Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#19]

Best Android Apps, Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#19]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το MOVIE TV BOX που μας επιτρέπει να δούμε τις ταινίες σε υψηλή ανάλυση και να της κατεβάσουμε στο κινητό μας. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους μικρούς μας φίλους, το Montessori Preschool είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδια για παιδιά, που τους μαθαίνει πληθώρα πραγμάτων.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Into The Sky στο οποίο έχουμε τον ρόλο ενός ρομπότ που προσπαθεί να λύσει έξυπνους γρίφους. Από την άλλη το Whispers of a Machine είναι μία περιπέτεια με αρκετά παζλ, κρυφά αντικείμενα, αφηγηματικά στοιχεία και ρετρό γραφικά. Τέλος, το Rumble Stars που στην ουσία είναι το Clash Royale σε συνδυασμό με βασικά στοιχεία ποδοσφαίρου.

Το MOVIE TV BOX είναι μία εφαρμογή η οποία κατατάσει και οργανώνει ταινίες και σειρές που έχουν ανέβει σε ιστοσελίδες ή public domains. Μέσω της εφαρμογής μπορούμε να δούμε το περιεχόμενο αυτό και να διαλέξουμε υπότιτλους σε οποιαδήποτε γλώσσα, οι οποίοι συγχρονίζονται αυτόματα.

Best Android Apps, Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#19]

Η εφαρμογή υποστηρίζει αρκετά φορμάτ και οι ταινίες είναι διαθέσιμες σε ανάλυση από 720p μέχρι και 8K. Τέλος, το MOVIE TV BOX επιτρέπει τη λήψη των ταινιών, και μπορεί να εντοπίζει ταινίες μέσω συνδέσμων που εμείς εισάγουμε στην εφαρμογή.

Το Montessori Preschool είναι μία εκπαιδευτική εφαρμογή για παιδιά που έχει θεμελιώδεις θέματα, όπως η φωνολογία, οι αριθμοί, τα χρώματα, τα σχήματα, τα παιδικά τραγούδια, ακόμη και προγραμματισμό.

Αν και η αλήθεια είναι πως αυτό ακούγεται ιδιαίτερα αισιόδοξο και προχωρημένο. Η εφαρμογή προσφέρει μία ολοκληρωμένη μέθοδο Montessori για εκπαίδευση που ταιριάζει σε παιδιά από τριών έως επτά χρονών, και κατά κύριο λόγο λειτουργεί μέσω της δράσης, όπως δηλαδή μαθαίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι κάτι καινούργιο.

Το Into The Sky είναι ένα παιχνίδι παζλ με διασκεδαστική φιλοσοφία. Στο παιχνίδι παίρνουμε το ρόλο ενός ρομπότ και μετακινούμε διάφορα κουτιά. Τα κουτιά ρίχνουν ακτίνες λέιζερ προς όλες τις κατευθύνσεις. Εμείς πρέπει να τα μετακινούμε ώστε κάθε λέιζερ να χτυπάει κάποιο αντικείμενο του ίδιου χρώματος. Όταν τα καταφέρουμε περνάμε στο επόμενο επίπεδο και κάνουμε ξανά το ίδιο.

Αν και το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο, η υλοποίηση είναι καλή. Σε μερικούς χρήστες δεν αρέσει ο χειρισμός μιας που είναι κάπως εκνευριστικός. Τέλος, το Into The Sky κοστίζει 0,99€ και δεν έχει αγορές in-app.

Το Whispers of a Machine είναι ένα sci-fi noir. Στο παιχνίδι είμαστε ένας cybernetically augmented ειδικός πράκτορας και ο στόχος μας είναι να διερευνήσουμε διάφορους δολοφόνους.

Το παιχνίδι είναι μία περιπέτεια με αρκετά παζλ, κρυφά αντικείμενα, αφηγηματικά στοιχεία και ρετρό γραφικά. Επίσης, το Whispers of a Machine έχει πάνω από 4.000 γραμμές φωνητικού διαλόγου.

Το Rumble Stars είναι η τελευταία δημιουργίας της Frogmind, δημιουργού του Badland. Στην αρχή, μπορεί να μοιάζει με ένα ακόμα παιχνίδι PvP αρένας, το οποίο έχει μία μικρή δόση αλήθειας, κι αυτό διότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Στόχος του παίκτη είναι να βάλει πρώτος τρία γκολ στον αντίπαλο, και φυσικά το Rumble Stars προσφέρει χαρακτηριστικά όπως συλλογή και αναβάθμιση χαρακτήρων, δημιουργία deck και φυσικά πρωτάθλημα. Το Rumble Stars είναι βασικά το Clash Royale σε συνδυασμό με βασικά στοιχεία ποδοσφαίρου.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.