Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#26]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το Enlight Pixaloop που είναι μία εφαρμογή φωτογραφίας που κρύβει στο μανίκι της μερικά μικρά κόλπα. Έπειτα, το Scrypted Home Automation είναι μία νέα εφαρμογή που ενοποιεί τους κόμβους Google Home, Apple HomeKit και Amazon Alexa σε έναν ενιαίο χώρο για καλύτερη οικιακή αυτοματοποίηση.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Layton: Το Diabolical Box είναι ένα port του παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει το 2007 στο Nintendo DS. Από την άλλη το Human: Fall Flat είναι ένα νέο αρκετά διασκεδαστικό puzzle-platformer με καλή αίσθηση του χιούμορ.. Τέλος, το Harry Potter: Wizards Unite είναι το νέο AR παιχνίδι της Niantic.

Enlight Pixaloop

Το Enlight Pixaloop είναι μία εφαρμογή φωτογραφίας που κρύβει στο μανίκι της μερικά μικρά κόλπα. Επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει διάφορα εφέ και κινούμενα σχέδια με μερικά tap. Λειτουργεί πραγματικά καλά σε μερικές περιπτώσεις, όπως καταρράκτες ή όταν υπάρχει ένα καλό μοτίβο.

Η εφαρμογή επιτρέπει τον έλεγχο του κινούμενου σχεδίου και την επιλογή συγκεκριμένων τμημάτων της εικόνας τα οποία ο χρήστης δεν θέλει να κινούνται. Αν και είναι λίγο ακριβό σαν app, η δωρεάν έκδοση είναι μία χαρά για να περνάει κανείς την ώρα του.

Scrypted Home Automation

Το Scrypted Home Automation είναι μία νέα εφαρμογή από την Koush. Η εφαρμογή ενοποιεί τους κόμβους Google Home, Apple HomeKit και Amazon Alexa σε έναν ενιαίο χώρο για καλύτερη οικιακή αυτοματοποίηση.

Μπορεί να αυτοματοποιήσει σχεδόν οτιδήποτε και επιτρέπει στον χρήστη να προγραμματίσει διάφορα συμβάντα. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί επίσης JavaScript για επιπλέον λειτουργικότητα.

Layton: Diabolical Box

Το Layton: Το Diabolical Box είναι το τελευταίο παιχνίδι της Level-5, η οποία έχει αναπτύξει μερικά δημοφιλή παιχνίδια στα DS και 3DS της Nintendo. Αυτός ο τίτλος είναι ένα port του παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει το 2007 στο Nintendo DS.

Πρόκειται για μία περιπέτεια όπου οι παίκτες ελέγχουν τον καθηγητή Layton, λύνουν γρίφους και προσπαθούν να φτάσουν στο τέλος της ιστορίας. Το original παιχνίδι πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2009 και το port του είναι το ίδιο διασκεδαστικό.

Human: Fall Flat

Το Human: Fall Flat είναι ένα νέο αρκετά διασκεδαστικό puzzle-platformer με καλή αίσθηση του χιούμορ. Οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με σχεδόν κάθε στοιχείο του παιχνιδιού και τα στοιχεία ανταποδίδουν με τέτοιο τρόπο που αρκετές φορές μπορούν να σε μπερδέψουν.

Επιπλέον το παιχνίδια έχει multiplayer, αρκετές επιλογές παραμετροποίησης και υποστήριξη χειρισμού μέσω controller. Η τιμή του είναι στα Τρέχει για 6,99€ χωρίς επιπλέον αγορές εντός της εφαρμογής ή διαφημίσεις.

Harry Potter: Wizards Unite

Το Harry Potter: Wizards Unite είναι το νέο AR παιχνίδι της Niantic. Προσφέρει παρόμοια εμπειρία με το Pokemon Go αλλά από τη σκοπιά του Μαγικού Κόσμου της J.K. Rowling. Ο παίκτης εξερευνά τον πραγματικό κόσμο ψάχνοντας για Traces μαγείας τα οποία μοιάζουν κάπως σαν την επίσκεψη των παικτών στα Pokestops στο Pokemon Go.

Επίσης υπάρχουν αρκετές αποστολές και στόχοι που μπορεί να ολοκληρώσει ο παίκτης. Το παιχνίδι θέλει ακόμη αρκετή δουλειά, αλλά η ιστορία του Pokemon Go έχει δείξει ότι η Niantic ακούει τους παίκτες, αρκεί να την αφήσουν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 15: Πότε έρχεται Ελλάδα και ποιες συσκευές θα το πάρουν;

Από σήμερα το βράδυ αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση του iOS 15 σε όλες τις συμβατές συσκευές της Apple στη χώρα μας.

Software Microsoft Office

Microsoft Office 2021: Κυκλοφορεί επίσημα στις 5 Οκτωβρίου

Η νέα έκδοση του Microsoft Office Θα γίνει διαθέσιμη στις 5 Οκτωβρίου για όλους τους καταναλωτές.

Software iOS

Πότε θα γίνει διαθέσιμο το αναβαθμισμένο iOS 15;

Η απάντηση στο ερώτημα για το πότε θα μπορεί κανείς να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το iOS 15 είναι η 20η Σεπτεμβρίου.

Software Apple iPhone

To Pegasus Spyware φαίνεται να επηρεάζει και τα iPhone

To Pegasus Spyware της ισραηλινής NSO μπορεί να βρει το δρόμο του και στο εσωτερικό των iPhone, σύμφωνα με τους ερευνητές του Citizen Lab.