OxygenOS 11 Launcher: Η OnePlus φέρνει την εμπειρία Android 11 σε παλαιότερες συσκευές

OxygenOS 11, OxygenOS 11 Launcher: Η OnePlus φέρνει την εμπειρία Android 11 σε παλαιότερες συσκευές

Αν και έχει αργήσει λίγο με τις αναβαθμίσεις των μοντέλων της σε Android 11, η OnePlus προσφέρει την εμπειρία του νέου λογισμικού και σε παλαιότερες συσκευές, χάρη στο OxygenOS 11 Launcher. Η νέα έκδοση 5.x του launcher είναι πλέον συμβατή με τα smartphone της εταιρείας που τρέχουν Android 10.

Η αναβάθμιση του OxygenOS 11 Launcher θα διατεθεί σταδιακά παγκοσμίως, με την αρχή να γίνεται από τις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι συσκευές που δεν πρόκειται να αναβαθμιστούν, όπως τα OnePlus 5 και 5T, αλλά και συσκευές που ακόμα περιμένουν την αναβάθμιση, όπως τα 6/6T και 7/7T μπορούν από τώρα να έχουν την αρχική οθόνη της νεότερης έκδοσης, αν και με μερικούς περιορισμούς.

Για παράδειγμα, δεν περιέχεται η ενσωμάτωση του Google Feed στην αρχική. Όμως, οι χρήστες θα έχουν τη νέα εμφάνιση στην αρχική τους, με το redesign που έφερε η νέα έκδοση Android 11 στις συσκευές. Αν δεν έχει έρθει ακόμα το OxygenOS 11 Launcher update στη συσκευή σας, μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες ακόμα. Μπορείτε να βρείτε το OnePlus Launcher εδώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.