Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#37]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το Power Button Remapper for Note10 που κάνει ακριβώς αυτό που λέει, επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει τι θα κάνει το κουμπί απενεργοποίησης με ένα ή δύο πατήματα.. Έπειτα, το SHAREit είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μεταφοράς αρχείων στο Android.. Τέλος, ο Vivaldi Browser Beta είναι η νέα έκδοση για κινητά του desktop Vivaldi Browser, ο οποίο δημιουργήθηκε από πρώην υπαλλήλους της Opera.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Alchemy War: Το Clash of Magic είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που διαθέτει αρκετά modes. . Από την άλλη το Human Heroes Einstein’s Clock είναι ένα νέο παιχνίδι για παιδιά σχετικά με τον χρόνο.

Power Button Remapper for Note10

Από τη στιγμή που έχουν κυκλοφορήσει για τα παλιά Note και όλες τις σειρές των Galaxy S, ήταν αναμενόμενο να δούμε εφαρμογές που κάνουν re-map το κουμπί απενεργοποίησης τη συσκευής και για τα Samsung Galaxy Note 10. Το Power Button Remapper for Note10 κάνει ακριβώς αυτό που λέει, επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει τι θα κάνει το κουμπί απενεργοποίησης με ένα ή δύο πατήματα.

Έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη του Google Assistant, υποστήριξη φακού και επιτρέπει ακόμη και τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Το app έχει κάποια προβλήματα και είναι λίγο αργή στην απόκριση, αλλά από τη στιγμή που είναι paid περιμένουμε ότι ο προγραμματιστής θα λύσει αυτά τα θέμα άμεσα.

SHAREit Lite

Το SHAREit είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μεταφοράς αρχείων στο Android. Η έκδοση Lite ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες. Η αρχική εφαρμογή αντικαθιστά το app διαχείρισης αρχείων, προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής δεδομένων στο δικό μας τηλέφωνο και κοινή χρήση αρχείων με κοντινά άτομα.

Η έκδοση Lite καταργεί όλες τι δυνατότητες και προσφέρει μόνο την κοινή χρήση αρχείων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το app να είναι ιδιαίτερα μικρό σε όγκο και να έχει πιο απλό περιβάλλον. Παραμένει μία αξιοπρεπής εφαρμογής και είναι κατάλληλη για όσους δεν θέλουν να αντικαταστήσουν τον εργοστασιακό file manager, αλλά τους ενδιαφέρει το file sharing.

Vivaldi Browser Beta

O Vivaldi Browser Beta είναι η νέα έκδοση για κινητά του desktop Vivaldi Browser, ο οποίο δημιουργήθηκε από πρώην υπαλλήλους της Opera. Πρόκειται για ένα αρκετά ικανό πρόγραμμα περιήγησης με λίγα λειτουργικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες προσαρμογής.

Η έκδοση για κινητά συγχρονίζει με την desktop επιτρέποντας την αποθήκευση κωδικών, την πρόσβαση στους σελιδοδείκτες και τα λοιπά, μεταξύ των δύο εκδόσεων. Ορισμένες από τις πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προβολής ολόκληρης ιστοσελίδας ή μιας ενότητας για τη λήψη σημειώσεων, το dark mode, ο διαχειριστής λήψεων και πολλά άλλα.

Alchemy War: Clash of Magic

Το Alchemy War: Το Clash of Magic είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που διαθέτει αρκετά modes. Το βασικό παιχνίδι θυμίζει λίγο πολύ τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους για κινητά και όχι μόνο. Απλώς χειριζόμαστε τα στρατεύματα μας και στόχο έχουμε να κατατροπώσουμε τον εχθρό.

Το παιχνίδι έχει πολύχρωμα γραφικά όπως αρκετά τους είδους, αλλά το μεγάλο deal είναι ο χειρισμός του και τα πολλά modes. Σε αντίθεση με το Clash of Clans και άλλα παρόμοια παιχνίδια, μπορούμε να στείλουμε τα στρατεύματα απευθείας στον εχθρό ή να χρησιμοποιήσουμε διάφορους σχηματισμούς. Επίσης, στα modes θα βρούμε αμυντικές λειτουργίες και MOBA.

Human Heroes Einstein’s Clock

Το Human Heroes Einstein’s Clock είναι ένα νέο παιχνίδι για παιδιά σχετικά με τον χρόνο. Αν και ακούγεται απλό, στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποιο ιδιαίτερα ανεπτυγμένα στοιχεία. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο χαρακτήρας του Albert Einstein τον οποίο υποδύεται ο Stephen Fry.

Στην ουσία, το παιχνίδι διδάσκει στα παιδιά πώς να λένε την ώρα, πώς να διαβάζουν τα αναλογικά ρολόγια, και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον χρόνο, τη βαρύτητα, την ταχύτητα και άλλα πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν τον χρόνο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Office

Microsoft Office 2021: Κυκλοφορεί επίσημα στις 5 Οκτωβρίου

Η νέα έκδοση του Microsoft Office Θα γίνει διαθέσιμη στις 5 Οκτωβρίου για όλους τους καταναλωτές.

Software iOS

Πότε θα γίνει διαθέσιμο το αναβαθμισμένο iOS 15;

Η απάντηση στο ερώτημα για το πότε θα μπορεί κανείς να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το iOS 15 είναι η 20η Σεπτεμβρίου.

Software Apple iPhone

To Pegasus Spyware φαίνεται να επηρεάζει και τα iPhone

To Pegasus Spyware της ισραηλινής NSO μπορεί να βρει το δρόμο του και στο εσωτερικό των iPhone, σύμφωνα με τους ερευνητές του Citizen Lab.

Software Android 12

Android 12: Πιθανό ντεμπούτο στις 4 Οκτωβρίου

Οι κάτοχοι Google Pixel smartphones πιθανότατα θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν το Android 12 από τις 4 Οκτωβρίου και έπειτα.