Τετάρτη
09/10/2013

Microsoft Office στο iPad αφού πρώτα προσαρμοστεί σε περιβάλλον αφής για τα Windows

Η φήμη για την κυκλοφορία του Microsoft Office στο iPad προέκυψε το 2010, όπου η Microsoft φαίνεται να είχε, και ακόμα να έχει, στο μυαλό της, την κυκλοφορία της δημοφιλούς σουίτας και για το iPad. Μέχρι στιγμής, υπάρχει διαθέσιμο το office app αλλά μόνο για όσους είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία Office 365, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στην επιφάνεια τον Απρίλη, κάνουν λόγο για διαθεσιμότητα του Microsoft Office στο τελευταίο τέταρτο του 2014.

Ο λόγος για αυτή την καθυστέρηση, εφόσον ευσταθεί η ημερομηνία που αναφέρθηκε, είναι, σύμφωνα με τον τέως CEO της Microsoft Steve Ballmer, πως πρέπει πρώτα να φτιαχτεί το περιβάλλον χρήσης του Office σε περιβάλλον αφής πρώτα για τα Windows και μετά θα δρομολογηθεί για το iPad.

Μια είδηση σαφώς θετική για τους χρήστες του iPad οι οποίοι σαφώς και κάνουν τις εργασίες τους στο iWork αποτελεσματικά, αλλά οι όποιες ασυμβατότητες της σουίτας της Apple με το Microsoft Office και το μεγαλύτερο βάθος του Excel σε σύγκριση με το Numbers της Apple, θα στρέψουν αρκετούς στη σουίτα της Microsoft. Αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις με αγωνία!

Microsoft Office στο iPad

Πηγή

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

  1. Ο/Η forneverarrow λέει:

    Έχουμε iWork προς το παρόν και κάνει άψογα τη δουλειά του. Αν καταφέρει η MS να κάνει καλή δουλειά και στο iPad τότε βλέπουμε.

  2. Ο/Η tech21man λέει:

    Το πληρες office θα ελεγα η microsoft να το αφηνε σαν usp στα surface…

  3. Ο/Η Vailis λέει:

    Παιδια και εγώ έχω το numbers αλλά αν το συγκρίνεις με το excel είναι η μέρα με τη νύχτα. Καμία σχέση. Το numbers είναι μωρουδιακο μπροστά στις δυνατότητες του excel. Ούτε τα βασικά δεν μπορώ να κάνω άνετα. Τι λέτε τώρα, αμήν να έρθει!!!!!!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.