Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#22]

Best Android Apps, Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#22]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το Firefox ScreenshotGo Beta είναι μία νέα εφαρμογή που βοηθά στην εύρεση και ταξινόμηση παλιών screenshots. Έπειτα, δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το Adobe Premiere Rush, μία εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που αποτελεί την mobile έκδοση των ισχυρότερων Creative Cloud εφαρμογών.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το εμπνευσμένο από το D&D Warriors of Waterdeep, ένα νέο RPG με turn-by-turn combat μηχανισμούς και ποικιλία επιλογών εξατομίκευσης. Από την άλλη το Talion είναι ένα νέο MMORPG από την Gamevil, το οποίο μοιάζει με τα υπόλοιπα mobile παιχνίδια του είδους. Τέλος, το Toy Story Drop είναι ένα κλασικό match-three παιχνίδι με θέμα τις ταινίες Toy Story.

Firefox ScreenshotGo Beta

Το Firefox ScreenshotGo Beta είναι μία νέα εφαρμογή που βοηθά στην εύρεση και ταξινόμηση παλιών screenshots. Η εφαρμογή μπορεί να εντοπίσει screenshots με ποικίλο περιεχόμενο όπως κείμενο. Επιπλέον, επιτρέπει την εξαγωγή κείμενο από τα screenshots ώστε να χρησιμοποιηθεί σε άλλες εφαρμογής.

Best Android Apps, Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#22]

Επίσης, το Firefox ScreenshotGo Beta προσφέρει ένα floating button που επιτρέπει την άμεση λήψη screenshot, αρκετές επιλογές ταξινόμησης, και πολλά άλλα. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για όλους αυτούς που έχουν αμέτρητα screenshots στο κινητό τους. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και αρκετά σταθερή, αν και σε φάση beta.

Adobe Premiere Rush

Το Adobe Premiere Rush είναι μία εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και αποτελεί την mobile έκδοση των ισχυρότερων Creative Cloud εφαρμογών. Ωστόσο, δανίζεται χαρακτηριστικά από το Premiere Pro, το After Effects και το Audition.

Η Adobe αναφέρει ότι η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για YouTubers και δημιουργούς βίντεο στο διαδίκτυο, με επιλογές export βελτιστοποιημένες για κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram, το YouTube και το Twitter.

Αν είμαστε ήδη συνδρομητής του Creative Cloud All Apps τότε παίρνουμε το Adobe Premiere Rush δωρεάν. Ειδάλλως, μπορούμε να πληρώνουμε $9.99 το μήνα μόνο για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Warriors of Waterdeep

Το Warriors of Waterdeep, που είναι εμπνευσμένο από το D&D, κυκλοφόρησε επιτέλους παγκόσμια. Πρόκειται για ένα νέο RPG με turn-by-turn combat μηχανισμούς και ποικιλία επιλογών εξατομίκευσης. Επιτρέπει τη δημιουργία ομάδας ηρώων με την οποία ο παίκτης αντιμετωπίζει τους εχθρούς. Το παιχνίδι επίσης περιέχει αμέτρητο loot, story mode, και πολλές προκλήσεις.

Τα freemium στοιχεία είναι το κομμάτι του παιχνιδιού που ξεχωρίζει, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πιέζουν διαρκώς τον παίκτη να πληρώσει τη μηνιαία συνδρομή. Ξεκάθαρα δεν προτείνουμε αυτό το παιχνίδι σε οποίον δεν θέλει να πληρώνει συνδρομή για ένα παιχνίδι.

Talion

Το Talion είναι ένα νέο MMORPG από την Gamevil, το οποίο μοιάζει με τα υπόλοιπα mobile παιχνίδια του είδους. Ο παίκτης μπαίνει σε ένα τεράστιο ανοιχτό κόσμο, στον οποίο εκπληρώνει αποστολές και πολεμά τους κακούς.

Το παιχνίδια προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός MMORPG, όπως online PvP, εξατομίκευση χαρακτήρα, co-op boss raids, και άλλα. Τα γραφικά είναι αρκετά καλά και κατά κάποιο τρόπο μοναδικά. Όπως είναι λογικό, το Talion πάσχει από μερικά πρώιμα προβλήματα στον server, οπότε καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο πριν το κατεβάσετε κι αρχίσετε να παίζεται.

Toy Story Drop

Το Toy Story Drop είναι ένα κλασικό match-three παιχνίδι με θέμα τις ταινίες Toy Story. Το παιχνίδι έχει εκατοντάδες επίπεδα, με αρκετές αναφορές σε παλαιότερες ταινίες Toy Story καθώς και το επερχόμενο Toy Story 4.

Προφανώς ο πρωταρχικός στόχος του παιχνιδιού είναι η προώθηση της ταινίας, ωστόσο έχει αρκετά ενδιαφέροντα power ups και διασκεδαστικά matches. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι τα ειδικά επίπεδα προόδου της ιστορίας.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Sony Microsoft

Sony: Θέλει η Microsoft να μην περιορίσει τους τίτλους του PlayStation

H Sony επιδιώκει να μην αλλάξει τίποτα στους μεγάλους τίτλους που είναι διαθέσιμοι στο PlayStation, μετά τη μεγάλη εξαγορά.

Smartphones iPhone 13 Apple

iPhone: To πιο δημοφιλές smartphone για το τέταρτο τρίμηνο του 2021

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2021, το 1/5 των αποστολών smartphones σε παγκόσμια κλίμακα ήταν iPhone.

Internet TikTok

Αστέρια του TikTok και του Instagram κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τους TOP CEO’s της Αμερικής

Η Charli D’Amelio που ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο το 2019 στο TikTok με τον εαυτό της να χορεύει κερδίζει περισσότερα χρήματα από τους Top CEO’s της Αμερικής.

Software Android Windows 10

Google Play Games beta: Τα Android games έρχονται στο PC

H υπηρεσία Google Play Games για τα Windows βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία σε επιλεγμένες αγορές στον κόσμο.