Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#32]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε την Post-it μία εφαρμογή σημειώσεων από την 3M, τη γνωστή εταιρεία ειδών συσκευασίας, ταινιών, και φυσικά post-it. Έπειτα, το Steam Link βγήκε από την beta φάση και κυκλοφόρησε επισήμως η τελική έκδοση του.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Unbroken Soul είναι ένα δισδιάστατο platformer δράσης, με ρετρό στιλ. Από την άλλη το Top Speed 2 είναι ένα νέο racing game το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με τα άλλα παιχνίδια του είδους. Τέλος, το ROOMS: Toymaker’s Mansion είναι ένα puzzle game με platformer στοιχεία.

Post-it

Η Post-it είναι μία εφαρμογή σημειώσεων από την 3M, τη γνωστή εταιρεία ειδών συσκευασίας, ταινιών, και φυσικά post-it. Το app κάνει λίγο πολύ ότι και όλα τα άλλα του είδους, βοηθά τον χρήστη να κρατά σημειώσεις.

Η εταιρεία έχει προσθέσει στην εφαρμογή μερικά κόλπα, όπως την ελεύθερη μετακίνηση των σημειώσεων στο περιβάλλον του app. Η εφαρμογή υποστηρίζει χειρόγραφα και απλή πληκτρολόγηση. Επίσης, επιτρέπει την εξαγωγή των σημειώσεων σε PDF, υπολογιστικό φύλλο Excel ή σε μορφή εικόνας.

Steam Link

Δεν πρόκειται για μία εντελώς νέα εφαρμογή, αλλά το Steam Link βγήκε από την beta φάση και κυκλοφόρησε επισήμως η τελική έκδοση του. Πλέον, υποστηρίζει εκατοντάδες Android συσκευές και η τελευταία ενημέρωση βελτίωσε κατά πολύ το app.

Best Android Apps

Αναφορικά, το Steam Link επιτρέπει την αναπαραγωγή παιχνιδιών από τον υπολογιστή στο smartphone. Το παιχνίδι εξακολουθεί να παίζει στον υπολογιστή, αλλά γίνεται stream στο κινητό επιτρέποντας στον χρήστη να παίζει από εκεί.

Unbroken Soul

Το Unbroken Soul είναι ένα δισδιάστατο platformer δράσης, με ρετρό στιλ. Ο παίκτης πηδά σε διάφορες πλατφόρμες, προσπερνά εμπόδια και αντιμετωπίζει τους εχθρούς με στόχο να φτάσει στον τερματισμό. Επίσης, το παιχνίδια διαθέτει μερικούς shooter και hack-and-slash μηχανισμούς, τους οποίος ο παίκτης χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς.

Το παιχνίδι έχει συνολικά 9 boss fights , σεβαστό αριθμό επιπέδων, ελάχιστα RPG στοιχεία όπως ικανότητες και αναβαθμίσεις, και κοστίζει 1,99€, χωρίς in-app ή διαφημίσεις.

Top Speed 2

Το Top Speed 2 είναι ένα νέο racing game το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με τα άλλα παιχνίδια του είδους. Η συλλογή των αυτοκινήτων έχει 70 οχήματα τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν. Επίσης, υπάρχει σεβαστός αριθμός πιστών, story mode, online multiplayer και πίνακες κατάταξης.

Χάρη στη δημοτικότητα του πρώτου τίτλου, το Top Speed 2 έχει αποκτήσει ήδη κάποιο κοινό. Ωστόσο, αρκετοί παίκτες παραπονιούνται ότι δεν βλέπουν αισθητές βελτιώσεις στα γραφικά και άλλα στοιχεία, σε σχέση πάντα με τον προκάτοχό του.

ROOMS: The Toymaker’s Mansion

Το ROOMS: Toymaker’s Mansion είναι ένα puzzle game με platformer στοιχεία. Ο παίκτης παίρνει τον ρόλο της Anne, ενός κοριτσιού που βρίσκεται παγιδευμένο σε ένα αρχοντικό που περιβάλλεται από έντομο μυστικισμό. Προφανώς, ο στόχος του παίκτη είναι να καταφέρι να βγει σώος από το αρχοντικό.

Ο συνολικός αριθμός των επιπέδων του παιχνιδιού είναι 144 και είναι χωρισμένα σε τέσσερα διαφορετικά θεματικά πακέτα, με διαφορετικές ειδικές ικανότητες και ξεχωριστά είδη puzzle. Επιπλέον, το παιχνίδι έχει δύο διαφορετικά τέλη, οπότε για 5,49€ προσφέρει αρκετές ώρες παιχνιδιού.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Office

Microsoft Office 2021: Κυκλοφορεί επίσημα στις 5 Οκτωβρίου

Η νέα έκδοση του Microsoft Office Θα γίνει διαθέσιμη στις 5 Οκτωβρίου για όλους τους καταναλωτές.

Software iOS

Πότε θα γίνει διαθέσιμο το αναβαθμισμένο iOS 15;

Η απάντηση στο ερώτημα για το πότε θα μπορεί κανείς να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το iOS 15 είναι η 20η Σεπτεμβρίου.

Software Apple iPhone

To Pegasus Spyware φαίνεται να επηρεάζει και τα iPhone

To Pegasus Spyware της ισραηλινής NSO μπορεί να βρει το δρόμο του και στο εσωτερικό των iPhone, σύμφωνα με τους ερευνητές του Citizen Lab.

Software Android 12

Android 12: Πιθανό ντεμπούτο στις 4 Οκτωβρίου

Οι κάτοχοι Google Pixel smartphones πιθανότατα θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν το Android 12 από τις 4 Οκτωβρίου και έπειτα.