Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#37]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το Power Button Remapper for Note10 που κάνει ακριβώς αυτό που λέει, επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει τι θα κάνει το κουμπί απενεργοποίησης με ένα ή δύο πατήματα.. Έπειτα, το SHAREit είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μεταφοράς αρχείων στο Android.. Τέλος, ο Vivaldi Browser Beta είναι η νέα έκδοση για κινητά του desktop Vivaldi Browser, ο οποίο δημιουργήθηκε από πρώην υπαλλήλους της Opera.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Alchemy War: Το Clash of Magic είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που διαθέτει αρκετά modes. . Από την άλλη το Human Heroes Einstein’s Clock είναι ένα νέο παιχνίδι για παιδιά σχετικά με τον χρόνο.

Power Button Remapper for Note10

Από τη στιγμή που έχουν κυκλοφορήσει για τα παλιά Note και όλες τις σειρές των Galaxy S, ήταν αναμενόμενο να δούμε εφαρμογές που κάνουν re-map το κουμπί απενεργοποίησης τη συσκευής και για τα Samsung Galaxy Note 10. Το Power Button Remapper for Note10 κάνει ακριβώς αυτό που λέει, επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει τι θα κάνει το κουμπί απενεργοποίησης με ένα ή δύο πατήματα.

Έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη του Google Assistant, υποστήριξη φακού και επιτρέπει ακόμη και τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Το app έχει κάποια προβλήματα και είναι λίγο αργή στην απόκριση, αλλά από τη στιγμή που είναι paid περιμένουμε ότι ο προγραμματιστής θα λύσει αυτά τα θέμα άμεσα.

SHAREit Lite

Το SHAREit είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μεταφοράς αρχείων στο Android. Η έκδοση Lite ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες. Η αρχική εφαρμογή αντικαθιστά το app διαχείρισης αρχείων, προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής δεδομένων στο δικό μας τηλέφωνο και κοινή χρήση αρχείων με κοντινά άτομα.

Η έκδοση Lite καταργεί όλες τι δυνατότητες και προσφέρει μόνο την κοινή χρήση αρχείων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το app να είναι ιδιαίτερα μικρό σε όγκο και να έχει πιο απλό περιβάλλον. Παραμένει μία αξιοπρεπής εφαρμογής και είναι κατάλληλη για όσους δεν θέλουν να αντικαταστήσουν τον εργοστασιακό file manager, αλλά τους ενδιαφέρει το file sharing.

Vivaldi Browser Beta

O Vivaldi Browser Beta είναι η νέα έκδοση για κινητά του desktop Vivaldi Browser, ο οποίο δημιουργήθηκε από πρώην υπαλλήλους της Opera. Πρόκειται για ένα αρκετά ικανό πρόγραμμα περιήγησης με λίγα λειτουργικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες προσαρμογής.

Η έκδοση για κινητά συγχρονίζει με την desktop επιτρέποντας την αποθήκευση κωδικών, την πρόσβαση στους σελιδοδείκτες και τα λοιπά, μεταξύ των δύο εκδόσεων. Ορισμένες από τις πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προβολής ολόκληρης ιστοσελίδας ή μιας ενότητας για τη λήψη σημειώσεων, το dark mode, ο διαχειριστής λήψεων και πολλά άλλα.

Alchemy War: Clash of Magic

Το Alchemy War: Το Clash of Magic είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που διαθέτει αρκετά modes. Το βασικό παιχνίδι θυμίζει λίγο πολύ τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους για κινητά και όχι μόνο. Απλώς χειριζόμαστε τα στρατεύματα μας και στόχο έχουμε να κατατροπώσουμε τον εχθρό.

Το παιχνίδι έχει πολύχρωμα γραφικά όπως αρκετά τους είδους, αλλά το μεγάλο deal είναι ο χειρισμός του και τα πολλά modes. Σε αντίθεση με το Clash of Clans και άλλα παρόμοια παιχνίδια, μπορούμε να στείλουμε τα στρατεύματα απευθείας στον εχθρό ή να χρησιμοποιήσουμε διάφορους σχηματισμούς. Επίσης, στα modes θα βρούμε αμυντικές λειτουργίες και MOBA.

Human Heroes Einstein’s Clock

Το Human Heroes Einstein’s Clock είναι ένα νέο παιχνίδι για παιδιά σχετικά με τον χρόνο. Αν και ακούγεται απλό, στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποιο ιδιαίτερα ανεπτυγμένα στοιχεία. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο χαρακτήρας του Albert Einstein τον οποίο υποδύεται ο Stephen Fry.

Στην ουσία, το παιχνίδι διδάσκει στα παιδιά πώς να λένε την ώρα, πώς να διαβάζουν τα αναλογικά ρολόγια, και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον χρόνο, τη βαρύτητα, την ταχύτητα και άλλα πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν τον χρόνο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Sony PlayStation 5

Sony PS5 Beta Software: Θέλεις να το δοκιμάσεις πριν κυκλοφορήσει;

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το νέο λογισμικό του Sony PS5 μπορούν να κάνουν signup προτού κυκλοφορήσει ευρέως.

Software Microsoft Windows 7

Windows 7: Η Microsoft δεν δίνει πλέον drivers με κάθε update

Η Microsoft σταματά σιγά-σιγά την υποστήριξη των Windows 7, καθώς δεν προσφέρει drivers για αυτά στα καθιερωμένα Updates.

Software Xiaomi MIUI Xiaomi Mi 10T

Xiaomi Mi 10T και Mi 10T Pro: Ξεκίνησε το update σε MIUI 12.5

Τόσο το Xiaomi Mi 10T όσο και το Mi 10T Pro έχουν ξεκινήσει να αναβαθμίζονται σε MIUI 12.5 στις ευρωπαϊκές εκδόσεις τους.

Software Tim Cook Apple Android iOS

Tim Cook: To Android έχει 47 φορές περισσότερο malware από το iOS

Στο πλαίσιο μίας συνέντευξής του, ο CEO της Apple, Tim Cook, κατηγόρησε το Android για σημαντικά μεγαλύτερη ποσότητα malware σε σχέση με το iOS.