Software

Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις το Clubhouse APK για το Android

O ντόρος γύρω από το Clubhouse δε λέει να κοπάσει, με τους Android χρήστες να ήταν μέχρι σήμερα εκτός παιχνιδιού. Η κατάσταση αλλάζει, αφού μπορεί κανείς πλέον να κατεβάσει Clubhouse APK στο Android του και να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή.

Το Clubhouse συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, ενώ μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο σε κατόχους iPhone. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι το Clubhouse είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που δίνει έμφαση στον ήχο και σε αυτό μπορεί να γίνει κανείς μέλος μόνο έπειτα από πρόσκληση. Η εφαρμογή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο Google Play Store, σύντομα αναμένεται να γίνει και αυτό, αλλά είναι εφικτό να τη βάλει κανείς στο smartphone του με το κατέβασμα του Clubhouse APK, αρκεί να ακολουθήσει μερικά απλά βήματα.

signup με τον αριθμό τηλεφώνου και έναν κωδικό που θα σταλεί, προκειμένου να δημιουργήσετε και το username με το οποίο θα εμφανίζεστε στο Clubhouse.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 16:35

Σχόλια

    • Καλησπέρα, εγώ το εγκατέστησα κανονικά. Δείτε τις ρυθμίσεις σας αν σας επιτρέπετε η όχι να εγκαταστήσετε εφαρμογες από τρίτες πηγές και πάντα να είστε σίγουρος από που και το κατεβάζετε για να μη βρεθείτε προς εκπλήξεως.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.