Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

YouTube, Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

Αμέτρητες είναι οι ώρες που ξοδεύετε καθημερινά στην πλατφόρμα του YouTube είτε για να παρακολουθήσετε αγαπημένα σας βίντεο, είτε να ακούσετε μουσική.

Πλέον η πασίγνωστη πλατφόρμα προχωρά σε μερικές βελτιώσεις ώστε να κάνει την περιήγησή σας ακόμα πιο ευχάριστη. Η πιο σημαντική αλλαγή είναι το Precise Searching για κινητά. Μπορείτε να πατάτε παρατεταμένα την οθόνη για να δείτε μια οπτική λωρίδα χρόνου για το βίντεο και μετά μπορείτε να αναζητήσετε εμπρός και πίσω για να βρείτε την ακριβή στιγμή που χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να πατήσετε δύο φορές με δύο δάχτυλα για να παραλείψετε ένα κεφάλαιο.

YouTube, Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

Το Pinch to Zoom είναι μια άλλη εύχρηστη αλλαγή που σας επιτρέπει να δείτε ένα μέρος του βίντεο από πολύ κοντά. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε ήδη για εναλλαγή μεταξύ του pillarboxing και της περικοπής του βίντεο ώστε να ταιριάζει στην οθόνη σας, τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να μεγεθύνετε περισσότερο για να δείτε καλύτερα κάτι.

YouTube, Νέες λειτουργίες για το YouTube – Αλλαγές και στην εμφάνιση

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής σε κινητά και υπολογιστές διαθέτει πλέον Λειτουργία περιβάλλοντος για όσους χρησιμοποιούν τη σκοτεινή λειτουργία, δημιουργώντας ένα απαλό εφέ λάμψης. Δεν είναι εντελώς Ambilight, αλλά αφαιρεί τη σκληρή άκρη μεταξύ του βίντεο και του μαύρου φόντου.

Όσων αφορά την σκοτεινή λειτουργία, είναι πλέον ακόμη πιο σκοτεινή σε κινητά, επιτραπέζιους υπολογιστές και τηλεόραση. Η διεπαφή της λίστας αναπαραγωγής έχει επίσης τροποποιηθεί, με μια πινελιά από τη μαγεία των χρωμάτων του περιβάλλοντος και επιπλέον λεπτομέρειες για την ίδια τη λίστα αναπαραγωγής.

Τέλος οι σύνδεσμοι του YouTube στην περιγραφή του βίντεο εμφανίζονται πλέον ως κουμπιά εντοπισμού, ενώ τα κουμπιά για συχνές ενέργειες επανασχεδιάστηκαν για να ελαχιστοποιήσουν την απόσπαση της προσοχής και να τα κάνουν πιο προσιτά.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος που έχει περάσει κατά καιρούς από διάφορους κλάδους μέχρι να καταλήξει στην τεχνολογία, που τον "κέρδισε". Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming. Θέματα που περιλαμβάνουν αθλητισμό και τεχνολογία εμφανίζονται πάντα στο "ρεπερτόριο" του.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitch YouTube

YouTube: Λανσάρει τα δικά του emote – Θυμίζει αρκετά το Twitch

Το YouTube αρχίζει να λανσάρει τα δικά του προσαρμοσμένα emote τύπου Twitch, που ονομάζονται YouTube Emotes και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενότητες σχολίων και κατά τη διάρκεια ζωντανών εκπομπών.

Internet featured YouTube

YouTube: Νέο intro με…. άρωμα από Netflix

Το YouTube έχει βελτιώσει πολλούς τομείς της εμφάνισής του και όχι μόνο τον τελευταίο καιρό.

Internet YouTube

To YouTube “μάχεται” κατά των dislikes στο YouTube Music

To YouTube Music δεν έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές από τους χρήστες μέχρι στιγμής και το Youtube σε συνεργασία με την Goolge εργάζονται σε αλλαγές που θα στείλουν μακριά τα dislikes.

Internet YouTube

Τα YouTube shorts αποκτούν λειτουργίες αγορών

To YouTube φέρνει λειτουργίες αγορών στην υπηρεσία βίντεο σύντομης μορφής, shorts καθώς προσπαθεί να διαφοροποιήσει τη ροή εσόδων του που συμπιέζεται από τη μείωση των διαφημιστικών δαπανών.