Microsoft Arrow Launcher: Η νέα έκδοση φέρνει ενσωμάτωση με το Office 365

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέο Arrow Launcher για το Android και πλέον έφτασε στην έκδοση 2.0 η οποία φέρνει ενσωμάτωση του Office 365 ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό αλλά και κάποια νέα χαρακτηριστικά καθώς και βελτιώσεις.

Το αναβαθμισμένο Arrow Launcher σας προσφέρει πλέον πρόσβαση στα έγγραφα σας που έχετε αποθηκευμένα στο Office 365 χωρίς να χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή του Office. Για να έχετε πρόσβαση θα πρέπει μόνο να καταχωρήσετε τα στοιχεία σύνδεσης στο λογαριασμό σας. Επιπλέον μπορείτε πλέον να κάνετε αναζήτηση στα έγγραφα που βρίσκονται ήδη στο smartphone σας και να ανεβάσετε τα έγγραφα αυτά στο Office 365.

Πέραν των παραπάνω η νέα έκδοση 2.0 του Arrow Launcher έρχεται με νέα wallpapers, ενώ για να σας βοηθήσει να περιοριστούν τα data που χρησιμοποιεί η εφαρμογή, έχει μειωθεί η δικτυακή δραστηριότητα της στο 50%. Όπως θα δείτε και από τα screenshots ο Arrow Launcher χρησιμοποιεί τόσο το Office 365 για να σας οργανώσει, όσο όμως και το δημοφιλές Wunderlist. Καταγράφει συνεχώς τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο στο smartphone σας και τις εμφανίζει πρώτες, ενώ περιορίζει τη χρήση της μνήμης στο λιγότερο δυνατό και διαθέτει τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας. Θα τον βρείτε στο Play Store δωρεάν.

Microsoft Arrow Launcher, Microsoft Arrow Launcher: Η νέα έκδοση φέρνει ενσωμάτωση με το Office 365

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Είμαι με Marshmallow στο Galaxy s αξίζει να βάλω κάποιο launcher? Μετά από μήνες χρήσης και έχοντας μόνο εφαρμογές τσατ η μπαταρία κρατάει γύρω στις 40 ώρες με το ίντερνετ ανοικτό. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να μειωθεί.

Makis

Καλά δεν είναι δα και τόσο τρομερό να δοκιμάσεις έναν Nova για παράδειγμα. Εγκαθιστάς, βλέπεις και αποφασίζεις.

Chris

Έχοντας περάσει από σχεδόν όλα τα launchers με το galaxy s5 αυτό που το χρησιμοποιώ από την μέρα που βγήκε μέχρι σήμερα μου φενετε το ποιο λειτουργικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.