MIUI 12: Διέρρευσε το νέο περιβάλλον χρήστη

MIUI 12, MIUI 12: Διέρρευσε το νέο περιβάλλον χρήστη

Η διανομή του MIUI 11 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Ωστόσο, γνωρίζουμε εδώ και μήνες ότι η Xiaomi εργάζεται στην ανάπτυξη του MIUI 12, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε αρκετά smartphones της εταιρείας, με τα πρώτα που θα αναβαθμιστούν να είναι τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro.

Μπορεί μέχρι τώρα να κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για την επερχόμενη ROM, αλλά σύμφωνα με το XDA Developers η Xiaomi διέρρευσε κατά λάθος μερικά screenshots του MIUI 12 στο Mi Community forum.

Τι αποκαλύπτουν οι εικόνες

Στα screenshots βλέπουμε ένα νέο μενού στα Mi Settings το οποίο παρουσιάζει μικρές αλλά και μεγάλες αλλαγές. Αρχικά, στην οθόνη του Focus Mode το κύριο κείμενο είναι πιο πάνω από ότι στις τωρινές ρυθμίσεις, η εικόνα είναι μικρότερη, πλέον υπάρχει η επιλογή “+” που ενδεχομένως θα επιτρέπει τον ορισμό custom χρονικού ορίου, και στην κορυφή έχει προστεθεί η καρτέλα “Dashboard“.

MIUI 12, MIUI 12: Διέρρευσε το νέο περιβάλλον χρήστη

Το “Dashboard” αντικαθιστά την παλιά κεντρική σελίδα του Focus Mode στο Mi Settings. Τα γραφικά στο MIUI 12 είναι smooth και τα label tabs έχουν αντικατασταθεί από κλασικές καρτέλες/κουμπιά.

MIUI 12, MIUI 12: Διέρρευσε το νέο περιβάλλον χρήστη

Τέλος, στο μενού των Advanced settings το περιεχόμενο είναι καλύτερα οργανωμένο και οι διάφορες ρυθμίσεις έχουν αποκτήσει background με στρογγυλεμένες γωνίες.

MIUI 12, MIUI 12: Διέρρευσε το νέο περιβάλλον χρήστη

Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν οι πρώτες beta. Αλλά από τη στιγμή που η εταιρεία, έστω και κατά λάθος, άρχισε να δημοσιεύει screenshots, μάλλον η στιγμή της κυκλοφορίας των MIUI 12 πλησιάζει.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis v.

Τι αποκαλύπτουν οι εικόνες….
ποιες εικονες?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.