My Odos app: Ο απαραίτητος σύντροφος σας για τα διόδια και το e-pass

My Odos, My Odos app: Ο απαραίτητος σύντροφος σας για τα διόδια και το e-pass

Η εφαρμογή My Odos έχει ως στόχο να γίνει η μοναδική σας πύλη για να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τη διαδρομή και το e-pass σας. Το My Odos app περιλαμβάνει κάθε πληροφορία για τους αυτοκινητοδρόμους Ιόνια Οδός, Α.Θ.Ε. και E65, καθώς μία ποικιλία από πληροφορίες για ενδιάμεσα σημεία ενδιαφέροντος, όπως χώρους στάθμευσης, εξόδους, βενζινάδικα και άλλα.

Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να ορίσετε το που θέλετε να πάτε, από όποιο σημείο επιθυμείτε ή από το τρέχον σας σημείο και το My Odos app θα υπολογίσει για εσάς το σύνολο των διοδίων που θα πρέπει να πληρώσετε. Επίσης, η εφαρμογή σας στέλνει ειδοποιήσεις για επικίνδυνα καιρικά ή εκτροπές κυκλοφορίας, για να σας προσφέρει ένα ασφαλέστερο τρόπο ταξιδιού.

Για όσους ενδιαφέρονται για e-pass, το οποίο θα είναι κοινό σε όλη την Ελλάδα, η εφαρμογή σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία Fast Pass ή Ketriki Pass, συνδέοντας τον ήδη υπάρχοντα πομποδέκτη σας. Αν δεν έχετε τον απαραίτητο πομποδέκτη, με τον οποίο περνάτε απευθείας από τα διόδια, τότε μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν με την εγγραφή σας σε μία από τις δύο υπηρεσίες.

Μετά την εγγραφή σας, θα μπορείτε να ελέγχετε το διαθέσιμο ποσό που έχετε και να γεμίζετε το λογαριασμό σας με χρήματα, σε πραγματικό χρόνο, μέσα από το λογαριασμό τραπέζης σας.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Αρκετά χρήσιμο επειδή ταξιδεύω συχνά και δεν το ήξερα .
Επίσης η ενοποίηση πληρωμής διοδίων μέσω e pass επιτέλους έγινε και θα διευκολύνει την ταλαιπωρία.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

Λάκης Καραμητρος

Εφαρμογή για να μην πληρώνεις διόδια στους απατεώνες εργολάβους που διπλό πληρώνονται τους δρόμους που έχουμε πληρώσει ήδη, υπάρχει ή όχι?

Τάκης Καραμανώλης

Αν δεν ήταν οι εργολάβοι θα έβαζες από την τσέπη σου για να τους φτιάξεις; Χωματόδρομους θα είχαμε.

elvinos

Από την τσέπη μας τους φτιάξαμε, πληρώνοντας τους εργολάβους μέσω των διοδίων όταν ήταν ακόμα χωματόδρομοι…

SUPS 👨‍⚖️

Ναι τωρα θα σ απαντησει ο Βλαχακης στο techblog για αυτο…Tα παραπονα εκει που πρεπει οχι σε ιστοσελιδα τχνολογιας…Δεν ειμαστε το γραφειο παραπονων της κυβερνησης …Ενημερωτικο site τεχνολογιας ειναι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.