Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#20]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το Abstruct μία νέα εφαρμογή με wallpapers, η οποία έχει 300 αποκλειστικές ταπετσαρίες, όλες με 4K ανάλυση. Έπειτα, δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το “Drivetime”, ένα app που παίζει μαζί του παιχνίδια γνώσεων όσο εσύ οδηγείς, φυσικά μέσω φωνητικών εντολών.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Ailment είναι ένα rogue-like action παιχνίδι με ρετρό στυλ γραφικών. Από την άλλη το Durango: Wild Lands που χαρακτηρίζεται ως open-world sandbox MMO, αν και δεν είναι μόνο αυτό. Τέλος, το Unrd είναι ένα νέο text-puzzle παιχνίδι, όπου ο παίκτης έχει τον έλεγχο της συσκευής ενός φανταστικού ατόμου.

Abstruct

Η Abstruct είναι μία νέα εφαρμογή με wallpapers, η οποία έχει 300 αποκλειστικές ταπετσαρίες, όλες με 4K ανάλυση. Η εφαρμογή προσαρμόζει αυτόματα την ταπετσαρία στην κάθε συσκευή, ανεξάρτητα από την αναλογία της οθόνης.

Επιπλέον, έχει κάθε ταπετσαρία της OnePlus από το OnePlus 2 μέχρι το OnePlus 7. Η Abstruct διαθέτει το έργο του Hampus Olsson, ενός καλλιτέχνη για το OnePlus, και αναφέρει ότι όλες οι μελλοντικές ταπετσαρίες της OnePlus θα προστίθενται σταδιακά.

Drivetime

Το Drivetime είναι μία εφαρμογή η οποία έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί ως trivia quiz το οποίο μπορούμε να το παίξουμε μέσω φωνητικών εντολών την ώρα που οδηγούμε.

Με λίγα λόγια προσφέρει μία hands-free εμπειρία, αν και δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει να περάσουμε την ώρα μας όταν είμαστε κολλημένη στην κίνηση και δεν θα μας αποσπάσει την προσοχή καθώς οδηγούμε ένα 1,5 τόνου κουτί φτιαγμένο από πλαστικό και μέταλλο.

Ailment

Το Ailment είναι ένα rogue-like action παιχνίδι με ρετρό στυλ γραφικών. Επίσης, το παιχνίδι διαθέτει αρκετά καλά top-down shooter χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντες μηχανισμούς. Ο κύριο στόχος είναι ο παίκτης να εξερευνήσει ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο για να μάθει τα μυστικά του.

Επίσης, ο παίκτης μπορεί να συλλέξει όπλα, τα οποία είναι χρησιμά για την άμεση αντιμετώπιση των κακών. Κατά τα άλλα, ο χειρισμός θα μπορούσε να είναι κάπως καλύτερος, αλλά σε γενικές γραμμές λειτουργεί καλά.

Durango: Wild Lands

Το Durango: Wild Lands χαρακτηρίζεται ως open-world sandbox MMO, κάτι που είναι αλήθεια, αν και το κύριο παιχνίδι περιστρέφεται κυρίως γύρω από τους μηχανισμούς επιβίωσης και τη συλλογή ζώων.

https://youtu.be/IncmMC2jR-M

Η ομορφιά αυτού του περίεργου μείγματος είναι ότι οι παίκτες μπορούν να παίξουν με τους φίλους τους, καθώς είναι ένα MMO, αλλά θα απολαύσουν τα στοιχεία περιπέτειας και συλλογής που προσφέρει το παιχνίδι. Παρόλο που πρόκειται για ένα παιχνίδι της Nexon, η πλειοψηφία των αγορών εντός της εφαρμογής είναι χρήσιμη μόνο για την αγορά προαιρετικών διακοσμητικών στοιχείων, κάτι που μετατρέπει άμεσα το Durango: Wild Lands ένα από τα καλύτερα free-to-play MMO στο Play Store.

Unrd

Το Unrd είναι ένα νέο text-puzzle παιχνίδι. Το όνομα είναι συντόμευση της λέξης unread, δηλαδή “μη αναγνωσμένο”. Ο παίκτης έχει τον έλεγχο της συσκευής ενός φανταστικού ατόμου, και το gameplay είναι παρόμοιο με αυτό των άλλων παιχνιδιών του είδους.

Ο παίκτης λαμβάνει και ανταποκρίνεται σε διάφορα μηνύματα, βλέπει φωτογραφίες και βίντεο, ελέγχει ακόμα και τα social media του φανταστικού ατόμου στο οποίο ανήκει η συσκευή. Επιπλέον, υπάρχει ένας σεβαστός αριθμός ιστοριών που μπορεί να παίξει κανείς, αλλά το δυστυχώς το παιχνίδι συνδρομή. Ωστόσο, αξίζει μία δοκιμή της trial έκδοσης, κι αν αρέσει σε κάποιον μπορεί να πληρώσει 48€ το χρόνο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Windows 11

Windows 11: Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις πιο γρήγορα το update

H Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση της έκδοσης Release Preview των Windows 11, λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 5 Οκτωβρίου.

Software microsoft surface duo Android 11

Microsoft Surface Duo: Θα πάρει το Android 11 στα τέλη του χρόνου

Το Microsoft Surface Duo συνεχίζει να υποστηρίζεται και μετά από την παρουσίαση του νέου μοντέλου.

Software Android

Android: Χειρισμός του smartphone μόνο με το πρόσωπο

Η Google αποφάσισε να δώσει σε όλους τους Android χρήστες στοιχεία που απολάμβαναν, μέχρι σήμερα, οι κάτοχοι ενός Pixel smartphone.

Software Windows 11 Microsoft

PC Health Check app: Μπορεί να τρέξει το PC σου Windows 11;

H Microsoft κάνει και πάλι διαθέσιμο το PC Health Check app, για να μπορέσεις να εξετάσεις εάν το PC σου μπορεί να πάρει Windows 11.