Πασχαλινές Εκπτώσεις: Αποκτήστε λογισμικό Microsoft από 7.25€

, Πασχαλινές Εκπτώσεις: Αποκτήστε λογισμικό Microsoft από 7.25€

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ένα ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα ή μια παλαιότερη έκδοση του Office, ο υπολογιστής σας γίνεται λιγότερο ασφαλής και συμβατός με το πιο πρόσφατο λογισμικό που κυκλοφορεί. Γίνεται όλο και πιο σημαντικό να προστατεύετε τη συσκευή σας από απειλές στον κυβερνοχώρο. Εδώ είναι που η αναβάθμιση σε Windows 11 ή Office 2021 Pro μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Με τις Πασχαλινές Εκπτώσεις της Godeal24 έχετε την καλύτερη τιμή σε Microsoft Office 2021 και λειτουργικά συστήματα Windows.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music featured

iOS 18: Το Apple Music αποκτά βελτιωμένο σύστημα ουράς αναπαραγωγής όπως το Spotify

Η Apple έχει ανανεώσει το σύστημα ουράς αναπαραγωγής τραγουδιών στην εφαρμογή Music στο iOS 18 και οι αλλαγές είναι πολύ ευπρόσδεκτες.

Software

Βελτιώστε τον υπολογιστή του πατέρα σας με Lifetime Office 2021 Pro για 27,25€

Έχετε κολλήσει στο τι δώρο θα πάρετε για την Ημέρα του Πατέρα που θα χρησιμοποιεί ο μπαμπάς σας κάθε μέρα; Έχουμε τη λύση!

Software Apple featured iPad

iPadOS 18: Φέρνει Αριθμομηχανή, νέες δυνατότητες εξατομίκευσης και Apple Intelligence

Μετά από μόλις 14 χρόνια, η Apple ανακοίνωσε μια εγγενή εφαρμογή αριθμομηχανής για το iPad κατά τη διάρκεια του WWDC.

Software Apple featured iOS

iOS 18 & iPadOS 18: Αυτά τα iPhone και iPad θα πάρουν το νέο λογισμικό

Η Apple ανακοίνωσε το iOS 18 και το iPadOS 18 κατά τη διάρκεια του WWDC καi αυτές οι συσκευές θα πάρουν τις ενημερώσεις.