Νέες φήμες για έκδοση της Siri με γενετική τεχνητή νοημοσύνη στο WWDC

Siri, Νέες φήμες για έκδοση της Siri με γενετική τεχνητή νοημοσύνη στο WWDC

Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα έκδοση της Siri στο WWDC με γενετική τεχνητή νοημοσύνη και πολλές νέες δυνατότητες, σύμφωνα με ένα άρθρο σε κορεατικό κοινωνικό μέσο που ανήκει σε χρήστη με καλό ιστορικό στη δημοσίευση φημών σχετικά με την Apple.

Πηγές από το τμήμα ανάπτυξης που μίλησαν στον χρήστη με όνομα λογαριασμού “yeux1122” στο Naver ανέφεραν ότι η Apple έχει πρόσφατα προοδεύσει στην ενσωμάτωση γενετικής τεχνητής νοημοσύνης στη Siri χρησιμοποιώντας το μοντέλο της που βασίζεται στο Ajax. Αυτό το είχε αναφέρει πρώτα ο Mark Gurman, ο αναλυτής του Bloomberg, τον Ιούλιο. Η νέα έκδοση της Siri φαίνεται ότι διαθέτει δυνατότητες φυσικής συνομιλίας και αυξημένη εξατομίκευση για τον χρήστη.

Τα νέα χαρακτηριστικά πιστεύεται ότι θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές, υποδεικνύοντας ότι η νέα έκδοση της Siri θα διατηρεί πληροφορίες συνομιλίας από μια συσκευή στην άλλη. Επίσης, λέγεται ότι περιλαμβάνει μια νέα “υπηρεσία δημιουργίας της Apple,” που ενδεχομένως σχετίζεται με τις προαναφερθείσες δυνατότητες βασισμένες στη Siri που φημολογούνται για το iOS 18.

Επιπλέον, η Apple εργάζεται προφανώς για συνδέσεις της νέας έκδοσης της Siri με διάφορες εξωτερικές υπηρεσίες, πιθανώς μέσω ενός API. Τέλος, το άρθρο υποδεικνύει ότι κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά της Apple στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την κατάσταση της συνδρομής του χρήστη, αλλά αυτό δεν ξεκαθαρίζεται.

Πρόσφατες προβλέψεις από τη Deepwater Asset Management υποστηρίζουν ότι η Apple θα ενσωματώσει γενετική τεχνητή νοημοσύνη στη Siri φέτος. Ο λογαριασμός του Naver blog έχει ένα μεικτό ιστορικό στις προβλέψεις των σχεδίων της Apple, αλλά μερικές από τις αναφερθείσες πληροφορίες έχουν αποδειχθεί σημαντικές. Για παράδειγμα, τον Μάρτιο του 2022 αποκάλυψε με επιτυχία μερικές λεπτομέρειες για τον τρίτης γενιάς iPhone SE πριν από την κυκλοφορία του μοντέλου από την Apple. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς προέβλεψε επίσης με επιτυχία ότι η Apple θα καθυστερήσει την κυκλοφορία των νέων μοντέλων MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών μέχρι τις αρχές του 2023.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimi

Βρε ΕΛΛΗΝΙΚΑΑΑΑΑΑ ΒΡΕ !!!!ποτε θα μπουν !!!!

Ιωαννης

Τεχνική νοημοσύνη και δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά χαχαχααχαχα

Δημήτρης

Το σημαντικότερο κριτήριο αξιολόγησης της AI. Κλαίωωωωωωω σε λέωωωωωω….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.