Microsoft, Πιο γρήγορα το Office στα iOS και Android, αν αναλάβει CEO ο Stephen Elop

Ο τέως γενικός διευθυντής της Nokia, Stephen Elop, ο οποίος θεωρείται ένας από τους βασικότερους υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Steve Ballmer ως CEO της Microsoft, φαίνεται να είναι πιο ανοιχτός στο να διευρυνθεί η μεταφορά της σουίτας Office και σε άλλες πλατφόρμες όπως στα iOS και Android, σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά στο Bloomberg.

Η πιθανότητα να μεταφερθεί το Microsoft Office στο iOS υπάρχει στην επικαιρότητα από το 2010, όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο iPad. Προς το παρόν, υπάρχει διαθέσιμο το Office σαν App αλλά μόνο για όσους είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία Office 365, με τους χρήστες να μπορούν να κάνουν μια βασική επεξεργασία σε αρχεία του Office.

Το πότε και αν τελικά θα κυκλοφορήσει το Office για iOS ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί μιας και σε πρόσφατη αναφορά από τον τέως CEO της Microsoft Steve Ballmer, είχε επισημανθεί πως πρέπει πρώτα να φτιαχτεί το περιβάλλον χρήσης του Office σε περιβάλλον αφής για τα Windows και μετά να δρομολογηθεί για τις iOS συσκευές, και ειδικά για το iPad.

Microsoft Office, Microsoft, Πιο γρήγορα το Office στα iOS και Android, αν αναλάβει CEO ο Stephen Elop

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

ΕΛΟΠΑΣ είναι εξαιρετικά ικανό στέλεχος γιατί όχι…….
με της εντολές της MS σε 2 χρόνια nokia έχασε 80% άξιας της? τόσο περίπου…. και προωθήθηκε η εξαγορά από την MS.
Για πείτε μου κάποιον που να κατάφερε να κάνει κάτι τέτοιο σε μια εταιρεία κολοσσό με εξαιρετικά μεθοδευμένες κινήσεις……………. ΚΑΝΕΝΑΣ (εξαιρείτε ο GAP, αυτός χώρα ολόκληρη έριξε με εντολές από πάνω)

είναι ο μοναδικός που αξίζει να πάρει θέση του CEO πιστεύω

nikos

Όχι,να μην δώσει η ms το office σε android και ios και ειδικά σε android!δεν κατάλαβα η google είναι πιο έξυπνη και δεν δίνει youtube ή google search για τα windows phone???

Sotiris

Elop, αχχχ τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο… Θέλουν να τον βάλουν και στο office τώρα τόσα καλά που τα κατάφερε με όλα τα αλλά. Έλεος δεν παίζει να υπάρχει πιο αχρηστος άνθρωπος από αυτόν!

Giannis Charp

@Darth με πρόλαβες σε ΟΛΑ,μα σε όλα όμως!

Stavros

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω(σορι αλλα ειναι ασχετο με την συζητηση) εαν μπορω να κατεβασω language pack(ελληνικα συγκεκριμενα)για windows phone 8 γτ σκεφτομαι να παραγγειλω απο ebay! σας παρακαλω απαντηστε!
Ευχαριστω!

tsitos

@Stavros, δν χρειαζεται να τα κατεβασεις..οταν ανοιγεις τ κινητο επιλεγεις αναμεσα σε γλωσσες και ειναι κ τα ελληνικα μεσα..οσο για τον ελοπ…ο τυπος, καταφερε…να ριξει την νοκια για να αγοραστει απο microsoft, και μετα την ανακοινωση της εξαγορας, τα νουμερα να ανεβαινουν με γοργους ρυθμους…οποτε, ναι…εγω θα ηθελα να τον δω ceo της MS

Giannis Charp

Πολύ ωραία…από ότι διαβάζω ο Elop δήλωσε πως σε περίπτωση που γίνει πρόεδρος θα ρίξει άκυρο σε xbox(!!!) και bing.Η χαρά του νέου GAP…
Θα τραβάει τα @…..@ του o Bill λέμε με αυτά που βλέπει και ακούει!

sisifos

Αν λέγανε ότι ήταν trojan horse που έριξε την νόκια, τώρα ίσως γίνει trojan horse που θα ρίξει την microsoft ( για χάρη της google )

Darth

@sisifos λες να τον πληρώσει η google ποιο πολλά? αλλά όπως και να έχει με την nokia το καταλαβαίνω…….. στέλεχος της microsoft ηταν αυτός την δουλειά του έκανε (όπως και ο GAP στην Ελλάδα την δουλειά του έκανε για τα αφεντικά του)

tasos

Δε θα έλεγα ναι στον Elop για CEO της Microfoft διαβαστε λιγο την τακτική και τα σχέδια που θέλει να ακολουθήσει και θα αλλάξετε γνωμη. https://www.wpcentral.com/dreaming-elop-taking-safe-route-most-dangerous

George.E

Θα θέλαμε μια υλοποίηση του office και στο android, καιρός είναι….

dimitrisk

Θα έρθει άραγε κάποτε η μέρα που θα δούμε π.χ. το iOS να τρέχει σε συσκευές πλην του iPhone;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Φουντώνουν οι φήμες ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει το Baidu AI στην Κίνα

H Apple είναι σε συζητήσεις με την Google προκειμένου να υιοθετήσει το Gemini AI στην επερχόμενη έκδοση iOS 18.