Νέες δυνατότητες στην εφαρμογή WhatsApp για τους χρήστες iPhone

whatsapp, Νέες δυνατότητες στην εφαρμογή WhatsApp για τους χρήστες iPhone

Πριν από δύο μήνες, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο ειδήσεις σχετικά με ένα νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα που δοκιμάστηκε από το WhatsApp. Το νέο αφορούσε την επιλογή να απαντήσει κάποιος ιδιωτικά σε κάποιον άλλον σε μια ομαδική συζήτηση. Ωστόσο, η δημοσίευση ανέφερε ότι το χαρακτηριστικό αυτό θα παρουσιαστεί μόνο στους χρήστες Android (μέσω BETA έκδοσης), δεδομένου ότι αυτή είναι η πλατφόρμα στην οποία το δοκίμαζε η WhatsApp.
Φαίνεται λοιπον ότι οι χρήστες iPhone μόλις έλαβαν και εκείνοι την νέα δυνατότητα στην τελευταία ενημέρωση. Σύμφωνα με τον changelog, το WhatsApp επιτρέπει πλέον στους χρήστες του iOS να απαντούν σε ένα μήνυμα ομάδας σε ιδιωτική συνομιλία. Απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο ένα μήνυμα σε μια ομαδική συνομιλία και επιλέξτε Περισσότερα και μετά Απάντηση ιδιωτικά.
Μια άλλη ολοκαίνουργια λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες iPhone να επωφεληθούν από τη λειτουργία 3D Touch της συσκευής τους. Από την καρτέλα Κατάσταση, θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα 3D Touch για να δείτε την κατάσταση μιας επαφής (αν είναι online/offline κλπ).
Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, το WhatsApp διευκολύνει την προσθήκη stickers όταν γίνεται επεξεργασία μιας φωτογραφία ή βίντεο απλά πατώντας το νέο εικονίδιο “smiley”. Όλες οι νέες λειτουργίες που αναφέρθηκαν έρχονται με την έκδοση WhatsApp v2.19.11, οπότε αναζητήστε αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση στο App Store.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.

Internet Instagram WhatsApp

Το WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το Status στο Instagram

Το WhatsApp, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με πάνω από 2,5 δισ. ενεργούς χρήστες, πρόκειται να βελτιώσει τη σύνδεσή του με το Instagram.

Software Android iOS WhatsApp

WhatsApp: Νέα λειτουργία για απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας κατά τις κλήσεις

Η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp για Android και iOS υποστηρίζει πλέον την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας.