίσουμε στην τελευταία έκδοση του Facebook για να στέλνουμε / λαμβάνουμε μηνύματα.
Εννοεί την έκδοση της Microsoft, άρα θα “ενωθούν” οι δύο εφαρμογές, ή εννοεί την έκδοση της Facebook στα W10, άρα αναγκαστική αναβάθμιση όπως γράφει το άρθρο?

Αν είναι το δεύτερο, θα μπορούσαν τουλάχιστον να μην την αναβαθμίζουν και όχι να εκβιάζουν τους χρήστες σε αλλαγή συσκευής.

Ηρακλής

@Vasilis οι εφαρμογές στο ios είναι πολύ πιό καλογραμμένες και φιξαρισμένες. Στο Android αρκετές έχουν προβλήματα. Είναι το κομμάτι στο οποίο ξεχωρίζει το appstore απο το playstore.

Spyros

Λογικά μεν (λόγω της μη διαδεδομενης χρήσης του OS), τραγικό δε καθώς το να σταματάει η υποστήριξη, σημαίνει αναβάθμιση είτε λογισμικού (αν υπάρχει η δυνατότητα) ή αλλαγή κινητού …

Nickolas

Ε καλά λογικό ήταν, είναι ζήτημα να έχουν μείνει 50 εκατομμύρια συσκευές αυτή τη στιγμή παγκοσμίως με αυτό το λειτουργικό και ακόμη λιγότερες αυτές που χρησιμοποιούνται σαν κύρια συσκευή.

Ακόμη και γω που έλεγα οτι θα μείνω τελευταίος να κλείσω την πόρτα με το 950 μου και windows 10, δεν άντεξα και πήρα ένα xiaomi note 4, με εξαίρεση την κάμερα που είναι αισχρή (τουλάχιστον σε σχέση με το 950) στις εφαρμογές δεν υπάρχει σύγκριση, από τη στιγμή που όλες σχεδόν παρατημένες είναι.

Πάντως ακόμη δε μπορώ να καταλάβω που το πάει η Microsoft, η πλατφορμα των universal apps δεν προχωράει καθόλου και αυτό το Surface Phone όταν βγει, αν βγει πρέπει να είναι πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο γιατί χωρίς mobile εφαρμογές ακόμη και τις desktop εφαρμογές να τρέχει δε βλέπω το λόγο κάποιος να το προτιμήσει και το λέω εγώ που χρησιμοποιώ και το continuum.

Αλέξανδρος

Και σε εκδοσεις παλαιότερες του Android 4 σταματάει επίσης η υποστήριξη.

ΑΝΤΩΝΗΣ

Καλησπερα παιδια.
οντως ειναι τραγικο αυτο που γινεται,υπαρχει πολυ κοσμ ος που εχει WP.
Παρ ολα αυτα εχει βρει καποιος καποια λυση ??

Angelo

Εγώ έχω lumia 925. Αναβάθμιση σε 10 δεν έδωσαν για εμάς. Δηλαδή τώρα ή αλλάζω κινητό ή δεν έχω messenger? Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι και η facebook και η microsoft για τον πέο.

Maria

Εγω έχω Lumia 640 και δεν βλέπω να περνώ καινούριο. Αν κάνω αναβάθμιση σε W10 θα με βοηθήσει καθόλου ή όχι ??

Γιώργος

Παιδιά καλημέρα σας έχω το nokia lumia 625 κ δεν μπορώ ν δουλέψω το meceeger και τ είχα για πολύ καλά τη κανο τώρα ? μου ήρθε κ μέσο της εφαρμογής ένα μήνυμα να κάνο ενημέρωση γραφή ένα σάιτ αλλά δε γίνετε.αν ξέρει κάποιος κάτι άς το αναφέρει.

Martimar

Δεν ξαναπαίρνω Windows Phone, τόσο απλά! Αν τώρα κάνει αυτό, σε ενα χρόνο θα κάνει κατι αλλο! Θα δουμε ποιος θα χασει…

Σωτος

Απόλυτη ξεφτίλα είναι γυφτοι.iphone καλύτερα

Δημήτρης

Απαράδεκτη ενέργεια και ακόμη χειρότερα για το W/Ph. Έχω το lumia 640. Δεν πρόκειται να ξανακάνω αυτό το λάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.