Pokemon Go: Παίκτης στις Η.Π.Α. κατάφερε να συλλέξει και τα 142 pokemon

Μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του, το Pokemon Go έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο. Μπορεί οι περισσότεροι να παίζουν χαλαρά και στον ελεύθερο τους χρόνο, κάποιοι όμως το έχουν πάρει πιο σοβαρά. Ένας χρήστης του Reddit και κάτοικος Νέας Υόρκης με ψευδώνυμο ftb_hodor γνωστοποίησε πως κατάφερε να πιάσει όλα τα 142 pokemon στις Η.Π.Α.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του ίδιου στο Reddit, χρειάστηκε δύο εβδομάδες και συνολικά 100 ώρες για να συλλέξει όλα τα διαφορετικά pokemon. Περπάτησε 152 χιλιόμετρα (!!), άνοιξε 303 αυγά και έπιασε 4269 pokemon, μέσα στα οποία υπήρχαν όλα τα 142 διαφορετικά που υπάρχουν στις Η.Π.Α. Για να καταφέρει να βρεί μέχρι και το τελευταίο pokemon έφτασε μέχρι το New Jersey, ενώ τον βοήθησαν αρκετά τα τέσσερα PokeStops που υπήρχαν δίπλα στο Central Park, κοντά δηλαδή στο σπίτι του.

Pokemon Go 142 Pokemon, Pokemon Go: Παίκτης στις Η.Π.Α. κατάφερε να συλλέξει και τα 142 pokemon

Το Pokemon Go έχει 151 διαφορετικά pokemon που μπορείτε να βρείτε. Τα εννέα εξ’ αυτών είναι είτε εξαιρετικά σπάνια, είτε βρίσκονται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί pokemon στην Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία που αποτελούν αποκλειστικότητες της κάθε ηπείρου, πράγμα που σημαίνει πως για να τα πιάσετε όλα θα πρέπει να κάνετε υπερατλαντικά ταξίδια.

Είναι θέμα χρόνου μέχρι να ανακαλυφθούν όλα τα pokemon από φανατικούς του Pokemon Go. Πάντως, ο φιλόδοξος ftb_hodor θα μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος που τα έπιασε όλα, όσα τουλάχιστον υπάρχουν προς το παρόν στην Βόρεια Αμερική.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Πωωω… κοίτα που θα ξενιτευτούμε κιόλας…

NuBo

Spoofing gg

Γιάννης

Αυτό το Νέα Ιερσέη με ζαλισε λίγο… Έπαιξε τρανσλετορας μάλλον.

Αργύρης

Εγώ εχω καταφέρει να πιάσω 120 μεχρι στιγμής και παίζω περίπου μια βδομάδα! Αλλα να κάτσω να κάνω ταξίδι απλά για να πι πιάσω ενα Πόκεμον δε το κάνω.Για Ελλάδα είμαι μια χαρά και ας μην εχω mr mime και cscadar

NuBo

Δεν πηγε πουθενα ο τυπος.απο το σπιτι του τα επιασε ολα 😉

fotis

Εγω παιζω 7 μερες και εχω συλλεξει 34 pokemon

makis

θα μείνει στην ιστορία και θα παρει και βραβιο που θα λεγετε zombie award

Manolis

Εθνικός ήρωας δηλαδή! :p

Mitsos

Γίνεται και από αυγά να πιάσεις τα Pokemon των άλλων ηπείρων 👍

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games iOS iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max

Pokemon Go: Καλύτερη λειτουργία στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Η Niantic κυκλοφόρησε την ενημέρωση 1.191.0 για την εφαρμογή iOS του Pokemon Go, επιτρέποντάς της να τρέχει σε υψηλότερους ρυθμούς τα καρέ.

Games Niantic Pokemon Go

Harry Potter Wizards Unite: Κλείνει μέσα στο 2022

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, το Harry Potter: Wizards Unite θα αφαιρεθεί από το App Store, το Google Play και το Galaxy Store

Games Niantic Pokemon Go

Pikmin Bloom: Οι δημιουργοί του Pokemon Go ετοιμάζουν το επόμενο AR παιχνίδι

Το στούντιο Niantic έχει τώρα νέα σχέδια για το μέλλον του AR καθώς φιλοδοξεί να χαρτογραφήσει 3D ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα λανσάρει ένα spin-off του Pokemon GO και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι AR, που ονομάζεται Pikmin Bloom.

Games Niantic Pokemon Go

Niantic: Πήρε 5 εκατ. δολάρια από δημιουργούς cheat για το Pokémon GO

Το 2019, η Niantic είχε καταθέσει μήνυση ενάντια σε δημιουργούς cheat για τα παιχνίδια της. Τελικά, η υπόθεση έκλεισε με διακανονισμό.