Skype: Αναβαθμισμένη έκδοση και για iOS

Νωρίτερα μέσα στον μήνα η Microsoft ανακοίνωσε την καινούργια έκδοση του Skype και κυκλοφόρησε την εφαρμογή για Android. Η αναβαθμισμένη έκδοση είναι πλέον διαθέσιμη και για iOS.

Η εφαρμογή έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές με πολλές καινούργιες προσθήκες. Η εφαρμογή πλέον, μοιάζει περισσότερο με Social Network και εστιάζει στην κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο με τους φίλους, με την επιλογή Highlights, όπως το ονομάζει η Microsoft. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να κάνει αλλαγές των χρωμάτων εντός της εφαρμογής.

Skype app for iOS νέα, Skype: Αναβαθμισμένη έκδοση και για iOS

Είναι φανερό ότι Microsoft προσπαθεί να ανταγωνιστεί τις άλλες πλατφόρμες όπως το Snapchat, Facebook Messenger, WhatsApp τα οποία έχουν κλέψει αρκετούς χρήστες από την υπηρεσία της Microsoft. Μένει να δούμε αν οι χρήστες μείνουν ευχαριστημένοι με τις αλλαγές του Skype.

Η αναβάθμιση της εφαρμογής έγινε διαθέσιμη νωρίτερα σήμερα στο App Store και για την Ελλάδα. Σύντομα θα υπάρξουν αναβαθμίσεις της υπηρεσίας για macOS και Windows.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Το γεγονός να κάτσουν να το φτιάξουν λίγο κολλάει το σκέφτηκαν αυτό καθόλου ???
Έχω το Galaxy S3 και το Xperia P και το Skype σέρνεται !!!

KnightRider

**Edit “να το φτιάξουν λίγο γιατί κολλάει”

Σταύρος Χρι

Τα Galaxy S3 και Xperia P κολλάνε ! Το P το είχα και εγώ πριν χρόνια και ήταν ένα από τα χειρότερα κινητά που είχα αγοράσει ποτέ στην ζωή μου (έπρεπε να το έλεγαν Xperia lag) και το S3 το έχει ένας φίλους μου και σέρνετε από ότι ισχυρίζεται ! Μόνο η εφαρμογή δεν φταίει !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.