Η Microsoft αρχίζει να κυκλοφορεί την οπτική ανανέωση του Office

, Η Microsoft αρχίζει να κυκλοφορεί την οπτική ανανέωση του Office

Η Microsoft κυκλοφορεί την οπτική ενημερωμένη έκδοση που έδωσε σε insiders τον Ιούλιο στους τακτικούς της χρήστες του Office. Τόσο η έκδοση 365, όσο και οι εκδόσεις με άδεια στα Windows ανανεώνονται τώρα.

Η ενημέρωση ταιριάζει με το οπτικό στυλ των Windows 11, με στρογγυλεμένες γωνίες παραθύρου και την επιλογή χρήσης σκούρου θέματος (ή συγχρονισμού του θέματος με τα Windows σας).

Η γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης (αυτή που βρίσκεται στην κορυφή) έχει κρυφτεί από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να την επαναφέρετε κάνοντας δεξί κλικ στην κορδέλα και τσεκάροντας την επιλογή Εμφάνιση γραμμής εργαλείων γρήγορης πρόσβασης.

Μπορείτε να καταλάβετε ότι έχετε λάβει την οπτική ανανέωση, εάν υπάρχει ένα εικονίδιο “μεγαφώνου” στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του Office. Σε αυτό, υπάρχει μια λειτουργία Coming Soon που επιτρέπει την οπτική ανανέωση.

Η οπτική ανανέωση είναι διαθέσιμη και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε σε Word, Excel, PowerPoint, OneNote. Η εναλλαγή της νέας σχεδίασης σε αυτές τις τέσσερις εφαρμογές θα αλλάξει επίσης την εμφάνιση των Access, Project, Publisher, Visio και Outlook, αν και δεν μπορείτε να την απενεργοποιήσετε σε αυτές τις εφαρμογές.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Microsoft Microsoft Office

Η Microsoft ανακοινώνει το Copilot: Tο AI μέλλον των εγγράφων του Office

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο Copilot με τεχνητή νοημοσύνη για τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Microsoft 365.

Software featured Microsoft Microsoft Office

Το Office μετονομάζεται σε Microsoft 365

Το 2020, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα άλλαζε το όνομα του Office 365 σε Microsoft 365, αναγνωρίζοντας ότι πλέον έχει μετατραπεί σε κάτι περισσότερο από μια απλή σουίτα εφαρμογών γραφείου.

Software featured Microsoft Microsoft Office

Office 2013: Τέλος οι αναβαθμίσεις, τι θα συμβεί;

Τίτλοι τέλους για τις αναβαθμίσεις ασφαλείας στο Office 2013. Τι κρύβει η επόμενη μέρα για τους χιλιάδες χρήστες που το χρησιμοποιούν;

Software Microsoft Microsoft Office

Microsoft: Δελεάζει με έκπτωση 50% κάποιους που χρησιμοποιούν πειρατικό Office

Σύμφωνα με το Ghacks, ένα νέο μήνυμα στην κορδέλα του Office εμφανίζεται σε πειρατικές εφαρμογές του Office και δελεάζει τους χρήστες με έκπτωση 50% σε μια γνήσια συνδρομή Microsoft 365.