Ποια είναι τα smartphones που μπορούν να πάρουν το Android 12 τώρα;

, Ποια είναι τα smartphones που μπορούν να πάρουν το Android 12 τώρα;

Το Android 12 έκανε την επίσημη εμφάνισή του και τώρα θα ξεκινήσει να πηγαίνει σε beta μορφή σε διάφορες συσκευές. Εδώ θα βρείτε την πλήρη λίστα με τα smartphones που μπορούν να πάρουν από τώρα το update σε Android 12 beta.

Αυτό που λέμε σε κάθε σχετική αναφορά και θα το επαναλάβουμε και εδώ είναι ότι η έκδοση Android 12 beta είναι δοκιμαστική, σε πρώιμο στάδιο εξέλιξης και πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία ενός τηλεφώνου, όπως συνέβη ήδη με το OnePlus 9. Εάν δεν έχετε πραγματικό λόγο να βάλετε από τώρα το Android 12 (το ξέρουμε, βιάζεστε να δείτε τις αισθητικές βελτιώσεις του), καλό θα ήταν να περιμένετε την πιο σταθερή έκδοση που θα ακολουθήσει σύντομα.

Αναλυτικότερα, με το νέο λειτουργικό σύστημα θα μπορεί να εξοπλιστούν τα Google Pixel, φυσικά, το Asus Zenfone 8, τα OnePlus 9 και 9 Pro, τα Xiaomi Mi 11, Mi 11 Ultra, Mi 11i, Mi 11X Pro, το Vivo iQOO 7, το Oppo Find X3 Pro, ενώ εάν έχετε στην κατοχή σας κάποιο μοντέλο των Realme, Sharp, Tecno, TCL, ZTE μπορείτε να συμβουλευτείτε την ειδική σελίδα της Google που θα βρείτε εδώ και θα σας ενημερώσει για το ποια smartphones είναι εκείνα που θα μπορούν να πάρουν το νέο λειτουργικό σύστημα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης Σπυριδάκης

εγώ έχω το Pixel 4a. η ερώτηση είναι όμως, το κατεβάζω ή θα κάνω ζημιά στην λειτουργία του;

Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά. Συνήθως όχι. Πάντως είναι δοκιμαστική έκδοση (beta) οπότε θα έχει κουσούρια.

SUPS 👨‍⚖️

σε οποιαδηποτε εταιρεια και οποιδηποτε λογισμικο ΔΕΝ συστηνεται η χρηση beta οταν καποιος το εχει για κυρια συσκευη στη καθημερινοτητα του…

Λευτέρης

Εγώ έχω το poco x3.εχει αναβάθμιση?

man

εγω ειμαι ο ποιο σιγουρος με huawei p30 pro για αndroid 12!!😄

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΤΟ REALME 7 H 8 ΘΑ ΠΑΡΕΙ ANDROID 12 ?

Χωρίς να γνωρίζω κάτι εκτιμώ πως όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.