Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#31]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε τον mnml Launcher είναι προφανώς ένας νέος Android launcher, ο οποίος έχει minimal σχεδιασμό. Έπειτα, την εφαρμογή της Squarespace που επιτρέπει να τροποποιείς την ιστοσελίδα σου εν κινήσει.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Gigantic X είναι ένα top-down sci-fi shooter που προσφέρει έντονη δράση, πολλές εκρήξεις και συνολικά τρεις χαρακτήρες. Από την άλλη η Bethesda εξέπληξε τους πάντες κυκλοφορώντας τις mobile εκδόσεις των αυθεντικών Doom και Doom II.

mnml Launcher

Ο mnml Launcher είναι προφανώς ένας νέος Android launcher, ο οποίος έχει minimal σχεδιασμό. Παρά την υπερβολικά απλή αρχική του οθόνη προσφέρει ακόμη και app drawer. Ο launcher χρωματίζει τα πάντα μαύρα, εκτός από τα εικονίδια των εφαρμογών.

Οι εφαρμογές που προβάλλονται στην αρχική οθόνη επιλέγονται από τον launcher με βάση τα πρόσφατα χρησιμοποιημένα apps. Αν και χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά λειτουργεί απρόσκοπτα και δεν δημιουργεί προβλήματα.

Squarespace

Η Squarespace κυκλοφόρησε μία εφαρμογή που επιτρέπει να τροποποιείς την ιστοσελίδα σου εν κινήσει. Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει επιλογές δημοσίευσης, διαχείρισης και οργάνωσης περιεχομένου.

Σύμφωνα με τις κριτικές στο Google Play υπάρχουν ακόμη μερικά θέματα που πρέπει να λύσει η εταιρεία, όπως το αργό upload των φωτογραφιών. Ωστοσο, παραμένει ένα αξιόλογο εργαλείο για όσους διατηρούν μία ιστοσελίδα της Squarespace.

Gigantic X

Το Gigantic X είναι ένα top-down sci-fi shooter που προσφέρει έντονη δράση, πολλές εκρήξεις και συνολικά τρεις χαρακτήρες για να επιλέξεις αυτόν που σου αρέσει. Κατά τα άλλα προσφέρει λίγο πολύ τα γνωστά, ο παίκτης ακολουθεί την ιστορία, σκοτώνει κακούς, και μαζεύει αντικείμενα.

https://youtu.be/qVUQro1xwyQ

Θυμίζει κάπως το παλιό αγαπημένο Contra κι από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει έρθει στη χώρα μας η mobile έκδοση το Gigantic X είναι η καλύτερη εναλλακτική. Το παιχνίδι έχει γρήγορο ρυθμό και ενδιαφέρον χειρισμό.

Doom I και II

Η Bethesda εξέπληξε τους πάντες κυκλοφορώντας τις mobile εκδόσεις των αυθεντικών Doom και Doom II. Κι όμως η εταιρεία τα κατάφερε, παίζωντας τα νιώθει κανείς να γυρνά δεκαετίες πίσω, με εξαίρεση προφανώς το χειρισμό μέσω αφής.

Μερικές φορές τα κουμπιά στην οθόνη δεν ανταποκρίνονται καλά και σε κάποιους δεν αρέσει το γεγονός ότι απαιτεί τη σύνδεση σε λογαριασμό της εταιρείας. Κατά τα άλλα όμως πρόκειται για ένα πλήρες port που περιέχει ακόμη και το Thy Flesh Consumed DLC.

Ίσως μερικοί να περίμεναν κάτι διαφορετικό, όπως τη δημιουργία κάποιου νέου τίτλου βασισμένου στο original game. Αλλά, για όσους νοσταλγούν το Doom, ίσως να αξίζει τα 5+ ευρώ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Windows 11

Windows 11: Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις πιο γρήγορα το update

H Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση της έκδοσης Release Preview των Windows 11, λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 5 Οκτωβρίου.

Software microsoft surface duo Android 11

Microsoft Surface Duo: Θα πάρει το Android 11 στα τέλη του χρόνου

Το Microsoft Surface Duo συνεχίζει να υποστηρίζεται και μετά από την παρουσίαση του νέου μοντέλου.

Software Android

Android: Χειρισμός του smartphone μόνο με το πρόσωπο

Η Google αποφάσισε να δώσει σε όλους τους Android χρήστες στοιχεία που απολάμβαναν, μέχρι σήμερα, οι κάτοχοι ενός Pixel smartphone.

Software Windows 11 Microsoft

PC Health Check app: Μπορεί να τρέξει το PC σου Windows 11;

H Microsoft κάνει και πάλι διαθέσιμο το PC Health Check app, για να μπορέσεις να εξετάσεις εάν το PC σου μπορεί να πάρει Windows 11.