Οι εφαρμογές Android, έρχονται στα Windows 10

Windows 10, Οι εφαρμογές Android, έρχονται στα Windows 10

Windows 10, Οι εφαρμογές Android, έρχονται στα Windows 10

Η Microsoft, ετοιμάζεται να φέρει τις εφαρμογές Android στα Windows 10 και είναι αρκετοί εκείνοι, που περιμένουν πώς και πώς για αυτή την στιγμή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, η εταιρεία τις τελευταίες μέρες δοκιμάζει κάποιες αναβαθμίσεις του Your Phone app για τα Windows 10. Ταυτόχρονα, κυκλοφορεί την εφαρμογή στην BETA έκδοση, προκειμένου όσοι χρήστες έχουν πρόσβαση, να μπορέσουν να δοκιμάσουν την εφαρμογή.

Το Your Phone app, επιτρέπει στον χρήστη να έχει την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή και μαζί με αυτό, τις εφαρμογές Android που επιθυμεί. Επί της ουσίας, πρόκειται για mirroring της οθόνης του κινητού στον υπολογιστή.

Για να μπορέσει κάποιος να λάβει μέρος στην Beta, θα πρέπει ο υπολογιστής του να έχει Windows 1803 build (ή και νεότερο)  και το λογισμικό της συσκευής του να είναι Android 7.0 (ή και νεότερο). Ο υπολογιστής, θα πρέπει για την ώρα να υποστηρίζει το “Bluetooth with Low Energy Peripheral mode”, καθώς είναι και ο μόνος τρόπος σύνδεσης μέχρι στιγμής του Your Phone app και του υπολογιστή.

Επίσης για την ώρα οι συσκευές που υποστηρίζουν το σύστημα, είναι τα smartphones: Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+. Σύντομα όμως, θα προστεθούν κι άλλα μοντέλα smartphone και φυσικά υπολογιστών.

Πηγή  

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αυτό γίνεται ήδη. Κρίμα και χάρηκα πως πάμε για ανάσταση των win mobile ….

Αντ

Μονο android 7 τι να το κανω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software featured Microsoft Windows 10

Η Microsoft θα αρχίσει να χρεώνει για ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στις 29 Ιουλίου 2015, και ο κύκλος ζωής τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.

Software Android Windows 10

Google Play Games beta: Τα Android games έρχονται στο PC

H υπηρεσία Google Play Games για τα Windows βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία σε επιλεγμένες αγορές στον κόσμο.