Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#31]

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#31]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε τον mnml Launcher είναι προφανώς ένας νέος Android launcher, ο οποίος έχει minimal σχεδιασμό. Έπειτα, την εφαρμογή της Squarespace που επιτρέπει να τροποποιείς την ιστοσελίδα σου εν κινήσει.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Gigantic X είναι ένα top-down sci-fi shooter που προσφέρει έντονη δράση, πολλές εκρήξεις και συνολικά τρεις χαρακτήρες. Από την άλλη η Bethesda εξέπληξε τους πάντες κυκλοφορώντας τις mobile εκδόσεις των αυθεντικών Doom και Doom II.

mnml Launcher

Ο mnml Launcher είναι προφανώς ένας νέος Android launcher, ο οποίος έχει minimal σχεδιασμό. Παρά την υπερβολικά απλή αρχική του οθόνη προσφέρει ακόμη και app drawer. Ο launcher χρωματίζει τα πάντα μαύρα, εκτός από τα εικονίδια των εφαρμογών.

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#31]

Οι εφαρμογές που προβάλλονται στην αρχική οθόνη επιλέγονται από τον launcher με βάση τα πρόσφατα χρησιμοποιημένα apps. Αν και χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά λειτουργεί απρόσκοπτα και δεν δημιουργεί προβλήματα.

Squarespace

Η Squarespace κυκλοφόρησε μία εφαρμογή που επιτρέπει να τροποποιείς την ιστοσελίδα σου εν κινήσει. Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει επιλογές δημοσίευσης, διαχείρισης και οργάνωσης περιεχομένου.

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#31]

Σύμφωνα με τις κριτικές στο Google Play υπάρχουν ακόμη μερικά θέματα που πρέπει να λύσει η εταιρεία, όπως το αργό upload των φωτογραφιών. Ωστοσο, παραμένει ένα αξιόλογο εργαλείο για όσους διατηρούν μία ιστοσελίδα της Squarespace.

Gigantic X

Το Gigantic X είναι ένα top-down sci-fi shooter που προσφέρει έντονη δράση, πολλές εκρήξεις και συνολικά τρεις χαρακτήρες για να επιλέξεις αυτόν που σου αρέσει. Κατά τα άλλα προσφέρει λίγο πολύ τα γνωστά, ο παίκτης ακολουθεί την ιστορία, σκοτώνει κακούς, και μαζεύει αντικείμενα.

https://youtu.be/qVUQro1xwyQ

Θυμίζει κάπως το παλιό αγαπημένο Contra κι από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει έρθει στη χώρα μας η mobile έκδοση το Gigantic X είναι η καλύτερη εναλλακτική. Το παιχνίδι έχει γρήγορο ρυθμό και ενδιαφέρον χειρισμό.

Doom I και II

Η Bethesda εξέπληξε τους πάντες κυκλοφορώντας τις mobile εκδόσεις των αυθεντικών Doom και Doom II. Κι όμως η εταιρεία τα κατάφερε, παίζωντας τα νιώθει κανείς να γυρνά δεκαετίες πίσω, με εξαίρεση προφανώς το χειρισμό μέσω αφής.

Μερικές φορές τα κουμπιά στην οθόνη δεν ανταποκρίνονται καλά και σε κάποιους δεν αρέσει το γεγονός ότι απαιτεί τη σύνδεση σε λογαριασμό της εταιρείας. Κατά τα άλλα όμως πρόκειται για ένα πλήρες port που περιέχει ακόμη και το Thy Flesh Consumed DLC.

Ίσως μερικοί να περίμεναν κάτι διαφορετικό, όπως τη δημιουργία κάποιου νέου τίτλου βασισμένου στο original game. Αλλά, για όσους νοσταλγούν το Doom, ίσως να αξίζει τα 5+ ευρώ.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android apps Google Google Play

Google Play: Αυτές είναι καλύτερες εφαρμογές για το 2021

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα κύρια κριτήρια για την επιλογή των καλύτερων εφαρμογών σε κάθε κατηγορία είναι ο καινοτόμος χαρακτήρας των συγκεκριμένων εφαρμογών με νέες δυνατότητες παιχνιδιού και νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το λογισμικό.

Software iOS Android apps

Τα 5 καλύτερα Voice Recorded apps για iOS και Android

Καταγράψτε τις σκέψεις σας σε προσωπικό επίπεδο ή πραγματοποιήστε μια συνέντευξη σε επαγγελματικό, με ένα από τα applications των voice recorders.

Software Android Android apps apps

Αποκτήστε 16 επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια Android εντελώς δωρεάν

Αν έχετε συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android προλάβετε 16 επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια εντελώς δωρεάν για λίγες ώρες.

Software Android Android apps apps

5 εφαρμογές για δωρεάν εφαρμογές πλοήγησης σε Android και iPhone

Οι δικές μας προτάσεις για τις 5 καλύτερες εφαρμογές για πλοήγηση σε iOS και Android για άνετα και ασφαλή ταξίδια.