Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#34]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε τον LUCIDPIX 3D Photo Generator που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργεί 3D φωτογραφίες με την κάμερα του κινητού του. Έπειτα, το AirDroid Remote Support μία νέα επέκταση για το AirDroid.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Total Party Kill ένα puzzle game με RPG στοιχεία και αρκετό μαύρο χιούμορ. Από την άλλη το Witcheye είναι ένα 2D action-platformer παρόμοιο με τα arcade platformers της δεκαετίας του ‘9o. Τέλος, το Gears POP είναι ένα νέο παιχνίδι, παρόμοιο με το Clash Royale, που συνδυάζει το Gears of War και τα Funko POP.

LUCIDPIX 3D Photo Generator

Ο LUCIDPIX 3D Photo Generator δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργεί 3D φωτογραφίες με την κάμερα του κινητού του. Στην ουσία, η εφαρμογή δημιουργεί ένα parallax 3D εφε το οποίο δίνει την αίσθηση του βάθους και των τριών διαστάσεων.

Το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι παίρνει μία 2D φωτογραφία και τις προσθέτει το τρισδιάστατο εφέ βάθους. Αυτή τη στιγμή το app είναι σε Early Access και έχει μερικά bug, αλλά αξίζει να τη δοκιμάσει κανείς.

AirDroid Remote Support

Το AirDroid Remote Support είναι μία νέα επέκταση για το AirDroid. Η εφαρμογή λειτουργεί με το AirMirror και επιτρέπει τη χρήση ενός περιβάλλοντος απομακρυσμένου ελέγχου υπολογιστή. Η λειτουργία τους θυμίζει αρκετά το TeamViewer.

Η εφαρμογή έχει φωνητικές κλήσεις, κοινή χρήση οθόνης, συνομιλίες, επιλογές ασφάλειας και άλλα. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο extension του AirDroid και του AirMirror.

Total Party Kill

Το Total Party Kill είναι ένα puzzle game με RPG στοιχεία και αρκετό μαύρο χιούμορ. Στόχος του παίκτη είναι να χρησιμοποιεί τα μέλη της ομάδας του για να λύνει τα puzzles. Και εδώ μπαίνει το πρώτο στοιχείο του μαύρου χιούμορ, διότι στο τέλος σκοτώνει όλα τα μέλη της ομάδας του.

Υπάρχουν τρεις ήρωες με διαφορετικές ικανότητες τους οποίους ο παίκτης πρέπει να εκμεταλλευτεί κατάλληλα ώστε να περάσει εμπόδια, να πατήσει κουμπιά και να ολοκληρώσει τα επίπεδα. Κάθε επίπεδο απαιτεί τη διάλυση της ομάδας για την επιβίωση μόνο ενός ήρωα.

Witcheye

Το Witcheye είναι ένα 2D action-platformer παρόμοιο με τα arcade platformers της δεκαετίας του ‘9o. Στο παιχνίδι ο παίκτης παίρνει τον ρόλο μιας μάγισσας της οποίας ένας αλήτης έκλεψε τα υλικά από κάποιο ξόρκι και τώρα πρέπει να ταξιδέψει στον κόσμο για να τα ανακτήσει.

Το Witcheye έχει 50 επίπεδα, μάχες με bosses, πολύχρωμα και διασκεδαστικά γραφικά, απλό χειρισμό και πολλαπλά ενδιαφέροντα soundtracks. Επίσης, στο παιχνίδι υπάρχει μπόνους περιεχόμενο το οποίο ξεκλειδώνει με την ολοκλήρωση αρκετών επιπέδων. αν παίξουμε αρκετά επίπεδα. Και αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητες τους μπορεί να παίξει ένα speed run ενάντια στο φάντασμα του χαρακτήρα του.

Gears POP

Το Gears POP ένα νέο παιχνίδι που συνδυάζει το Gears of War και τα Funko POP. Πρόκειται για ένα online multiplayer παιχνίδι με χαρακτήρες που έχουν την όψη και την αίσθηση των Funko POP. Ο παίκτης συλλέγει χαρακτήρες από το Gears of War, τους αναβαθμίζει και τους στέλνει στη μάχη με στόχο να κατατροπώσει τους αντιπάλους του. Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του ικανότητες, κάτι που προσθέτει επιπλέον στρατηγική.

Το παιχνίδι θυμίζει ιδιαίτερα το Clash Royale της Supercell που είναι το πρώτο του είδους. Αν και είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό έχει loot boxes τα οποία εμφανίζονται ιδιαίτερα νωρίς για ένα free-to-play παιχνίδι. Όπως και να έχει, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αυτού του στιλ αξίζει να το δοκιμάσετε.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Windows Microsoft

Sun Valley: Αναμένονται τα “The New Windows” από τη Microsoft

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η εταιρεία δήλωσε ότι το επίσημο λανσάρισμα της νέας έκδοσης θα γίνει την Άνοιξη του 2021 στην εκδήλωση What’s new for Windows.

Software LinkedIn Social Media

Linkedin: Δημιουργεί νέα πλατφόρμα για ελεύθερους επαγγελματίες

To LinkedIn δημιουργεί νέα πλατφόρμα για Freelancers Marketplace που θα επιτρέπει τους επιχειρήσεις να βρίσκουν, να συνδέονται με ελεύθερους επαγγελματίες.

Software Twitter

To Twitter σχεδιάζει τη νέα λειτουργία των Super Follows

To Τwitter ανακοίνωσε πρόσφατα το ενδεχόμενο λανσαρίσματος μιας νέας λειτουργίας, των super follows.

Software Facebook

Νέα καμπάνια του Facebook προς τους κατόχους iPhone

Με τίτλο “Good Ideas Deserve to be found”, το Facebook προσπαθεί να πείσει τους κατόχους iPhone να επιτρέπουν τη συλλογή δεδομένων.