Microsoft Office 2021: Κυκλοφορεί επίσημα στις 5 Οκτωβρίου

, Microsoft Office 2021: Κυκλοφορεί επίσημα στις 5 Οκτωβρίου

Η νέα έκδοση του Microsoft Office Θα γίνει διαθέσιμη στις 5 Οκτωβρίου για όλους τους καταναλωτές. Ήδη είναι διαθέσιμη η έκδοση του Microsoft Office Long Term Servicing Channel για τα Windows και τα Mac.

Η έκδοση LTSC του Microsoft Office είναι περιορισμένη σε σχέση με τις εκδόσεις του Microsoft Office 365 όσο και σε σχέση με την εμπορική έκδοση του Office. Το Office 2021 θα μπορεί κανείς να το αγοράσει σε μία δεδομένη τιμή με υποστήριξη για περιορισμένη χρονική διάρκεια σε αντίθεση με το 365 που παίρνει τακτικά updates έναντι μηνιαίας συνδρομής.

To Microsoft Office 2021 θα έχει το Dark Mode, θα έχει υποστήριξη dynamic arrays στο Excel, καθώς και πλήρη λειτουργία του XLOOKUP για την καλύτερη εύρεση στοιχείων σε ένα αρχείο Excel. Επίσης, θα υπάρχει και το Line Focus, μία λειτουργία που θα επιτρέπει την καλύτερη εστίαση στο κείμενο σε ένα αρχείο Word.

Η επιλογή της 5ης Οκτωβρίου δεν είναι τυχαία για την Microsoft, αφού είναι εκείνη η ημέρα που σηματοδοτεί το επίσημο λανσάρισμα των Windows 11.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Microsoft Microsoft Office

Η Microsoft ανακοινώνει το Copilot: Tο AI μέλλον των εγγράφων του Office

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο Copilot με τεχνητή νοημοσύνη για τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Microsoft 365.

Software featured Microsoft Microsoft Office

Το Office μετονομάζεται σε Microsoft 365

Το 2020, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα άλλαζε το όνομα του Office 365 σε Microsoft 365, αναγνωρίζοντας ότι πλέον έχει μετατραπεί σε κάτι περισσότερο από μια απλή σουίτα εφαρμογών γραφείου.

Software featured Microsoft Microsoft Office

Office 2013: Τέλος οι αναβαθμίσεις, τι θα συμβεί;

Τίτλοι τέλους για τις αναβαθμίσεις ασφαλείας στο Office 2013. Τι κρύβει η επόμενη μέρα για τους χιλιάδες χρήστες που το χρησιμοποιούν;

Software Microsoft Microsoft Office

Microsoft: Δελεάζει με έκπτωση 50% κάποιους που χρησιμοποιούν πειρατικό Office

Σύμφωνα με το Ghacks, ένα νέο μήνυμα στην κορδέλα του Office εμφανίζεται σε πειρατικές εφαρμογές του Office και δελεάζει τους χρήστες με έκπτωση 50% σε μια γνήσια συνδρομή Microsoft 365.