Pangu Jailbreak για iOS 8.1 μέσω OS X

Η ομάδα των Κινέζων developers “Pangu” συνεχίζει να αναπτύσσει το Jailbreak για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS 8 προσθέτοντας την επιλογή για τους χρήστες με υπολολογιστή OS X. To Jailbreak υποστηρίζει και τα νέα iPhone 6, iPhone 6 Plus αλλά και τα iPad Air 2 και iPad mini 3 και μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο για υπολογιστές με Windows.

Περισσότερες πληροφορίες στο en.pangu.io

ios 8.1 jailbreak, Pangu Jailbreak για iOS 8.1 μέσω OS X

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Software Apple Apple iOS iOS

Η Apple κυκλοφορεί τις πρώτες δημόσιες beta iOS 18 και iPadOS 18

Η Apple διέθεσε τις πρώτες beta του iOS 18 και του iPadOS 18 σε δημόσιους δοκιμαστές beta, φέρνοντας το νέο λογισμικό στο ευρύ κοινό.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Τι νέο υπάρχει με το Safari

Το iOS 18 περιλαμβάνει ενημερώσεις για πολλές από τις ενσωματωμένες εφαρμογές της Apple και το Safari δεν αποτελεί εξαίρεση.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 Beta 3: Όλες οι νέες δυνατότητες

Με την τρίτη έκδοση beta του iOS 18 και του iPadOS 18 που κυκλοφόρησε η Apple, υπάρχουν πρόσθετες τροποποιήσεις σε μια σειρά από λειτουργίες.