Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα αποκτήσουν τα Windows 11;

Windows 11, Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα αποκτήσουν τα Windows 11;

Windows 11, Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα αποκτήσουν τα Windows 11;

Νέα στοιχεία αναμένεται να προστεθούν στα Windows 11, όπως προκύπτει από κάποιες πρόσφατες διαρροές. Τρία είναι τα βασικά στοιχεία που εκτιμάται ότι θα έρθουν με κάποιο συγκεντρωτικό update των Windows 11.

Οι αλλαγές που έρχονται στα Windows 11 αναμένεται να φέρουν έναν περισσότερο… πειραματικό αέρα στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, με το σύνολο των updates να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους εντός του 2022. Αυτό που ξεκαθαρίζει μέσα από το επίσημο blog της η Microsoft είναι ότι θα δίνει κάποια στοιχεία διαθέσιμα στους Windows Insiders, θα βλέπει ποια είναι εκείνα που έχουν την μεγαλύτερη αποδοχή και έπειτα κάποια από αυτά θα μπορούν να βρουν την οδό της διάθεσης στην αγορά.

Αυτό που έχει παρατηρήσει η Microsoft είναι ότι ο αριθμός των χρηστών των Windows 11 preview εκδόσεων είναι μεγαλύτερος από εκείνον που έκαναν το ίδιο με τα Windows 10, οπότε είναι προφανές ότι δίνει έμφαση σε κάποια πειραματικά χαρακτηριστικά που αργότερα θα διατεθούν στο ευρύ κοινό. Τα στοιχεία που περιμένουμε να προστεθούν στα Windows 11 είναι τα Wallpaper stickers και ένα tablet mode που φαίνεται να φέρνει στοιχεία που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

To τρίτο χαρακτηριστικό εκτιμάται ότι θα είναι οι ρυθμίσεις βιωσιμότητας, που θα έχουν να κάνουν με τα στοιχεία της εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και το πώς μπορεί κανείς να μάθει να πηγαίνει τη συσκευή του για ανακύκλωση.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.

Internet AI Microsoft Windows 11

Microsoft: Aνακοίνωσε τον βοηθό Copilot ΑΙ στα Windows 11

Στο συνέδριο BUILD 2023, η Microsoft παρουσίασε το Windows Copilot, έναν προσωπικό βοηθό ΑΙ ενσωματωμένο στα Windows 11.

Software iMessage Microsoft Windows 11

Τα Windows 11 υποστηρίζουν το iMessage αλλά οι περιορισμοί είναι πολλοί

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι αρχίζει να παρέχει υποστήριξη iPhone στην εφαρμογή Phone Link στα Windows 11, αλλά υπάρχουν περιορισμοί.

Internet Microsoft Windows 11

Η Microsoft διευκολύνει την εναλλαγή των προεπιλεγμένων εφαρμογών στα Windows 11

Η Microsoft υπόσχεται σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο τα Windows διαχειρίζονται ποιες εφαρμογές ανοίγουν ορισμένα αρχεία από προεπιλογή.