Meter: To live wallpaper της Google που έχει λόγο ύπαρξης

Οι χρήστες Android απέφευγαν να χρησιμοποιούν live wallpapers στα smartphones τους κυρίως επειδή η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα (και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για σπατάλες) ενώ παράλληλα δεν υπήρχε κάποια ουσιαστική λειτουργία. H Google έρχεται να λανσάρει το Meter live wallpaper ο οποίο έχει λόγο ύπαρξης.

Το Meter είναι δημιούργημα του Google Creative Labs και είναι διαθέσιμο στο Google Play Store. Χρησιμοποιεί γεωμετρικά σχήματα για να δείξει πόση μπαταρία έχει απομείνει, την ισχύ του σήματος και τα notifications. Κάθε φορά που ξεκλειδώνετε το κινητό εμφανίζεται ένα από τα 3 σχήματα με τις σχετικές πληροφορίες.

Όσοι θέλετε να θυσιάσετε λίγη από την μπαταρία σας, μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο live wallpaper της Google το οποίο διατίθεται δωρεάν.

Download: Meter

Δείτε το video:

Meter: To live wallpaper της Google που έχει λόγο ύπαρξης, Meter: To live wallpaper της Google που έχει λόγο ύπαρξης

Meter: To live wallpaper της Google που έχει λόγο ύπαρξης, Meter: To live wallpaper της Google που έχει λόγο ύπαρξης

Meter: To live wallpaper της Google που έχει λόγο ύπαρξης, Meter: To live wallpaper της Google που έχει λόγο ύπαρξης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gericho

Live wallpaper; “Χρησιμοποιεί γεωμετρικά σχήματα για να δείξει πόση μπαταρία έχει απομείνει, την ισχύ του σήματος και τα notifications. “;

Κάτι σαν την αρχική οθόνη με τα πλακίδια, η λογική δηλαδή.

panoszavra

Πείτε με κοντόφθαλμο, αλλά δεν μπορώ να δω τη χρησιμότητα του.

Λευτερης

@gericho
Όταν η Google είχε widgets (ολων των σχημάτων και ειδών) η Microsoft ακόμη προσπαθουσε με τα windows mobile. Έχει κουράσει η καραμέλα με την αντιγραφή, ιδιαίτερα όταν τα αλλά δυο λειτουργικά έχουν “δανειστεί” πολύ περισσότερα απο το Android. Και αν θες σου κάνω και λιστα

Panos

Αν μου έλεγε πόση μπαταρία μου τρώει για να μου πει πόση μπαταρία μου μένει ίσως και να είχε κάποιο νόημα…

tech21man

Αλλο ενα αχρηστο feature που τρωει μπαταρια για το αυτονοητο. Χιλλιοι δυο τροποι για να κανουμε τα ιδια απο το 2.3 και μετα. Χειροτερα σε “λογικη” και ευκολια απο τα …xp ρε φιλε.

Techfan

Kai oi malakies sinexizontai…..

MIPOS NA VGALOUN oles tis malakies p desmevoun tin misi ram? 2tb ram einai skata pleon eksetias ton developers kai to skato android tous. Na afisoun tis bourdes me tis “protoporiakes idees” kai na epikentrothoun sta vasika….

Kai peite m ti na to kanoume to android 6 i 7 8 9 10…Den einai windows edo. Pragmatika an thelete kinito pou ta texnika xaraktiristika na einai apotelesmatika pigenetai 100% Windows Phone siskeves..einai i xrisi tomi metaksi android kai iOS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.