MIUI 14: Διέρρευσε το changelog πριν την επίσημη κυκλοφορία

miui 14, MIUI 14: Διέρρευσε το changelog πριν την επίσημη κυκλοφορία

Η Xiaomi αναμένεται να ανακοινώσει το MIUI 14 αργότερα αυτόν τον μήνα, ωστόσο τώρα διέρρευσε ένα changelog που αποκαλύπτει ότι θα έρθουν πολλές αλλαγές στα τηλέφωνα της εταιρείας.

Το MIUI 14 διαθέτει βελτιωμένη αρχιτεκτονική συστήματος με προεγκατεστημένες εφαρμογές που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια, κάτι που οδηγεί σε καλύτερη απόδοση.

miui 14, MIUI 14: Διέρρευσε το changelog πριν την επίσημη κυκλοφορία

Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης με μια ολοκαίνουργια μορφή widget, φακέλους αρχικής οθόνης και “Super icons”. Το απόρρητο αναθεωρείται επίσης χωρίς να αποθηκεύονται δεδομένα χρήστη στο cloud και όλες οι ενέργειες εκτελούνται τοπικά στη συσκευή.

Ακόμα, ο φωνητικός βοηθός Mi AI θα αποκτήσει περισσότερες δυνατότητες όπως σάρωση εγγράφων, μεταφράσεις, βοηθός κλήσεων με φίλτρο κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Η Xiaomi αναθεώρησε επίσης τη σταθερότητα σύζευξης και σύνδεσης με άλλες συσκευές Xiaomi, όπως ακουστικά, tablet και τηλεοράσεις. Υπάρχει μια βελτιωμένη λειτουργία αναζήτησης στις ρυθμίσεις με ιστορικό αναζήτησης και αποτελέσματα ταξινομημένα ανά κατηγορίες.

Το MIUI 14 προσφέρει, τέλος, υποστήριξη για περισσότερες ασύρματες συσκευές ανάγνωσης καρτών και ενίσχυση της ταχύτητας σύνδεσης με τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας όταν το σήμα Wi-Fi είναι αδύναμο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.