Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#32]

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#32]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε την Post-it μία εφαρμογή σημειώσεων από την 3M, τη γνωστή εταιρεία ειδών συσκευασίας, ταινιών, και φυσικά post-it. Έπειτα, το Steam Link βγήκε από την beta φάση και κυκλοφόρησε επισήμως η τελική έκδοση του.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Unbroken Soul είναι ένα δισδιάστατο platformer δράσης, με ρετρό στιλ. Από την άλλη το Top Speed 2 είναι ένα νέο racing game το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με τα άλλα παιχνίδια του είδους. Τέλος, το ROOMS: Toymaker’s Mansion είναι ένα puzzle game με platformer στοιχεία.

Post-it

Η Post-it είναι μία εφαρμογή σημειώσεων από την 3M, τη γνωστή εταιρεία ειδών συσκευασίας, ταινιών, και φυσικά post-it. Το app κάνει λίγο πολύ ότι και όλα τα άλλα του είδους, βοηθά τον χρήστη να κρατά σημειώσεις.

Η εταιρεία έχει προσθέσει στην εφαρμογή μερικά κόλπα, όπως την ελεύθερη μετακίνηση των σημειώσεων στο περιβάλλον του app. Η εφαρμογή υποστηρίζει χειρόγραφα και απλή πληκτρολόγηση. Επίσης, επιτρέπει την εξαγωγή των σημειώσεων σε PDF, υπολογιστικό φύλλο Excel ή σε μορφή εικόνας.

Steam Link

Δεν πρόκειται για μία εντελώς νέα εφαρμογή, αλλά το Steam Link βγήκε από την beta φάση και κυκλοφόρησε επισήμως η τελική έκδοση του. Πλέον, υποστηρίζει εκατοντάδες Android συσκευές και η τελευταία ενημέρωση βελτίωσε κατά πολύ το app.

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#32]

Αναφορικά, το Steam Link επιτρέπει την αναπαραγωγή παιχνιδιών από τον υπολογιστή στο smartphone. Το παιχνίδι εξακολουθεί να παίζει στον υπολογιστή, αλλά γίνεται stream στο κινητό επιτρέποντας στον χρήστη να παίζει από εκεί.

Unbroken Soul

Το Unbroken Soul είναι ένα δισδιάστατο platformer δράσης, με ρετρό στιλ. Ο παίκτης πηδά σε διάφορες πλατφόρμες, προσπερνά εμπόδια και αντιμετωπίζει τους εχθρούς με στόχο να φτάσει στον τερματισμό. Επίσης, το παιχνίδια διαθέτει μερικούς shooter και hack-and-slash μηχανισμούς, τους οποίος ο παίκτης χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς.

Το παιχνίδι έχει συνολικά 9 boss fights , σεβαστό αριθμό επιπέδων, ελάχιστα RPG στοιχεία όπως ικανότητες και αναβαθμίσεις, και κοστίζει 1,99€, χωρίς in-app ή διαφημίσεις.

Top Speed 2

Το Top Speed 2 είναι ένα νέο racing game το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με τα άλλα παιχνίδια του είδους. Η συλλογή των αυτοκινήτων έχει 70 οχήματα τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν. Επίσης, υπάρχει σεβαστός αριθμός πιστών, story mode, online multiplayer και πίνακες κατάταξης.

Χάρη στη δημοτικότητα του πρώτου τίτλου, το Top Speed 2 έχει αποκτήσει ήδη κάποιο κοινό. Ωστόσο, αρκετοί παίκτες παραπονιούνται ότι δεν βλέπουν αισθητές βελτιώσεις στα γραφικά και άλλα στοιχεία, σε σχέση πάντα με τον προκάτοχό του.

ROOMS: The Toymaker’s Mansion

Το ROOMS: Toymaker’s Mansion είναι ένα puzzle game με platformer στοιχεία. Ο παίκτης παίρνει τον ρόλο της Anne, ενός κοριτσιού που βρίσκεται παγιδευμένο σε ένα αρχοντικό που περιβάλλεται από έντομο μυστικισμό. Προφανώς, ο στόχος του παίκτη είναι να καταφέρι να βγει σώος από το αρχοντικό.

Ο συνολικός αριθμός των επιπέδων του παιχνιδιού είναι 144 και είναι χωρισμένα σε τέσσερα διαφορετικά θεματικά πακέτα, με διαφορετικές ειδικές ικανότητες και ξεχωριστά είδη puzzle. Επιπλέον, το παιχνίδι έχει δύο διαφορετικά τέλη, οπότε για 5,49€ προσφέρει αρκετές ώρες παιχνιδιού.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android apps Google Google Play

Google Play: Αυτές είναι καλύτερες εφαρμογές για το 2021

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα κύρια κριτήρια για την επιλογή των καλύτερων εφαρμογών σε κάθε κατηγορία είναι ο καινοτόμος χαρακτήρας των συγκεκριμένων εφαρμογών με νέες δυνατότητες παιχνιδιού και νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το λογισμικό.

Software iOS Android apps

Τα 5 καλύτερα Voice Recorded apps για iOS και Android

Καταγράψτε τις σκέψεις σας σε προσωπικό επίπεδο ή πραγματοποιήστε μια συνέντευξη σε επαγγελματικό, με ένα από τα applications των voice recorders.

Software Android Android apps apps

Αποκτήστε 16 επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια Android εντελώς δωρεάν

Αν έχετε συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android προλάβετε 16 επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια εντελώς δωρεάν για λίγες ώρες.

Software Android Android apps apps

5 εφαρμογές για δωρεάν εφαρμογές πλοήγησης σε Android και iPhone

Οι δικές μας προτάσεις για τις 5 καλύτερες εφαρμογές για πλοήγηση σε iOS και Android για άνετα και ασφαλή ταξίδια.