Οι χάρτες της Apple αποκτούν έναν τρισδιάστατο χάρτη της Washington, DC

, Οι χάρτες της Apple αποκτούν έναν τρισδιάστατο χάρτη της Washington, DC

Ένας νέος 3D χάρτης της Washington, DC θα έρθει στην εφαρμογή Apple Maps, όπως αναφέρει το MacRumors, και θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τα ορόσημα και τα μνημεία της πόλης. Ο νέος τρισδιάστατος χάρτης αποτελεί μέρος του εορτασμού της Apple για τους Αμερικανούς βετεράνους και θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε το μνημείο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, το Μνημείο Βετεράνων Πολέμου της Κορέας και το Μνημείο Βετεράνων του Βιετνάμ.

Ο νέος τρισδιάστατος χάρτης δεν είναι ακόμη ορατός, αλλά θα είναι προσβάσιμος πολύ σύντομα στην εφαρμογή Χάρτες της Apple.

, Οι χάρτες της Apple αποκτούν έναν τρισδιάστατο χάρτη της Washington, DC

Με το IOS 15 που κυκλοφόρησε με τη νέα σειρά iPhone 13 το Σεπτέμβριο, η Apple Maps έβαλε τρισδιάστατους χάρτες επιλεγμένων πόλεων μεταξύ των οποίων το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Λονδίνο. Η Apple δήλωσε ότι κι άλλες πόλεις θα λάβουν τρισδιάστατους χάρτες αργότερα, όπως η Φιλαδέλφεια, το σαν Ντιέγκο και η Washington, DC. Η προεπισκόπηση των τελευταίων, έγινε από την Apple προς τιμήν της Ημέρας των Βετεράνων.

Η Apple τιμά την Ημέρα των Βετεράνων με ειδικό περιεχόμενο στο App Store, στην εφαρμογή Βιβλία, την εφαρμογή Apple TV και πολλά άλλα. Επιπλέον, οι χρήστες του Apple Watch στις ΗΠΑ, μπορούν να ολοκληρώσουν μία πρόκληση δραστηριότητας με θέμα την Ημέρα των Βετεράνων: θα πρέπει να καταγράψουν οποιαδήποτε προπόνηση για 11 λεπτά ή περισσότερο σήμερα με την εφαρμογή workout για να ολοκληρώσουν την πρόκληση.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software Apple Apple Maps

Apple Maps: Το επανασχεδιασμένο app διαθέσιμο στην Ελλάδα

Η Apple ανακοίνωσε ότι η ανανεωμένη της εφαρμογή Χάρτες κυκλοφορεί και είναι διαθέσιμη από σήμερα στην Ελλάδα και τη Δανία.

Internet Apple Apple Maps

Apple: Ο επανασχεδιασμός χαρτών επεκτείνεται σε Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι η ανανεωμένη της εφαρμογή Χάρτες κυκλοφορεί πλέον και στη Φινλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία.

Smartphones Apple Apple Maps apps

Η Apple προσθέτει μια νέα λειτουργία στάθμευσης στην εφαρμογή Χάρτες

H Apple εξελίσσει την εφαρμογή “Χάρτες” για τις συσκευές της και πλέον υλοποιεί την λειτουργία στάθμευσης οχημάτων.