Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#24]

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το MIUI-ify είναι μία εφαρμογή εξατομίκευσης, η οποία προσφέρει ένα μενού γρήγορων ρυθμίσεων και πάνελ ειδοποιήσεων αντίστοιχο με αυτό του MIUI 10. Έπειτα, ο Screen Recorder μας επιτρέπει να καταγράψουμε την οθόνη του κινητού εύκολο και γρήγορα.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Breaking Bad: Criminal Elements που είναι ένα νέο freemium παιχνίδι και μοιάζει αρκετά αντίστοιχο με τα περισσότερα mobile strategy games. Από την άλλη το Planet Sling είναι ένα απλό arcade runner με κάποιους ενδιαφέροντας μηχανισμούς. Τέλος, tο Knights of Tartarus είναι ένα open world RPG, το οποίο έχει ρετρό εμφάνιση και μοιάζει να βγήκε από τα ‘90s.

MIUI-ify

Το MIUI-ify είναι μία εφαρμογή εξατομίκευσης, η οποία προσφέρει ένα μενού γρήγορων ρυθμίσεων και πάνελ ειδοποιήσεων αντίστοιχο με αυτό του MIUI 10. Η εφαρμογή έχει αρκετές ίδιες λειτουργίες με την αυθεντική, όπως διακόπτες για τις ρυθμίσεις του συστήματος και ρυθμιστή φωτεινότητας.

Το widget εμφανίζεται στην κάτω πλευρά της οθόνης κάτι που είναι ιδιαίτερα χρηστικό για μεγάλα smartphones. Τα μενού είναι επίσης προσαρμόσιμα και η εφαρμογή λειτουργεί καλά με τα περισσότερα θέματα. Η δωρεάν έκδοση είναι δοκιμαστική, οπότε αν μας αρέσει θα πρέπει να πληρώσουμε για να συνεχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε.

Screen Recorder – Video Recorder

Ο Screen Recorder μας επιτρέπει να καταγράψουμε την οθόνη του κινητού εύκολο και γρήγορα. Πατώντας το floating εικονίδιο μπορούμε να καταγράψουμε βίντεο, κλήσεις, εφαρμογές και γενικότερα ότι συμβαίνει στην οθόνη.

Το θετικό με τον Screen Recorder είναι ότι δεν εμφανίζει watermark στο βίντεο που καταγράφει, δεν έχει μέγιστο χρονικό όριο εγγραφής και δεν απαιτεί να κάνουμε root τη συσκευή μας. Η εφαρμογή υποστηρίζει καταγραφή σε 1080p, 12Mbps, 60fps, όμως μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε την ανάλυση, την ποιότητα και τα fps.

Breaking Bad: Criminal Elements

Το Breaking Bad: Criminal Elements είναι ένα νέο freemium παιχνίδι που μοιάζει αρκετά με τα περισσότερα mobile strategy games. Στο παιχνίδι κατασκευάζουμε έναν χώρο εργασίας στον οποίο φτιάχνουμε μεθαμφεταμίνη και με τα χρήματα που κερδίζουμε κάνουμε διάφορες αναβαθμίσεις. Δεν πρόκειται για ένα καινούργιο concept παιχνιδιού, αλλά η FTX Games LTD έχει κάνει γενικά καλή δουλειά.

Το ενδιαφέρον στοιχείο του Breaking Bad: Criminal Elements είναι ότι οχηρώνουμε το εργαστήριο ώστε να το υπερασπιστούμε από τους αντιπάλους μας και όσο προχωράμε στο παιχνίδι επεκτείνουμε την επικράτεια μας. Τέλος, όσο πληρώνουμε με πραγματικά χρήματα, τόσο γρηγορότερα προχωράμε. Οπαδοί του Breaking Bad στους οποίους αρέσουν αυτού του είδους παιχνίδια θα το απολαύσουν, τώρα αν θα το πληρώσουν κιόλας δεν ξέρουμε.

Planet Sling

Το Planet Sling είναι ένα απλό arcade runner με κάποιους ενδιαφέροντες μηχανισμούς. Στην ουσία, στο παιχνίδι αυτό περιστρεφόμαστε γύρω από έναν πλανήτη και πρέπει να εκτοξευόμαστε υπό σωστή γωνία για να φτάσουμε στον επόμενο. Σε κάθε πλανήτη που φτάνουμε κερδίζουμε και πόντους.

Το παιχνίδι διαθέτει μερικά ενδιαφέροντα modes, έχει unlockable περιεχόμενο, εύκολο χειρισμό και in-app αγορές. Ωστόσο, τα στοιχεία που μπορούμε να αγοράσουμε με χρήματα είναι αισθητικά οπότε δεν επηρεάζουν το gameplay.

Knights of Tartarus

Το Knights of Tartarus είναι ένα open world RPG παιχνίδι, το οποίο έχει ρετρό εμφάνιση και μοιάζει να βγήκε από τα ‘90s. Το παιχνίδι έχει εύκολο χειρισμό και πλούσιο περιεχόμενο, με πολλά μέρη να εξερευνήσουμε και να ξεκλειδώσουμε.

Ίσως το ρετρό στιλ να μην είναι για όλους, αλλά το Knights of Tartarus είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Τέλος, το κόστος του είναι 8,99€ αλλά δεν έχει in-app αγορές ή διαφημίσεις.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software YouTube

YouTube: Δοκιμάζει αλλαγές στα σχόλια του Android App

Θέλει να κάνει πιο εύκολη την προβολή των σχολίων και την προσθήκη νέου σχόλιου.

Software Xiaomi MIUI 12

Οι προεγκατεστημένοι browser της Xiaomi θεωρούνται spyware

Οι browsers που βρίσκονται προεγκατεστημένοι στα smartphones της Xiaomi θεωρούνται spyware.

Software AI

Λογισμικό AI μετατρέπει φωτογραφίες πορτραίτα σε κινούμενες εικόνες

Η υπηρεσία μετατροπής προσώπων σε φωτογραφίες σε κινούμενες εικόνες ονομάζεται Deep Nostalgia και είναι δωρεάν.

Software Google Photos Google

Google Photos: Αποθηκεύστε τις εικόνες σας στην original ανάλυση και όχι στην υψηλή

Από ότι φαίνεται η επιλογή αποθήκευσης σε υψηλή ανάλυση έχει, υπο συνθήκες, σημαντική διαφορά από την επιλογή original.