Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#37]

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#37]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το Power Button Remapper for Note10 που κάνει ακριβώς αυτό που λέει, επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει τι θα κάνει το κουμπί απενεργοποίησης με ένα ή δύο πατήματα.. Έπειτα, το SHAREit είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μεταφοράς αρχείων στο Android.. Τέλος, ο Vivaldi Browser Beta είναι η νέα έκδοση για κινητά του desktop Vivaldi Browser, ο οποίο δημιουργήθηκε από πρώην υπαλλήλους της Opera.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Alchemy War: Το Clash of Magic είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που διαθέτει αρκετά modes. . Από την άλλη το Human Heroes Einstein’s Clock είναι ένα νέο παιχνίδι για παιδιά σχετικά με τον χρόνο.

Power Button Remapper for Note10

Από τη στιγμή που έχουν κυκλοφορήσει για τα παλιά Note και όλες τις σειρές των Galaxy S, ήταν αναμενόμενο να δούμε εφαρμογές που κάνουν re-map το κουμπί απενεργοποίησης τη συσκευής και για τα Samsung Galaxy Note 10. Το Power Button Remapper for Note10 κάνει ακριβώς αυτό που λέει, επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει τι θα κάνει το κουμπί απενεργοποίησης με ένα ή δύο πατήματα.

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#37]

Έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη του Google Assistant, υποστήριξη φακού και επιτρέπει ακόμη και τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Το app έχει κάποια προβλήματα και είναι λίγο αργή στην απόκριση, αλλά από τη στιγμή που είναι paid περιμένουμε ότι ο προγραμματιστής θα λύσει αυτά τα θέμα άμεσα.

SHAREit Lite

Το SHAREit είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μεταφοράς αρχείων στο Android. Η έκδοση Lite ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες. Η αρχική εφαρμογή αντικαθιστά το app διαχείρισης αρχείων, προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής δεδομένων στο δικό μας τηλέφωνο και κοινή χρήση αρχείων με κοντινά άτομα.

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#37]

Η έκδοση Lite καταργεί όλες τι δυνατότητες και προσφέρει μόνο την κοινή χρήση αρχείων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το app να είναι ιδιαίτερα μικρό σε όγκο και να έχει πιο απλό περιβάλλον. Παραμένει μία αξιοπρεπής εφαρμογής και είναι κατάλληλη για όσους δεν θέλουν να αντικαταστήσουν τον εργοστασιακό file manager, αλλά τους ενδιαφέρει το file sharing.

Vivaldi Browser Beta

O Vivaldi Browser Beta είναι η νέα έκδοση για κινητά του desktop Vivaldi Browser, ο οποίο δημιουργήθηκε από πρώην υπαλλήλους της Opera. Πρόκειται για ένα αρκετά ικανό πρόγραμμα περιήγησης με λίγα λειτουργικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες προσαρμογής.

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#37]

Η έκδοση για κινητά συγχρονίζει με την desktop επιτρέποντας την αποθήκευση κωδικών, την πρόσβαση στους σελιδοδείκτες και τα λοιπά, μεταξύ των δύο εκδόσεων. Ορισμένες από τις πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προβολής ολόκληρης ιστοσελίδας ή μιας ενότητας για τη λήψη σημειώσεων, το dark mode, ο διαχειριστής λήψεων και πολλά άλλα.
Alchemy War: Clash of Magic
Το Alchemy War: Το Clash of Magic είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που διαθέτει αρκετά modes. Το βασικό παιχνίδι θυμίζει λίγο πολύ τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους για κινητά και όχι μόνο. Απλώς χειριζόμαστε τα στρατεύματα μας και στόχο έχουμε να κατατροπώσουμε τον εχθρό.

Best Android Apps, Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#37]

Το παιχνίδι έχει πολύχρωμα γραφικά όπως αρκετά τους είδους, αλλά το μεγάλο deal είναι ο χειρισμός του και τα πολλά modes. Σε αντίθεση με το Clash of Clans και άλλα παρόμοια παιχνίδια, μπορούμε να στείλουμε τα στρατεύματα απευθείας στον εχθρό ή να χρησιμοποιήσουμε διάφορους σχηματισμούς. Επίσης, στα modes θα βρούμε αμυντικές λειτουργίες και MOBA.

Human Heroes Einstein’s Clock

Το Human Heroes Einstein’s Clock είναι ένα νέο παιχνίδι για παιδιά σχετικά με τον χρόνο. Αν και ακούγεται απλό, στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποιο ιδιαίτερα ανεπτυγμένα στοιχεία. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο χαρακτήρας του Albert Einstein τον οποίο υποδύεται ο Stephen Fry.

Στην ουσία, το παιχνίδι διδάσκει στα παιδιά πώς να λένε την ώρα, πώς να διαβάζουν τα αναλογικά ρολόγια, και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον χρόνο, τη βαρύτητα, την ταχύτητα και άλλα πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν τον χρόνο.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android apps Google Google Play

Google Play: Αυτές είναι καλύτερες εφαρμογές για το 2021

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα κύρια κριτήρια για την επιλογή των καλύτερων εφαρμογών σε κάθε κατηγορία είναι ο καινοτόμος χαρακτήρας των συγκεκριμένων εφαρμογών με νέες δυνατότητες παιχνιδιού και νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το λογισμικό.

Software iOS Android apps

Τα 5 καλύτερα Voice Recorded apps για iOS και Android

Καταγράψτε τις σκέψεις σας σε προσωπικό επίπεδο ή πραγματοποιήστε μια συνέντευξη σε επαγγελματικό, με ένα από τα applications των voice recorders.

Software Android Android apps apps

Αποκτήστε 16 επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια Android εντελώς δωρεάν

Αν έχετε συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android προλάβετε 16 επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια εντελώς δωρεάν για λίγες ώρες.

Software Android Android apps apps

5 εφαρμογές για δωρεάν εφαρμογές πλοήγησης σε Android και iPhone

Οι δικές μας προτάσεις για τις 5 καλύτερες εφαρμογές για πλοήγηση σε iOS και Android για άνετα και ασφαλή ταξίδια.