Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#17]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον αρκετών μονοπώλησε το “Pharos AR” μία μικρή εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας η οποία εκμεταλλεύεται στο έπακρο το ARCore της Google. Έπειτα, δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το “Google I/O 2019”, το app που μας βοηθά να μην χάσουμε στιγμή από τη φετινή εκδήλωση της Google.

Από παιχνίδια έχουμε το Despotism 3k είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής όπου ένας AI overlord χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του, το Rumble Stars που στην ουσία είναι το Clash Royale σε συνδυασμό με βασικά στοιχεία ποδοσφαίρου, και το ASTROKINGS που είναι ένας κλώνος του God of War με sci-fi θέμα.

Pharos AR

Το Pharos AR είναι μια όμορφη μικρή AR εμπειρία. Οι χρήστες ενθαρρύνονται να εισέλθουν σε μια πύλη μέσω της προβολής της κάμερας τους. Στο εσωτερικό υπάρχουν αρκετά φώτα, ατελείωτη μουσική και πολλή διασκέδαση.

Σε αυτό το app δεν υπάρχουν μηχανισμοί παιχνιδιούν ή κάτι τέτοιο. Το Pharos AR είναι απλά μία μικρή διασκεδαστική εμπειρία την οποία όλοι πρέπει να ζήσουν. Επιπλέον, η εφαρμογή χρησιμοποιεί αρκετά καλά την τεχνολογία ARCore της Google.

Google I/O 2019

Η Google έχει έτοιμη την εφαρμογή Google I/O 2019. Έχει τα ίδια πράγματα όπως και κάθε χρόνο. Αυτό περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της Google I/O, ομιλίες, keynotes και άλλα.

Επίσης, η εφαρμογή προσφέρει υπενθυμίσεις, τον χάρτη του συνεδρίου και ένα εργαλείο εξατομίκευσης χρονοδιαγράμματος. Είναι πολύ χρήσιμη για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Βέβαια, ακόμη και όσοι δεν παρευρεθούν μπορούν να λάβουν μέσω της εφαρμογής πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα σε αυτή.

Despotism 3k

Το Despotism 3k είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής προσομοίωσης. Ο παίκτης είναι ένα AI overlord και χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του. Οι άνθρωποι χρειάζονται ξεκούραση και φαγητό για να συνεχίσουν να λειτουργούν τις μηχανές του αφέντη τους.

Το παιχνίδι απαιτεί κάποιο χρόνο μέχρι να εξοικειωθεί ο παίκτης και μερικές φορές το επίπεδο δυσκολίας είναι κάπως ανεβασμένο. Ωστόσο, τα ρετρό γραφικά και το περιστασιακό χιούμορ κάνουν το Despotism 3k να αντισταθμίζει την απογοήτευση. Η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη στα 7,99€, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει αγορές εντός της εφαρμογής ισορροπεί λίγο το πράγματα.

Rumble Stars

Το Rumble Stars είναι η τελευταία δημιουργίας της Frogmind, δημιουργού του Badland. Στην αρχή, μπορεί να μοιάζει με ένα ακόμα παιχνίδι PvP αρένας, το οποίο έχει μία μικρή δόση αλήθειας, κι αυτό διότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Στόχος του παίκτη είναι να βάλει πρώτος τρία γκολ στον αντίπαλο, και φυσικά το Rumble Stars προσφέρει χαρακτηριστικά όπως συλλογή και αναβάθμιση χαρακτήρων, δημιουργία deck και φυσικά πρωτάθλημα. Το Rumble Stars είναι βασικά το Clash Royale σε συνδυασμό με βασικά στοιχεία ποδοσφαίρου.

ASTROKINGS

Το ASTROKINGS είναι ένας κλώνος του God of War με sci-fi θέμα. Έτσι, αν ψάχνουμε για ένα παιχνίδι που μπορεί να συνδυάσει αυτά τα δύο στοιχεία, τότε το ASTROKINGS τα καταφέρνει αρκετά καλά.

Το παιχνίδι όσο προχωράει παρουσιάζει μικρά προβλήματα, τα οποία ελπίζουμε ότι οι devs θα αντιμετωπίσουν σχετικά άμεσα. Επιπλέον, όσοι έχουμε παίξει έναν κλώνο του God of War, τότε είναι σαν να έχουν παίξει ήδη και το ASTROKINGS. Οπότε, αν δεν μας ενδιαφέρει το sci-fi θέμα, μπορούμε να περιμένουμε μέχρι οι devs να αναπτύξουν λίγο περισσότερο το παιχνίδι τους.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS Apple iPhone 11

iPhone 11: Με το iOS 14.5 update παρατηρείται καλύτερο ποσοστό υγείας την μπαταρίας

Μετά την εγκατάσταση του iOS 14.5 οι κάτοχοι iPhone 11 παρατηρούν ορθότερη λειτουργία στην μέτρηση της υγείας της μπαταρίας τους.

Software iOS iPhone

Ανακαλύφθηκε νέα απάτη στο iOS μέσω VPN app

To πρόσφατο scam που ανακαλύφθηκε μέσω εφαρμογής VPN επηρεάζει τους κατόχους iPhone και συσκευών iOS με αρκετά κέρδη για τους απατεώνες.

Software Google Google Chrome

Με έμφαση στην ασφάλεια έρχεται ο Google Chrome 90

Φτάσαμε αισίως στην 90η έκδοση του Google Chrome, η οποία έχει ως default ρύθμιση το πρωτόκολλο HTTPS.

Software Android 12 Google

To Android 12 θα διορθώσει το κενό ασφαλείας του Clipboard

To πρόβλημα του εκτεθειμένου περιεχομένου του clipboard αναμένεται να διορθωθεί στο επερχόμενο Android 12.