One UI 3.0: Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές στη σειρά Samsung Galaxy Note 20, κυκλοφορεί σύντομα

One UI, One UI 3.0: Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές στη σειρά Samsung Galaxy Note 20, κυκλοφορεί σύντομα

Το πρόγραμμα δοκιμών One UI 3.0 ολοκληρώθηκε στη Νότιο Κορέα για τη σειρά Galaxy Note 20, κάτι που σημαίνει πως η stable έκδοση κυκλοφορεί σύντομα. H Samsung κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα, όμως προς το παρόν βλέπουμε πως δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα σε όλες τις χώρες.

Μαζί με τις δοκιμαστικές εκδόσεις του One UI 3.0 για τη σειρά Galaxy Note 20 και η σειρά Galaxy S20 φαίνεται να είναι κοντά στο τέλος. Αν και προς το παρόν το πρόγραμμα είναι ενεργό για τα Galaxy S20 οι συντονιστές στα forum της Samsung ανακοίνωσαν πως η τελευταία beta είναι κοντά στην τελική έκδοση και λογικά θα κλείσει το πρόγραμμα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να έχει το Galaxy Z Fold 2, καθώς η τελευταία beta έκδοση του One UI 3.0 αναβλήθηκε, αφού υπήρχε ένα σημαντικό bug που δεν επέτρεπε στους χρήστες να ξεκλειδώσουν τις συσκευές τους. Δε γνωρίζουμε πότε και αν θα συνεχιστεί το πρόγραμμα εκεί. Να υπενθυμίσουμε πως τα παραπάνω αφορούν ναι μεν τη Νότιο Κορέα, όμως από την κυκλοφορία της stable έκδοσης και μετά θα μας χωρίζουν ελάχιστες εβδομάδες μέχρι να έρθει και σε εμάς.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.