Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#14]

Best Android Apps, Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#14]

Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο άρθρο των καλύτερων νέων Android εφαρμογών. Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον αρκετών μονοπώλησε το “Spark Email”, το οποίο άρπαζε την ευκαιρία να συμπληρώσει το κενό που άφησε πίσω του το Inbox by Gmail της Google. Έπειτα, δεν θα μπορούσε να αγνοήσουμε το “Energy Ring”, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να διακοσμήσουμε το punch hole των Samsung Galaxy S10.

Από πλευράς παιχνιδιών, έχουμε το καταπληκτικό “The Elder Scrolls: Blades”, το οποίο το καλύτερο mobile port των γνωστών action RPG που θα μπορούσαμε να έχουμε. Επίσης, το “Grand Mountain Adventure”, ένα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου, το οποίο σε κρατάει κολλημένο με τις ώρες στην οθόνη, χωρίς να μπορείς να καταλάβεις το γιατί. Κλείνουμε με το “Mindsweeper: Puzzle Adventure”, ένα ακόμη καταπληκτικό παιχνίδι επίλυσης γρίφων από την Snapbreak, τη δημιουργό των Faraway.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Δεν τους θυμίζετε να ενεργοποιήσουν στην Ελλάδα το Android Auto ??

Κώστας Βλαχάκης

Κατεβάζεις την εφαρμογή (αρχείο *.apk) και λειτουργεί κανονικά σε όσα αυτοκίνητα το υποστηρίζουν Ελλάδα. Το έκανα εγώ και το χρησιμοποιώ στο νέο Audi A1 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.