Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

YouTube, Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

Αμέτρητες είναι οι ώρες που ξοδεύετε καθημερινά στην πλατφόρμα του YouTube είτε για να παρακολουθήσετε αγαπημένα σας βίντεο, είτε να ακούσετε μουσική.

Πλέον η πασίγνωστη πλατφόρμα προχωρά σε μερικές βελτιώσεις ώστε να κάνει την περιήγησή σας ακόμα πιο ευχάριστη. Η πιο σημαντική αλλαγή είναι το Precise Searching για κινητά. Μπορείτε να πατάτε παρατεταμένα την οθόνη για να δείτε μια οπτική λωρίδα χρόνου για το βίντεο και μετά μπορείτε να αναζητήσετε εμπρός και πίσω για να βρείτε την ακριβή στιγμή που χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να πατήσετε δύο φορές με δύο δάχτυλα για να παραλείψετε ένα κεφάλαιο.

YouTube, Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

Το Pinch to Zoom είναι μια άλλη εύχρηστη αλλαγή που σας επιτρέπει να δείτε ένα μέρος του βίντεο από πολύ κοντά. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε ήδη για εναλλαγή μεταξύ του pillarboxing και της περικοπής του βίντεο ώστε να ταιριάζει στην οθόνη σας, τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να μεγεθύνετε περισσότερο για να δείτε καλύτερα κάτι.

YouTube, Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής σε κινητά και υπολογιστές διαθέτει πλέον Λειτουργία περιβάλλοντος για όσους χρησιμοποιούν τη σκοτεινή λειτουργία, δημιουργώντας ένα απαλό εφέ λάμψης. Δεν είναι εντελώς Ambilight, αλλά αφαιρεί τη σκληρή άκρη μεταξύ του βίντεο και του μαύρου φόντου.

Όσων αφορά την σκοτεινή λειτουργία, είναι πλέον ακόμη πιο σκοτεινή σε κινητά, επιτραπέζιους υπολογιστές και τηλεόραση. Η διεπαφή της λίστας αναπαραγωγής έχει επίσης τροποποιηθεί, με μια πινελιά από τη μαγεία των χρωμάτων του περιβάλλοντος και επιπλέον λεπτομέρειες για την ίδια τη λίστα αναπαραγωγής.

Τέλος οι σύνδεσμοι του YouTube στην περιγραφή του βίντεο εμφανίζονται πλέον ως κουμπιά εντοπισμού, ενώ τα κουμπιά για συχνές ενέργειες επανασχεδιάστηκαν για να ελαχιστοποιήσουν την απόσπαση της προσοχής και να τα κάνουν πιο προσιτά.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Google YouTube

Google Podcasts: Θα πέσουν τίτλοι τέλους το 2024

Η Google θα τερματίσει τα Google Podcasts υπέρ του YouTube Music, που θα είναι ο «κεντρικός προορισμός podcast» της εταιρείας.

Internet featured YouTube YouTube Music

YouTube Music: Αύξησε το όριο στη λίστα αναπαραγωγής αγαπημένων τραγουδιών

Το YouTube Music έχει ένα όριο στη λίστα αναπαραγωγής “Μουσική που αρέσει” από τότε που ξεκίνησε και περιορίζεται στα 5.000 τραγούδια.

Internet YouTube

YouTube Shorts: Νέα πειραματική λειτουργία

Η πιο πρόσφατη πειραματική λειτουργία που δοκιμάζει το YouTube απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη δημιουργία Shorts.

Internet featured YouTube

Youtube: Εμποδίζει τους χρήστες από το να χρησιμοποιούν ad blockers

Το YouTube προσπαθεί να υιοθετήσει μια πιο επιθετική προσέγγιση για να εμποδίσει τους χρήστες να χρησιμοποιούν ad blockers.