Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#34]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε τον LUCIDPIX 3D Photo Generator που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργεί 3D φωτογραφίες με την κάμερα του κινητού του. Έπειτα, το AirDroid Remote Support μία νέα επέκταση για το AirDroid.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Total Party Kill ένα puzzle game με RPG στοιχεία και αρκετό μαύρο χιούμορ. Από την άλλη το Witcheye είναι ένα 2D action-platformer παρόμοιο με τα arcade platformers της δεκαετίας του ‘9o. Τέλος, το Gears POP είναι ένα νέο παιχνίδι, παρόμοιο με το Clash Royale, που συνδυάζει το Gears of War και τα Funko POP.

LUCIDPIX 3D Photo Generator

Ο LUCIDPIX 3D Photo Generator δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργεί 3D φωτογραφίες με την κάμερα του κινητού του. Στην ουσία, η εφαρμογή δημιουργεί ένα parallax 3D εφε το οποίο δίνει την αίσθηση του βάθους και των τριών διαστάσεων.

Το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι παίρνει μία 2D φωτογραφία και τις προσθέτει το τρισδιάστατο εφέ βάθους. Αυτή τη στιγμή το app είναι σε Early Access και έχει μερικά bug, αλλά αξίζει να τη δοκιμάσει κανείς.

AirDroid Remote Support

Το AirDroid Remote Support είναι μία νέα επέκταση για το AirDroid. Η εφαρμογή λειτουργεί με το AirMirror και επιτρέπει τη χρήση ενός περιβάλλοντος απομακρυσμένου ελέγχου υπολογιστή. Η λειτουργία τους θυμίζει αρκετά το TeamViewer.

Η εφαρμογή έχει φωνητικές κλήσεις, κοινή χρήση οθόνης, συνομιλίες, επιλογές ασφάλειας και άλλα. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο extension του AirDroid και του AirMirror.

Total Party Kill

Το Total Party Kill είναι ένα puzzle game με RPG στοιχεία και αρκετό μαύρο χιούμορ. Στόχος του παίκτη είναι να χρησιμοποιεί τα μέλη της ομάδας του για να λύνει τα puzzles. Και εδώ μπαίνει το πρώτο στοιχείο του μαύρου χιούμορ, διότι στο τέλος σκοτώνει όλα τα μέλη της ομάδας του.

Υπάρχουν τρεις ήρωες με διαφορετικές ικανότητες τους οποίους ο παίκτης πρέπει να εκμεταλλευτεί κατάλληλα ώστε να περάσει εμπόδια, να πατήσει κουμπιά και να ολοκληρώσει τα επίπεδα. Κάθε επίπεδο απαιτεί τη διάλυση της ομάδας για την επιβίωση μόνο ενός ήρωα.

Witcheye

Το Witcheye είναι ένα 2D action-platformer παρόμοιο με τα arcade platformers της δεκαετίας του ‘9o. Στο παιχνίδι ο παίκτης παίρνει τον ρόλο μιας μάγισσας της οποίας ένας αλήτης έκλεψε τα υλικά από κάποιο ξόρκι και τώρα πρέπει να ταξιδέψει στον κόσμο για να τα ανακτήσει.

Το Witcheye έχει 50 επίπεδα, μάχες με bosses, πολύχρωμα και διασκεδαστικά γραφικά, απλό χειρισμό και πολλαπλά ενδιαφέροντα soundtracks. Επίσης, στο παιχνίδι υπάρχει μπόνους περιεχόμενο το οποίο ξεκλειδώνει με την ολοκλήρωση αρκετών επιπέδων. αν παίξουμε αρκετά επίπεδα. Και αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητες τους μπορεί να παίξει ένα speed run ενάντια στο φάντασμα του χαρακτήρα του.

Gears POP

Το Gears POP ένα νέο παιχνίδι που συνδυάζει το Gears of War και τα Funko POP. Πρόκειται για ένα online multiplayer παιχνίδι με χαρακτήρες που έχουν την όψη και την αίσθηση των Funko POP. Ο παίκτης συλλέγει χαρακτήρες από το Gears of War, τους αναβαθμίζει και τους στέλνει στη μάχη με στόχο να κατατροπώσει τους αντιπάλους του. Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του ικανότητες, κάτι που προσθέτει επιπλέον στρατηγική.

Το παιχνίδι θυμίζει ιδιαίτερα το Clash Royale της Supercell που είναι το πρώτο του είδους. Αν και είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό έχει loot boxes τα οποία εμφανίζονται ιδιαίτερα νωρίς για ένα free-to-play παιχνίδι. Όπως και να έχει, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αυτού του στιλ αξίζει να το δοκιμάσετε.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.

Software Xiaomi MIUI

Στο δεύτερο τρίμηνο του 2021 αναμένεται το MIUI 13

Οι φίλοι της Xiaomi δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, καθώς στο δεύτερο τρίμηνο του έτους αναμένεται να δοθεί το MIUI 13.

Software iOS iPadOS Apple

Αναβάθμιση σε iOS 14.5.1 και iPadOS 14.5.1 άμεσα

Η συμβουλή της Apple προς όλους τους κατόχους iPhone, iPad και Apple Watch είναι να κατεβάσουν το iOS 14.5.1 και iPadOS 14.5.1.

Software Adobe Flash Microsoft Windows 10

Οριστικό τέλος για Adobe Flash από τα Windows τον Ιούλιο

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τον Ιούλιο θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε, μια για πάντα, τον Adobe Flash από τα Windows.