Οι εκδόσεις Windows 11 που δεν υποστηρίζονται θα πάρουν updates

, Οι εκδόσεις Windows 11 που δεν υποστηρίζονται θα πάρουν updates

Παλαιότερα μηχανήματα στα οποία εγκαταστάθηκαν τα Windows 11, θα μπορέσουν να πάρουν κάποια updates. Τα updates αυτά θα αφορούν σε αναβάθμιση των drivers, ενώ παράλληλα θα προσφέρονται διορθώσεις για βασικά κενά ασφαλείας.

Η ιδέα που είχαν σχηματίσει μέχρι σήμερα οι κάτοχοι hardware που έχουν βάλει Windows 11, παρόλο που το υλικό δεν κάλυπτε τις βασικές προϋποθέσεις της Microsoft για την εγκατάσταση των Windows 11, ήταν ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει η αντίστοιχη υποστήριξη με τα updates, αλλά η πραγματικότητα εμφανίζεται ελαφρώς διαφορετική.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, η Microsoft έκανε διαθέσιμα τα πρώτα critical updates, για σημαντικές παραμέτρους ασφαλείας και άλλα ζητήματα σε όλους τους χρήστες των Windows 11 και όχι μόνο σε όσους έχουν υλικό που καλύπτει τις προδιαγραφές. Διαθέτουμε έναν παλιό laptop (πενταετίας) με επεξεργαστή Intel Core i3 5ης γενιάς, όπου έχουμε περάσει κανονικά τα τα Windows 11 και σας αναφέρουμε ότι λάβαμε κανονικά updates, όπως ακριβώς και οι άλλοι χρήστες των Windows 11 με πιο καινούριο hardware.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2021

Μακάρι να ισχύει και – κυρίως – να συνεχιστεί, χωρίς αστερίσκους.

Dimis

Εγώ έχω ένα λαπτοπ 9 χρωνια με Intel i5 και μου λέει ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει τα windows 11 😢

Alucard

Δοκιμασε να κατεβασεις το official iso απο την microsoft,διαλεξε γλωσσα κτλ κτλ
Μολις το εχεις,κατεβασε το νεο Rufus 3.16,εχουν ενσωματωσει επιλογη για bypass TPM-CPU CHECK-UEFI και βαλε το iso για να δημιουργησεις ενα bootable usb stick.Χωσε το στικακι στο λαπτοπ,κανε boot απο το στικακι και εισαι ετοιμος.
Το εκανα μολις χθες σε λαπτοπ 11ετιας παρακαλω (i7 Q740 για να γελασετε),πηρα και τα updates της Τριτης και ολα.Φυσικα για drivers να’ναι καλα το IOBit και ολα πανε ρολοι.
Εχω να πω οτι ψαρωσα,ειναι πολυ γρηγορα και smooth τα 11

Last edited 2 years πριν by Alucard
Giorgos

To rufus οταν δημιουργεις bootable usb σε τι μορφη πρέπει να ειναι σε fat32 η NTFS? γιατι στα windows 10 to usb επρεπε να ειναι μορφοποιημενο σε fat32

Παναγιώτης

Αυτό είναι λάθος και βασικά ράδιο αρβύλα. Από τα Windows 8 μέχρι και τα 10 20Η2 τo USB το είχα μονίμως σε NTFS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.