Οι ναυαρχίδες των Huawei και Honor θα λάβουν το Android Q αμέσως μετά τα Pixel

Huawei, Οι ναυαρχίδες των Huawei και Honor θα λάβουν το Android Q αμέσως μετά τα Pixel

Το Android Q ετοιμάζεται σιγά σιγά από την Google και ολοένα μαθαίνουμε καινούργιες πληροφορίες και χαρακτηριστικά που θα ενσωματωθούν στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού. Τα flagship smartphones φυσικά είναι αυτά που θα υποδεχτούν πρώτα το νέο λειτουργικό πριν αυτό εξαπλωθεί και στα mid-range smartphones. Η Huawei και η Honor φαίνεται πως θα είναι οι πρώτες εταιρείες που θα λάβουν το Android Q αμέσως μετά τα Pixel smartphones της Google.

Huawei, Οι ναυαρχίδες των Huawei και Honor θα λάβουν το Android Q αμέσως μετά τα Pixel

Στο Weibo η Huawei υποσχέθηκε ότι οι σειρές P30, Mate 20 θα λάβουν το EMUI βασισμένο στο Android Q λειτουργικό μαζί με τα Honor View 20 και Magic 2.

Να υπενθυμίσουμε ότι το EMUI είναι ένα παραμετροποιήσιμο λειτουργικό και απέχει αρκετά από το stock Android της Google. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα υιοθετήσει όλα τα καλούδια που ετοιμάζεται να φέρει η Google με το Android 10 Q.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.