Android Wear: Δείτε το νέο διαφημιστικό βίντεο

Ένα νέο προωθητικό βιντεάκι για το Android Wear δημοσίευσε χτες η Google, στο οποίο προσπαθεί να δείξει με απλό και διασκεδαστικό τρόπο πως ο χρήστης μπορεί να αποκομίσει τα μέγιστα από το λειτουργικό της για smartwatch.

Στο βίντεο, ένας άντρας απαντάει σε ένα μήνυμα από το ρολόι του, πριν ξεκινήσει μια βόλτα με το ποδήλατό του. Στη διάρκεια της βόλτας ελέγχει πόσα χιλιόμετρα ταξίδεψε μέσω του Google Fit ενώ αργότερα τοποθετεί μια κλήση στο αθόρυβο προκειμένου να δει με την ησυχία του μια παράσταση.
Android Wear νέο βίντεο, Android Wear: Δείτε το νέο διαφημιστικό βίντεο

Πρόσφατα η εταιρεία λανσάρισε την έκδοση Android Wear 2.0,  η οποία αναμένεται σταδιακά να ενσωματωθεί και σε παλαιότερες συσκευές. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και αναγνώριση γραφής (χειρόγραφου).

Παρόλο που τα smartwatch δεν έχουν διαδοθεί τόσο ευρέως και πολλοί κατασκευαστές έχουν παύσει τις επενδύσεις τους στον τομέα, η Google παραμένει αμετάκλητη στο να συνεχίσει την ανάπτυξη του Android Wear.

Πηγή

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
james

Η Google ξέρει τι θέλει να κάνει γι’αυτό είναι αμετάκλητη. Όποιος παρακολούθησε το I/O πήρε μια ιδέα. Google Assistant λέγεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Smartwatches Garmin

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE.

Gear Android Smartwatches

Έρχεται νέο smartwatch από την Amazfit (Zepp) στις 17 Νοεμβρίου

Η Amazfit, η οποία πλέον ονομάζεται Zepp, μας προετοιμάζει για ένα νέο smartwatch της, το πρώτο της σειράς Z που θα κυκλοφορήσει υπό το νέο brand.

Smartphones Android Smartwatches OnePlus

Πιστοποίηση μας αποκαλύπτει την ύπαρξη του OnePlus Watch

Το OnePlus Watch, με κωδικό μοντέλου W301GB, πήρε πιστοποίηση IMDA, αποκαλύπτοντας μας για πρώτη φορά πως η εταιρεία βρίσκεται κοντά στην κυκλοφορία του.

Smartphones Android Android Smartwatches Huawei

Huawei Watch Fit: Διέρρευσαν renders και όλες οι πληροφορίες του επερχόμενου smartwatch

Tο Watch Fit θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, ενώ θα είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα κάτω από το νερό για 10 λεπτά.