Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#31]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε τον mnml Launcher είναι προφανώς ένας νέος Android launcher, ο οποίος έχει minimal σχεδιασμό. Έπειτα, την εφαρμογή της Squarespace που επιτρέπει να τροποποιείς την ιστοσελίδα σου εν κινήσει.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Gigantic X είναι ένα top-down sci-fi shooter που προσφέρει έντονη δράση, πολλές εκρήξεις και συνολικά τρεις χαρακτήρες. Από την άλλη η Bethesda εξέπληξε τους πάντες κυκλοφορώντας τις mobile εκδόσεις των αυθεντικών Doom και Doom II.

mnml Launcher

Ο mnml Launcher είναι προφανώς ένας νέος Android launcher, ο οποίος έχει minimal σχεδιασμό. Παρά την υπερβολικά απλή αρχική του οθόνη προσφέρει ακόμη και app drawer. Ο launcher χρωματίζει τα πάντα μαύρα, εκτός από τα εικονίδια των εφαρμογών.

Οι εφαρμογές που προβάλλονται στην αρχική οθόνη επιλέγονται από τον launcher με βάση τα πρόσφατα χρησιμοποιημένα apps. Αν και χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά λειτουργεί απρόσκοπτα και δεν δημιουργεί προβλήματα.

Squarespace

Η Squarespace κυκλοφόρησε μία εφαρμογή που επιτρέπει να τροποποιείς την ιστοσελίδα σου εν κινήσει. Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει επιλογές δημοσίευσης, διαχείρισης και οργάνωσης περιεχομένου.

Σύμφωνα με τις κριτικές στο Google Play υπάρχουν ακόμη μερικά θέματα που πρέπει να λύσει η εταιρεία, όπως το αργό upload των φωτογραφιών. Ωστοσο, παραμένει ένα αξιόλογο εργαλείο για όσους διατηρούν μία ιστοσελίδα της Squarespace.

Gigantic X

Το Gigantic X είναι ένα top-down sci-fi shooter που προσφέρει έντονη δράση, πολλές εκρήξεις και συνολικά τρεις χαρακτήρες για να επιλέξεις αυτόν που σου αρέσει. Κατά τα άλλα προσφέρει λίγο πολύ τα γνωστά, ο παίκτης ακολουθεί την ιστορία, σκοτώνει κακούς, και μαζεύει αντικείμενα.

https://youtu.be/qVUQro1xwyQ

Θυμίζει κάπως το παλιό αγαπημένο Contra κι από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει έρθει στη χώρα μας η mobile έκδοση το Gigantic X είναι η καλύτερη εναλλακτική. Το παιχνίδι έχει γρήγορο ρυθμό και ενδιαφέρον χειρισμό.

Doom I και II

Η Bethesda εξέπληξε τους πάντες κυκλοφορώντας τις mobile εκδόσεις των αυθεντικών Doom και Doom II. Κι όμως η εταιρεία τα κατάφερε, παίζωντας τα νιώθει κανείς να γυρνά δεκαετίες πίσω, με εξαίρεση προφανώς το χειρισμό μέσω αφής.

Μερικές φορές τα κουμπιά στην οθόνη δεν ανταποκρίνονται καλά και σε κάποιους δεν αρέσει το γεγονός ότι απαιτεί τη σύνδεση σε λογαριασμό της εταιρείας. Κατά τα άλλα όμως πρόκειται για ένα πλήρες port που περιέχει ακόμη και το Thy Flesh Consumed DLC.

Ίσως μερικοί να περίμεναν κάτι διαφορετικό, όπως τη δημιουργία κάποιου νέου τίτλου βασισμένου στο original game. Αλλά, για όσους νοσταλγούν το Doom, ίσως να αξίζει τα 5+ ευρώ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.

Software Xiaomi MIUI

Στο δεύτερο τρίμηνο του 2021 αναμένεται το MIUI 13

Οι φίλοι της Xiaomi δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, καθώς στο δεύτερο τρίμηνο του έτους αναμένεται να δοθεί το MIUI 13.

Software iOS iPadOS Apple

Αναβάθμιση σε iOS 14.5.1 και iPadOS 14.5.1 άμεσα

Η συμβουλή της Apple προς όλους τους κατόχους iPhone, iPad και Apple Watch είναι να κατεβάσουν το iOS 14.5.1 και iPadOS 14.5.1.

Software Adobe Flash Microsoft Windows 10

Οριστικό τέλος για Adobe Flash από τα Windows τον Ιούλιο

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τον Ιούλιο θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε, μια για πάντα, τον Adobe Flash από τα Windows.