Νέο PayPal App: Εξατομικευμένη εφαρμογή για εύκολη και ασφαλή διαχείριση

, Νέο PayPal App: Εξατομικευμένη εφαρμογή για εύκολη και ασφαλή διαχείριση

Η PayPal ανακοίνωσε τη νέα εφαρμογή PayPal με προσωποποιημένες λειτουργίες, προσφέροντας στους πελάτες την καλύτερη ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση όσων ηλεκτρονικών πληρωμών καλούνται να διεκπεραιώνουν σε καθημερινή ή τακτική βάση. Το νέο PayPal app αποτελεί στην ουσία ένα έξυπνο ψηφιακό πορτοφόλι, το οποίο λειτουργεί χάρη στην προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence) και τη μηχανική μάθηση (machine learning) της PayPal, με στόχο τη δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας που δεν παύει να βελτιώνεται και να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Επιπλέον, η νέα αυτή εφαρμογή παρέχει στους πελάτες της PayPal ένα ενιαίο σημείο για να στέλνουν προς και να λαμβάνουν χρήματα από φίλους, συγγενείς, αλλά και επιχειρήσεις, να πληρώνουν με κωδικούς QR για αγορές, καθώς και να στηρίζουν διάφορους κοινωφελείς σκοπούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους στο κοινωνικό σύνολο.

Στο μενού επιλογών του νέου app συγκαταλέγονται ένας εξατομικευμένος πίνακα ελέγχου για τακτική επισκόπηση του κάθε προσωπικού λογαριασμού PayPal, μια καρτέλα για τη διαχείριση των μεθόδων πληρωμής και ένας κόμβος πληρωμών που συμπεριλαμβάνει δυνατότητες για αποστολή και λήψη χρημάτων, διεθνή εμβάσματα, δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, και ένα νέο τεχνικό χαρακτηριστικό, την αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων που δίνει τη δυνατότητα αποστολής σημειωμάτων επιβεβαίωσης ή και ευχαριστήρια, αφού λάβουν χώρα οι σχετικές συναλλαγές P2P.

Συστήνοντας την Αμφίδρομη Ανταλλαγή Μηνυμάτων (Two-Way Messaging) στο PayPal App

Η νέα εφαρμογή PayPal εισάγει επίσης μια νέα ιδιωτική λειτουργία αμφίδρομης ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία θα επιτρέπει σε δύο χρήστες να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, αφού έχουν πραγματοποιήσει μία μεταφορά χρημάτων P2P, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την παραλαβή του ποσού, για να στείλουν ένα ευχαριστήριο σημείωμα, καθώς και για να επικυρώσουν τα στοιχεία της συναλλαγής και λοιπές λεπτομέρειες, απευθείας μέσω της εν λόγω εμπειρίας.

Η αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων βελτιώνει τις ομότιμες (peer-to-peer) λειτουργίες αποστολής και λήψης χρημάτων στην εφαρμογή PayPal, προσφέροντας έναν νέο τρόπο σύνδεσης και επικοινωνίας μεταξύ δύο πελατών της PayPal κατά την αποστολή χρημάτων σε φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, όπως και κατά τις συναλλαγές αγαθών και υπηρεσιών. Το λανσάρισμα της αμφίδρομης ανταλλαγής μηνυμάτων για τους πελάτες θα ξεκινήσει σε διεθνές επίπεδο τις ερχόμενες εβδομάδες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business PayPal

PayPal: Περικοπή του προσωπικού της κατά 7%

Ακόμη μία εκ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας, η PayPal προχωρά σε περικοπές προσωπικού κατά 7%, που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εργαζομένους.

Business Apple Pay PayPal

Στο “στόχαστρο” των τραπεζών το Apple Pay και η PayPal

Μία ομάδα τραπεζών εργάζεται επάνω σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι με στόχο να “καταρρίψει” το Apple Pay και την PayPal και να κατακτήσει την πρωτιά.

Internet featured PayPal

Paypal: Παραβιάστηκαν σχεδόν 35.000 λογαριασμοί

Σχεδόν 35.000 λογαριασμοί χρηστών PayPal έχουν παραβιαστεί από το λεγόμενο “credential stuffing”, σύμφωνα με το Bleeping Computer.

Internet PayPal

To PayPal επιτρέπει τις απευθείας πληρωμές στην Ουκρανία

Το PayPal ανακοίνωσε ότι επιτρέπει πλέον την απευθείας μεταφορά χρημάτων σε έναν χρήστη της υπηρεσίας στην Ουκρανία.