Next Issue, 5 Αμερικανοί εκδότες δημιουργούν το ψηφιακό περίπτερο του μέλλοντος

Το Next Issue είναι μία μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που καταναλώνουμε περιεχόμενο. Μπορεί σε πρώτη φάση να απευθύνεται σε αμερικανικό κοινό, αλλά πολύ σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε και την επέκτασή του στην Ευρώπη. Στην αρχή περιλαμβάνει 32 περιοδικά και ξεκινά πρώτα από το Android, με την έκδοση για το iPad να ακολουθεί, κάτι που ομολογουμένως προκαλεί τις εντυπώσεις.

Οι συνδρομητές καλούνται να πληρώσουν 10 δολάρια το μήνα και έτσι αποκτούν πρόσβαση σε ένα πλούτο περιεχομένου, ο οποίος περιλαμβάνει πολύ γνωστούς τίτλους περιοδικών με παγκόσμια απήχηση. Σύντομα αναμένονται οι τίτλοι των περιοδικών να φτάσουν τους 75. Οι εκδοτικοί οργανισμοί που βρίσκονται πίσω από το project είναι οι Conde Nast, Hearst, Meredith, News Corp και Time Inc.

Οι χρήστες δεν έχουν παρά να κατεβάσουν την εφαρμογή τύπου περιπτέρου και να επιλέξουν τη μορφή της συνδρομής που επιθυμούν να κάνουν. Στο ψηφιακό αυτό περίπτερο, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν και μεμονωμένα τεύχη αν δεν επιθυμούν μία μηνιαία χρέωση. Η υπηρεσία είναι δωρεάν για ένα μήνα με πρόσβαση σε όλα τα περιοδικά. Τυχεροί Αμερικάνοι! Άντε, οργανωθείτε εκεί στην Next Issue για να το φέρετε και στη Γηραιά Ήπειρο!

, Next Issue, 5 Αμερικανοί εκδότες δημιουργούν το ψηφιακό περίπτερο του μέλλοντος

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Eaglos

Μετάφραση

5 επιχειρηματίες ξεκινούν μια νέα προσπάθεια και ελπίζουν να πιάσει.

Κώστας Βλαχάκης

Η ουσία της είδησης είναι ότι η αγορά του τύπου με τα περιοδικά και τις εφημερίδες αλλάζει και μετεξελίσσεται. Όλα γίνονται ψηφιακά και πάνε ίντερνετ. Δεν μας νοιάζει το πόσα λεφτά θα βγάλουν οι επιχειρηματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Φουντώνουν οι φήμες ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει το Baidu AI στην Κίνα

H Apple είναι σε συζητήσεις με την Google προκειμένου να υιοθετήσει το Gemini AI στην επερχόμενη έκδοση iOS 18.