OnePlus: Έρχεται “υποχρεωτικό” Dark Mode σε όλες τις εφαρμογές;

, OnePlus: Έρχεται “υποχρεωτικό” Dark Mode σε όλες τις εφαρμογές;

Το Dark Mode θεωρείτε “must” σε όλα τα λειτουργικά συστήματα και σε όλες τις εφαρμογές, χωρίς όμως να έχει παρουσιαστεί από όλους τους προγραμματιστές. Η OnePlus φαίνεται πως θέλει να δώσει την επιλογή στους χρήστες και να παρακάμψει τους προγραμματιστές των εφαρμογών, παρέχοντας την επιλογή για υποχρεωτικό Dark Mode ακόμα και στις εφαρμογές που δεν το υποστηρίζουν.

Οι XDADevelopers βρήκαν την εν λόγω επιλογή στον κώδικα των ρυθμίσεων της τελευταίας δοκιμαστικής έκδοσης του OxygenOS για τα OnePlus 7 και 7 Pro, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί με ένα toggle να διαλέξει αν θέλει να επιτραπεί η εν λόγω επιλογή, αν και επισημαίνεται πως κάποιες εφαρμογές μπορεί να μη λειτουργούν σωστά. Δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει ευρέως διαθέσιμο αυτό το χαρακτηριστικό, αν και σίγουρα η ύπαρξη του και μόνο μας κάνει να ελπίζουμε πως θα το δούμε πριν την έλευση του Android 11.

Για όσους έχουν ήδη συσκευές με OneUI 2.0 αυτά δεν είναι και τόσο νέα, καθώς ήδη υπάρχει τρόπος για να ενεργοποιηθεί η αντίστοιχη επιλογή σε αυτές τις συσκευές, μέσω όμως μίας πολύπλοκης διαδικασίας. Στην περίπτωση της OnePlus όμως, μιλάμε για μία απλή ρύθμιση, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει αρκετούς χρήστες όταν έρθει.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Είστε πολύ πίσω υπάρχει ακόμα και τώρα η λειτουργία override force-dark αυτή η λειτουργία κάνει πολύ καλά την δουλεία της αλλά όχι όσο θα πρέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.