MS Office 2010 beta download

Στη διάθεση του κοινού θα είναι μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 η δοκιμαστική (beta) έκδοση του Microsoft Office 2010. Το Office 2010 ενσωματώνει σημαντικές νέες λειτουργίες που προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες στο χρήστη των εφαρμογών γραφείου, επιτρέποντας τη δημιουργία ακόμα πιο ζωντανών και δυναμικών εγγράφων, παρουσιάσεων και φύλλων εργασίας, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα κάθε εργασίας.

, MS Office 2010 beta download

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις καινοτομίες του νέου προϊόντος, το οποίο θα διατεθεί στη διεθνή αγορά εντός του έτους, μπορούν ήδη να την κατεβάσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.microsoft.com/office/2010/en/default.aspx.

Με τη λήξη της άδειας λειτουργίας της συγκεκριμένης δοκιμαστικής έκδοσης τον προσεχή Οκτώβριο, οι χρήστες, εφόσον επιθυμούν να παρατείνουν τη χρήση του προϊόντος, θα μπορούν να προχωρήσουν σε αγορά της τελικής έκδοσης.

Το Office 2010 ενσωματώνει σημαντικές νέες λειτουργίες που προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες στο χρήστη των εφαρμογών γραφείου, επιτρέποντας τη δημιουργία ακόμα πιο ζωντανών και δυναμικών εγγράφων, παρουσιάσεων και φύλλων εργασίας, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα κάθε εργασίας και διασφαλίζοντας την καλύτερη συνεργασία μεταξύ υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου και διαδικτύου.

Διαθέσιμα προς δοκιμή είναι και τα προϊόντα SharePoint Server 2010, Project 2010, Visio 2010, Office Web Apps για επιχειρήσεις και Office Mobile 2010. Οι δοκιμαστικές εκδόσεις των προαναφερθέντων προϊόντων διατίθενται σε επτά συνολικά γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά, ιαπωνικά, κινέζικα, ρώσικα, γαλλικά και γερμανικά), το μεγαλύτερο αριθμό γλωσσών μέχρι σήμερα σε πρόγραμμα δοκιμαστικών εκδόσεων του Office, κίνηση που στοχεύει στη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή κόσμου στη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης των νέων προϊόντων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έκδοση αυτή διατίθεται στο κοινό μόνο για δοκιμαστική χρήση.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.