Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#30]

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#30]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε τον Hex Installer που είναι μία νέα εφαρμογή αποκλειστικά για κατόχους Samsung. Έπειτα, το Gallery Go, μία νέα εφαρμογή φωτογραφιών που λειτουργεί όπως το Google Photos μόνο που δεν απαιτεί σύνδεση στο internet.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Flashback Mobile ένα port του best seller γαλλικού παιχνιδιού. Από την άλλη το Elune είναι ο διάδοχος του γνωστού Elune Saga, και θυμίζει αρκετά τα υπόλοιπα RPG της αγοράς. Τέλος, το Pavilion: Touch Edition είναι η νέα wide έκδοση της γνωστής παζλ περιπέτειας τετάρτου προσώπου.

Hex Installer

Ο Hex Installer είναι μία νέα εφαρμογή αποκλειστικά για κατόχους Samsung smartphones τα οποία τρέχουν One UI βασισμένο στο Android 9 Pie. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το θέμα High Contrast της Samsung και επιτρέπει στους χρήστες να το προσαρμόσουν στα γούστα τους.

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#30]

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να τροποποιεί μέχρι και 60 εφαρμογές, να προσαρμόζει τα χρώματα, τη γραμματοσειρά τους, και άλλα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επισκόπησης των αλλαγών.

Gallery Go by Google Photos

Το Gallery Go είναι μία νέα εφαρμογή φωτογραφιών από την Google και λειτουργεί όπως το Google Photos αλλά δεν απαιτεί σύνδεση στο internet. To app οργανώνει αυτόματα τις φωτογραφίες βελτιώνοντας κατά πολύ τον χρόνο αναζήτησης.

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#30]

Το Gallery Go μοιάζει αρκετά με το Google Photos, με κύρια διαφορά μεταξύ των δύο εφαρμογών την απουσία δυνατότητας upload των φωτογραφιών στο cloud.

Flashback Mobile

To Flashback Mobile είναι ένα νέο port του best seller γαλλικού παιχνιδιού, το οποίο κατέχει το ρεκόρ πωλήσεων σύμφωνα με το βιβλίο Guinness. Το παιχνίδι είναι οπτικά πανομοιότυπο και προσφέρει αντίστοιχο gameplay με το κλασικό παιχνίδι του 1992.

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#30]

Ωστόσο, το Flashback Mobile περιέχει διάφορες αλλαγές στους μηχανισμούς και το χειρισμό ώστε να είναι συμβατό με τα σύγχρονα smartphones. Το παιχνίδι θυμίζει αρκετά άλλα retro platformers που έγιναν port σε κινητές συσκευές, όπως το Another World.

Elune

Το Elune είναι ο διάδοχος του γνωστού Elune Saga. Το παιχνίδι είναι αντίστοιχο με άλλα mobile RPG και έχει πολλαπλές κλάσεις χαρακτήρων, τους οποίους αναβαθμίζουμε και χρησιμοποιούμε για να πολεμήσουμε διάφορους αντιπάλους.

Επιπλέον, στο παιχνίδι θα βρούμε cut scenes, αφηγηματικά στοιχεία, online χαρακτηριστικά, και άλλα. Θυμίζει αρκετά τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους, και σίγουρα θα το επιλέγαμε αν μας άρεσε το συγκεκριμένο art style.

Pavilion: Touch Edition

Το Pavilion είναι μία παζλ περιπέτεια τετάρτου προσώπου στην οποία καθοδηγούμε έμμεσα τον άγνωστο κύριο χαρακτήρα μέσω αινιγματικής αφήγησης, χειρισμού των επιπέδων και του περιβάλλοντος.

Αρχικά, το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει το 2016 για το Nvidia Shield, και τώρα η εταιρεία το διέθεσε σε όλες τις συσκευές Android. Το Pavilion: Touch Edition έχει καλό χειρισμό και διατηρεί όλα τα καλά της αρχική έκδοσης. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο το πρώτο chapter, ενώ παραμένη άγνωστο το πότε η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το δεύτερο.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android apps Google Google Play

Google Play: Αυτές είναι καλύτερες εφαρμογές για το 2021

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα κύρια κριτήρια για την επιλογή των καλύτερων εφαρμογών σε κάθε κατηγορία είναι ο καινοτόμος χαρακτήρας των συγκεκριμένων εφαρμογών με νέες δυνατότητες παιχνιδιού και νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το λογισμικό.

Software iOS Android apps

Τα 5 καλύτερα Voice Recorded apps για iOS και Android

Καταγράψτε τις σκέψεις σας σε προσωπικό επίπεδο ή πραγματοποιήστε μια συνέντευξη σε επαγγελματικό, με ένα από τα applications των voice recorders.

Software Android Android apps apps

Αποκτήστε 16 επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια Android εντελώς δωρεάν

Αν έχετε συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android προλάβετε 16 επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια εντελώς δωρεάν για λίγες ώρες.

Software Android Android apps apps

5 εφαρμογές για δωρεάν εφαρμογές πλοήγησης σε Android και iPhone

Οι δικές μας προτάσεις για τις 5 καλύτερες εφαρμογές για πλοήγηση σε iOS και Android για άνετα και ασφαλή ταξίδια.