Skype, Θα το δούμε σύντομα και στο επερχόμενο Χbox;

Μία αγγελία εργασίας στο Microsoft Careers Global ήταν η αφορμή για να κυκλοφορήσουν οι φήμες ότι στην επερχόμενη νέα γενιά του Microsoft Xbox θα υπάρχει ενσωματωμένο το Skype, μία κίνηση που πολλοί επιζητούν, ενώ δεν αποκλείεται η ανακοίνωση του… μαντάτου να γίνει και επίσημα στην Ε3.

Πάντως, η αγγελία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μία από τις εργασίες που καλείται να φέρει εις πέρας ο νέος υπάλληλος θα είναι να εστιάσει στην ενσωμάτωση φωνητικών και βίντεο λειτουργιών στη νέα γενιά του Xbox. Είναι σαφής η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, κάτι που είναι λογικό άλλωστε, μιας και η εξαγορά του Skype από την Microsoft έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς με τη μορφή των εφαρμογών που έχουν κυκλοφορήσεις σε διάφορες πλατφόρμες, όπως εκείνη των Windows Phones.

, Skype, Θα το δούμε σύντομα και στο επερχόμενο Χbox;

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τασος

Η Μαικροσοφτ εχει τεραστια σχεδια για τα γουιντοους8!!Πισι,ταμπλετες,κινητα και χμποξ(720?) ενοποιημενα,με κοινο οικοσυστημα,εως ενα βαθμο!!Αν της πιασουν,διολου απιθανο,θα ανεβει παρα πολυ στις πωλησεις της!!Για να δουμε..

Κωνσταντίνος

Η μόνη παιχνιδομηχανή που ξέρω με ενσωματομένο το Skype είναι το PSP.
Αλλά πως θα κάνεις βιντεοκλήση με το Xbox???

panseit

Λογικά θα είναι απαραίτητος ο αισθητήρας Kinect για να πραγματοποιηθούν βιντεοκλήσεις.Ή οποιδήποτε συμβατή κάμερα.

akis

@Κωνσταντίνος: θα υπάρχουν 2 τρόποι για να κανεις βιντεοκλήση ο ένας θα είναι με την microsoft live vision camera και ο δεύτερος με έναν αισθητήρα kinect

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Skype

Skype: Κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση με βελτιώσεις και νέες προσθήκες

Πλέον, το Skype on the Web μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τηλέφωνο ή tablet Android.

Software Microsoft Skype

Microsoft: Δεν εγκαταλείπουμε το Skype, το αναβαθμίζουμε

Η Microsoft δηλώνει την υποστήριξή της στο Skype, παρόλο που το Teams είναι ψηλά στο ενδιαφέρον της.

Smartphones Microsoft Skype

Microsoft Skype: Έφτασε η υποστήριξη για έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις

Μία πολυπόθητη αλλαγή από τους χρήστες του Skype έφτασε, με τη Microsoft να υποστηρίζει πλέον έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις.

Internet Microsof Skype

Skype: Τεράστια αύξηση ενεργών χρηστών, 40 εκατ. την ημέρα

H Microsoft αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα η χρήση του Skype εκτοξεύτηκε. Πλέον, οι χρήστες αφιερώνουν 220% περισσότερο χρόνο στις κλήσεις.