Move to iOS: Εγκαταστάθηκε σε πάνω από 1 εκατ. Android

Η Apple δεν έχει κρύψει τις προθέσεις της να πάρει χρήστες από το Android και όπως φαίνεται, τα καταφέρνει. Ο Tim Cook στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου (όπου πουλήθηκαν 48 εκατ. iPhone), επεσήμανε ότι η Apple έσπασε ρεκόρ μέσα στο τρίτο τρίμηνο, με το 30% των νέων χρηστών να προέρχεται από το Android.

Η Apple έχει δημιουργήσει ειδικό app, Move to iOS, η οποία είναι η πρώτη της Android εφαρμογή και σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις φωτογραφίες, μηνύματα, επαφές, bookmarks και Google data, έτσι ώστε να κάνεις πολύ εύκολη τη μετάβαση στο νέο σου iPhone.

Προφανώς όλοι όσοι εγκατέστησαν το app, δεν σημαίνει ότι έκαναν την αλλαγή σε iPhone, αλλά όπως και να έχει αυτό είναι ένα δείγμα ότι το Move to iOS τράβηξε το ενδιαφέρον.

Move to iOS: Εγκαταστάθηκε σε πάνω από 1 εκατ. Android, Move to iOS: Εγκαταστάθηκε σε πάνω από 1 εκατ. Android

Move to iOS: Εγκαταστάθηκε σε πάνω από 1 εκατ. Android, Move to iOS: Εγκαταστάθηκε σε πάνω από 1 εκατ. Android

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

καθόλου δείγμα δεν είναι. οι περισσότεροι το κατέβασαν μόνο και μόνο να του βάλουν βαθμολογία 1 αστέρι.

Max91

Έλεος με το μάρκετινγκ, τι εννοώ; Ότι πριν λίγα χρόνια υπήρχαν ακόμα κινητά χωρίς Android αλλά τώρα η μάζα μεγάλωσε και το ίδιο και το Android. Πλέον σχεδόν όλοι έχουν είτε Android είτε ios ή και λίγοι Windows οπότε λογικό είναι εάν φεύγουν χρήστες να είναι αυτοί των Android. Δεν σχολίασε πουθενά όπως ο Cook για αυτούς που φεύγουν από το ios λες δεν φεύγει ούτε ένας.

Agnostos13

@Theo:

Αν ισχυει αυτο που γραφεις τοτε επιβεβαιωνεται για μια ακομη φορα το κομπλεξ που εμφανιζουν οι χρηστες Android στη θεα του ονοματος της Apple…

KostasB

Και στα νούμερα θα μείνουν. Είναι όπως όλα τα download από όλα τα market. Εφαρμογές που κατεβάζουν όλοι οι reviewers του youtube ή εγώ και σεις για να δούμε τι σκ@τ@ είναι και κάπως ετσι ανεβαίνουν τα νούμερα. Εντάξει ότι η apple κάνει τρελά νούμερα σε σχέση με τις συσκευές που βγάζει το ξέρουμε δεν χρειάζεται να μας το πει το move to ios.

Sotiris

Κι εγώ το κατέβασα για να βάλω ένα αστέρι. Γιατί; Γιατί ακόμα κι έτσι προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι και να το παρουσιάσουν ως επιτυχία. Πάω να ξανακράξω.

viel

το κατεβασαν λεει για να βαλουν ενα αστερι! ποσο κομπλεξικος πρεπει να εισαι για να ασχολισαι με τετοια? πραγματικα …

Θανασης

Ναι και εχει 1,9 αστερια

azriel84

Ε ναι, όταν το κάνει η Sony με το Xperia transfer είναι καλό, όταν το κάνει η Apple έχουμε κόμπλεξ over 9000.

Shadgr

Υπάρχει πολλή κακία σε αυτό τον κόσμο… Πάω να ξανακράξω λέει ο άλλος.. Απίστευτο!!!

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά όλος ο ντόρος έγινε για το όνομα του app. Προκάλεσε πολύ η Apple και γι’αυτό είχε αυτό το αποτέλεσμα. Αν ονόμαζε ας πούμε την εφαρμογή της π.χ. Ios back up δεν θα υπήρχε θέμα αλλά να μπαίνει μέσα στο μαγαζάκι “μας” και να τρολαρει ασύστολα• ε, τα ήθελε και τα έπαθε.

Κόμπλεξ που λέτε μερικοί δεν είναι ( φυσικά εκτός παραδείγματα στυλ Sotiri, που με την μεριά του θέλω να πιστεύω ότι αστειεύεται και μόνο ) αλλά αντίδραση και έπρεπε να φάει μια σφαλιάρα ακόμη και έτσι γιατί αυτή η εταιρεία είναι μόνο ότι αρπάξω. Οι άλλοι δύο συνέχεια βάζουν εφαρμογές στο market της ( φυσικά για το συμφέρον τους, μη πάμε και στο άλλο άκρως ) και η μηλιά μια και αυτή για να πάρει τους χρήστες εκεί που έχει το περισσότερο “ψωμί”. Χωρίς να δίνει καμία υπηρεσία δικιά της και σας φαίνεται παράξενο που τρώει τόσο κράξιμο.
Ας χαίρεται τα downloads έστω και έτσι ( γιατί πρέπει πρώτα να κατεβάσεις την εφαρμογή και μετά να δώσεις Αξιολόγηση για όσους δεν ξέρουν ).

Periklis

Den xreiazete na “kateuaseis” tin efarmogi gia na tin aksiologiseis…

Greg

Periklis κάνεις λάθος, όπως γράψανε και οι προηγούμενοι <> να το κατεβάσουμε για να κράξουμε 🙂

Agnostos13

@Αλεξανδρος:

Οχι, δεν φταει το ονομα της εφαρμογης, αλλα το ονομα του Developer…
Οι Fandroids βλεπουν Apple και αρρωσταινουν απο το κοπμπλεξ!
Το ιδιο συνεβη και με τη νεα Beats Pill+ που μεσω αυτης τηλεχειριζεσαι εξ αποστασεως τα Beat Pills απο το Android σου. Επεσε παλι το trolling της αρκουδας…
Και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο θα γινει και με το Apple Music (μα ποσο εριστικοι ειναι και αυτοι στο Cupertino; δεν ντρεπονται να βγαζουνε εφαρμογες με τεροια ονοματα;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i