Microsoft Office στο iPad αφού πρώτα προσαρμοστεί σε περιβάλλον αφής για τα Windows

Η φήμη για την κυκλοφορία του Microsoft Office στο iPad προέκυψε το 2010, όπου η Microsoft φαίνεται να είχε, και ακόμα να έχει, στο μυαλό της, την κυκλοφορία της δημοφιλούς σουίτας και για το iPad. Μέχρι στιγμής, υπάρχει διαθέσιμο το office app αλλά μόνο για όσους είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία Office 365, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στην επιφάνεια τον Απρίλη, κάνουν λόγο για διαθεσιμότητα του Microsoft Office στο τελευταίο τέταρτο του 2014.

Ο λόγος για αυτή την καθυστέρηση, εφόσον ευσταθεί η ημερομηνία που αναφέρθηκε, είναι, σύμφωνα με τον τέως CEO της Microsoft Steve Ballmer, πως πρέπει πρώτα να φτιαχτεί το περιβάλλον χρήσης του Office σε περιβάλλον αφής πρώτα για τα Windows και μετά θα δρομολογηθεί για το iPad.

Μια είδηση σαφώς θετική για τους χρήστες του iPad οι οποίοι σαφώς και κάνουν τις εργασίες τους στο iWork αποτελεσματικά, αλλά οι όποιες ασυμβατότητες της σουίτας της Apple με το Microsoft Office και το μεγαλύτερο βάθος του Excel σε σύγκριση με το Numbers της Apple, θα στρέψουν αρκετούς στη σουίτα της Microsoft. Αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις με αγωνία!

Microsoft Office στο iPad, Microsoft Office στο iPad αφού πρώτα προσαρμοστεί σε περιβάλλον αφής για τα Windows

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Έχουμε iWork προς το παρόν και κάνει άψογα τη δουλειά του. Αν καταφέρει η MS να κάνει καλή δουλειά και στο iPad τότε βλέπουμε.

tech21man

Το πληρες office θα ελεγα η microsoft να το αφηνε σαν usp στα surface…

Vailis

Παιδια και εγώ έχω το numbers αλλά αν το συγκρίνεις με το excel είναι η μέρα με τη νύχτα. Καμία σχέση. Το numbers είναι μωρουδιακο μπροστά στις δυνατότητες του excel. Ούτε τα βασικά δεν μπορώ να κάνω άνετα. Τι λέτε τώρα, αμήν να έρθει!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.