OnePlus OxygenOS 10: Έτσι θα μοιάζει η Android Q έκδοση

, OnePlus OxygenOS 10: Έτσι θα μοιάζει η Android Q έκδοση

Η Google έχει ήδη τρέξει πέντε beta για το Android Q και αναμένουμε να υπάρξει μία ακόμη πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας έκδοση του OS. Αρκετές εταιρείες έχουν πάρει μέρος στις τελευταίες beta παρουσιάζοντας μερικά από τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που θα προσθέσουν στη δική τους έκδοση.

, OnePlus OxygenOS 10: Έτσι θα μοιάζει η Android Q έκδοση

Μία από τις εταιρείες είναι η OnePlus, η οποία μας έχει παρουσιάσει ήδη μερικά χαρακτηριστικά που θα έρθουν με το OxygenOS 10, το οποίο θα βασίζεται σε Android Q. Δεν έχουμε δει ακόμη τον τελικό σχεδιασμό της επερχόμενης έκδοσης, ωστόσο, η OnePlus διεξήγαγε έναν διαγωνισμό, στον οποίο οι χρήστες θα πρότειναν χαρακτηριστικά που θέλουν να δουν στο OxygenOS. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο νικητής θα δει την πρόταση του να γίνεται πραγματικότητα.

, OnePlus OxygenOS 10: Έτσι θα μοιάζει η Android Q έκδοση

Εν τέλη, νικητής αυτού του διαγωνισμού ήταν ο Léandro Tijink, ο οποίος πήγε πρόσφατα στα κεντρικά της OnePlus στην Κίνα, ώστε να προωθήσει τις προτάσεις του. Αν αυτές γίνουν πραγματικότητα τότε το OxygenOS 10 θα έχει πιο απλό σχεδιασμό με λευκούς τόνους, dark mode και σχεδιαστικές αλλαγές στους τρόπους ξεκλειδώματος της συσκευής.

, OnePlus OxygenOS 10: Έτσι θα μοιάζει η Android Q έκδοση

Επιπλέον, το βασικό interface θα αποκτήσει εικονίδια με πιο στρογγυλεμένες άκρες και εφαρμογές όπως το τηλέφωνο και τα μηνύματα θα αλλάξουν design. Η μπάρα ειδοποιήσεων θα ακολουθήσει και αυτή τον minimal σχεδιασμό με μεγαλύτερα εικονίδια και περισσότερες συντομεύσεις. Ακόμη και το μενού των πρόσφατων εφαρμογών θα υποστεί αλλαγές, ενώ θα υποστηρίζει μεγαλύτερη γκάμα χειρονομιών.

, OnePlus OxygenOS 10: Έτσι θα μοιάζει η Android Q έκδοση

Πέρα από το interface, ο Léandro Tijink πρότεινε οι βασικές εφαρμογές να ακολουθήσουν τον minimal σχεδιασμό, με τους λευκούς τόνους και τα μεγαλύτερα εικονίδια.

, OnePlus OxygenOS 10: Έτσι θα μοιάζει η Android Q έκδοση

Σίγουρα απέχουμε αρκετό καιρό από την κυκλοφορία του OxygenOS 10, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά για δούμε πόσες και ποιες από τις προτάσεις του νικητή θα υιοθετήσει η OnePlus.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Πανέμορφο όπως πάντα. Το καλύτερο Android skin εκεί έξω το Oxygen OS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.